Cei zece semifinalisti au dus talentul la un alt nivel si au oferit reprezentatii memorabile.

Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO
 

Eduard Antal a fost nominalizat pentru Premiul de Originalitate!

In urma voturilor publicului, primul concurent care au avut sansa sa mearga in marea finala de la „Romanii au Talent” este Paula Rad.  Aceasta a fost cel mai votat concurent de catre public. Datorita voturilor venite de la cei de acasa, concurenta merge in marea finala Romanii au talent din data de 2 iunie.

 

 

 

Pe locurile doi si trei s-au clasat Eduard Antal si Run to Infinity, care au impresionat in egala masura si i-au pus pe membrii juriului intr-o situatie dificila. 
 
Momentul dificil a venit si in Semifinala 5 Romanii au talent. Juriul a fost nevoit sa decida care dintre preferatii publicului ar trebui sa ocupe un loc in finala. Mihaela Radulescu a marturisit ca atat Eduard cat si cei de la Run to Infinity sunt valorosi, dar alegerea a facut-o dupa criteriile televiziunii si a ales Run tp Infinity.

Florin Calinescu a ales ca Run to Infinity sa mearga mai departe, Andi Moisescu a marturisit ca a votat ambele alegeri, dar intr-un final a ales Eduard Antal, iar Andra a mizat pe Run to Infinity. 

Cei patru din grupul Run to Infinity se adauga asadar listei finalistilor. Wild cardul din partea juriul a mers catre Eva Timus