Românii au talent 2024. S-a aflat salariul Andreei Esca în direct la Pro Tv: „1.500 de lei pe zi”

Delia Papazicu, un copil de doar 7 ani din Constanța, a prezentat Știrile PRO TV, într-un stil caracteristic, imitând-o, printre altele, pe Andreea Esca.
Alina Costache
05 apr. 2024, 22:33
Românii au talent 2024. S-a aflat salariul Andreei Esca în direct la Pro Tv:

Românii au talent 2024. Delia Papazicu, 7 ani, alias Andreea Esca, a făcut spectacol la Românii au Talent.  ‘E îmbrăcată ca Andreea Esca! Și freza este ca a ei. Este leită!’, au remarcat Pavel Bartoș și Smiley.

‘Bună seara, România! Bună seara, București! Mă numesc Delia Papazicu. Am 7 ani și sunt din Constanța. Am venit la Românii au Talent ca să îmi împlinesc visul, acela de a fi un jurnalist. Asta îmi doresc să devin.’, a zis Delia Papazicu.

‘Și ce înseamnă să fii jurnalist?’, a întrebat Andi Moisescu.

‘Să ai o carieră în televiziune, să prezinți știri. Să ai o dicție foarte bună…’, a zis Delia Papazicu.

‘Și ce salariu să ai?’, a întrebat Andi Moisescu.

‘1.500 lei pe zi!’, a replicat Delia Papazicu.

Apoi, Delia Papazicu a prezentat propriile Știri la PRO TV.

‘Bună seara, România! Bună seara, București! Sunt Andreea Esca! Noi și PRO TV te salută. Noi și dumneavoastră, o pereche de învingători care construiește o generație de învingători. Am încercat să vă oferim ce este mai bun! Împreună am dus multe la capăt. Ne bucurăm că suntem de 28 de ani împreună!

VIDEO Românii au talent 5 aprilie 2024. Nebunie totală pe scenă, copiii de la „Boom Boom” din Pantelimon au ridicat juriul în picioare

Bună seara, România! Bună seara, București! Sunt Delia Papazicu. Urmează știrile de azi. Căldură mare anul acesta în România și în toată lumea! Aerul condiționat nu a mai făcut față în mare parte din lume și nici măcar în pălării. Bobiță chiar a renunțat la pălărie și se spune că Las Fierbinți i s-a obișnuit deja cum îi stă părul și nu mai râde așa mult la serial. Se spune chiar că ar vinde tot și s-ar muta la Slobozia la două camere, dar este la fel de cald.

Dragoș era în weekend la mine în cartier. Vindea lozuri, dar mai avea doar două lozuri. Nu am știut pe care să îl aleg și am rămas doar cu cheie la visuri. Poate dacă aș fi cântat și eu…

Un nou jurat din toamna aceasta la Românii au Talent. Am aflat că acesta se numește Cătălin Măruță, care s-a săturat să stea acasă cu copiii. De asemenea, Andra, după somnul de după-amiază cu cei mici, vor prezenta împreună emisiunea La Măruță și nu va mai trebui să îi schimbăm numele.

Andi a fost ales cel mai bun podcastist de o echipă de la… drumuri și poduri. Totuși, el a declarat că este cazul să facă mai puține glume în emisiuni pentru că, de multe ori, este mai simpatic decât invitații săi.

Și, la final, trebuie să spun ce salariu am. După atâtea sezoane de PRO TV… iertare Andi, am înțeles că este bine să mai faci voluntariat. Este momentul pentru o schimbare în carieră, nu?’, a spus Delia Papazicu.

‘Delia, eu nu cred că ești bună de prezentatoare, ci de comediantă. Ești plină de umor. Suspectez că nu ți-ai scris textele singură, dar ai înțeles ce ai spus, deci ai umor! După ce se termină acest moment, eu zic să iei numărul de telefon al lui Bobo și să vorbești cu el, poate, te ajută să mergi în direcția asta! Ești foarte bună la ce ai făcut mai devreme! Bravo!’, a zis Dragoș Bucur.

‘Cele mai frumoase știri au fost spuse de tine acum. Dacă acesta este drumul tău, mergi mai departe, muncește’, a zis Andra.

‘Delia, un singur lucru trebuie să înveți. Să nu răspunzi niciodată la întrebarea ce salariu ai. În rest, ai tot ce îți trebuie!’, a zis Andi Moisescu.

‘Delia, ești pe drumul cel bun. Dacă insiști, eu zic că în următorii ani Andreea Esca va trebui înlocuită și, atunci, ne trebuie cineva să fie foarte pregătit!’, a zis Bobonete.

Delia Papazicu a mers mai departe, primind 4 de ‘DA’!

‘Am venit, m-am prezentat! Talentul mi l-am arătat, sunt Delia Papazicu și v-am pupat!’, a mai spus Delia Papazicu.

‘Andreea, poți să ieși liniștită la pensie’, a zis, glumind, Pavel Bartoș.

 

Românii au talent 2024. Sofia Gorincioi, moment uimitor de gimnastică ritmică la Românii au Talent

Sofia Gorincioi, elevă de 11 ani, din Chișinău, dublă campioana mondială la dans contemporan cu elemente acrobatice, a arătat și pe scena Românii au Talent cât de frumos se îmbină talentul cu munca.

‘Vreau să le arăt oamenilor talentul meu de a dansa și de a le da emoții frumoase prin dans. Vreau să le dau gândul că fiecare persoană are nevoie de curaj pentru a se schimba.’, le-a spus Sofia lui Pavel Bartoș și Smiley, înainte de a intra pe scena Românii au Talent.

David Schnabel a făcut spectacol la Românii au Talent. Acrobațiile pe bicicletă i-au lăsat mască pe jurați: „Pe cuvântul meu, mi-a plăcut foarte mult!”
Sofia Goricioi face gimnastică încă de când avea vârsta de 4 ani, este pasionată de actorie și pictură, dar talentul său principal este dansul. Sofia a oferit un moment de gimnastică ritmică ce a lăsat cu gura căscată jurații, dar și publicul Românii au Talent.

‘Sofia, Sofia, ce ne-ai făcut! Ne-ai vrăjit. Doamne, ce bine dansezi! Pare că studiezi dintotdeauna dansul!’, a zis Andi Moisescu.

‘Întotdeauna m-am întrebat dacă un copil, care ajunge la un astfel de nivel de performanță, dacă are momente în care îi este atât de greu, încât și-ar dori să renunțe… ai avut astfel de momente?’, a întrebat Andra.

‘Da! Și vreau să vă spun că foarte mulți oameni de succes au trecut prin această perioadă, dar cei mai puternici sunt cei care au depășit-o!’, a răspuns Sofia.

‘După ce că dansezi atât de bine și ne-ai surprins și prin acel moment de magie (n.red. când și-a schimbat rochia) care nu era necesar pentru că eram deja de nivelul de performanță pe care îl ai tu la 11 ani… ești minunată!’, i-a spus Andra.

‘Se întâmplă un fenomen ciudat. Vin copii aici pe scenă, printre care și tu, cu un nivel de pregătire și execuție atât de ridicat, încât, cel puțin în mintea mea, nu mai există diferență între performanțele lor și performanțele unor adolescenți, tineri, care sunt deja premianți, campioni etc. ceea ce este mai mult decât spectaculos. Însă pe mine mă sperie chestia asta. Cum reușiți să ajungeți la un asemenea nivel? Stau și mă întreb…’, a spus Dragoș Bucur.

‘Prin multă muncă’, a răspuns Sofia.

‘Și nu ți se pare că e prea multă muncă, nicio secundă?’, a insistat Dragoș Bucur.

‘Nu!’, a subliniat Sofia.

‘Sofia, este clar că ai un suflet de om mare, într-un corp de copil. Vorbești foarte frumos, dar și înțelept, fapt rar întâlnit la un copil de vârsta asta!’, a zis Bobonete.

‘Sunt bucuroasă să aud asta!, a zis Sofia.

Sofia Goricioi a primit 4 de ‘DA’ și merge în etapa următoare!

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii, obligați să ia în calcul acest aspect. Ce trebuie să citească înainte de-a conduce
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Decizia intră în vigoare de astăzi, 3 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Cele mai slabe rezultate la Evaluarea Națională din ultimii cinci ani: Doar 74% dintre elevi au luat note peste 5
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?