Românii au talent 22 aprilie 2022. Cine se va prezenta în faţa juraţilor în Vinerea Mare

Românii au talent 22 aprilie 2022. În Vinerea Mare, emisiunea va fi una specială deoarece vor fi momente extrem de emoţionante, dar şi multă voie bună. Telespectatorii aşteaptă cu nerăbadarea ediţia de dinainte de Paşte.
Alina Costache
22 apr. 2022, 21:19
Românii au talent 22 aprilie 2022. Cine se va prezenta în faţa juraţilor în Vinerea Mare
Românii au talent 22 aprilie 2022

Românii au talent 22 aprilie 2022. De la ora 20:30, Andi, Andra, Mihai și Dragoș vor cunoaşte oameni care cred în destin, care nu se tem să fie văzuți și care vor să primească recunoaștere pentru ceea ce pot.

Citeşte şi: Număr „stand down comedy” la Românii au talent. Concurentul cu tetrapareză care a cucerit publicul şi juriul

Românii au talent 22 aprilie 2022

Nu contează unde te naști, ce trecut ai, dacă îți place muzica, muncești”, va spune o concurentă înainte de a urca pe scenă. Tânăra de 18 ani din Piatra Neamț nu a venit singură, ci alături de iubit, cel care îi este și coleg de liceu.

95% nevăzător la lumina soarelui, pasionat de fotbal când era mic, dar obligat de soartă să se îndrepte spre muzică din cauza problemelor medicale, un puști de doar 11 ani este decis să exceleze prin abilitatea lui de a cânta la vioară.

Nu-mi vine să cred că sunt aici”, va spune un concurent de 21 de ani înainte de a-și prezenta momentul pregătit. Nu a fost întâia oară când a venit la audiții, însă va fi pentru prima dată când va putea afla ce cred jurații.

Pro TV a adus la „Românii au Talent” o adolescentă de 15 ani GRAVIDĂ

Moment controversat pe scena de la „Românii au talent”, ediţia de vineri, 15 aprilie 2022. Organizatorii show-ului de la Pro TV au adus în concurs o minoră în vârstă de 15 ani, gravidă, prezentată ca un model, ca o tânără de succes, care la finalul evoluţiei a fost recompensată cu Golden Buzz de Dragoş Bucur.

Într-un derapaj fără istoric, cea mai influentă televiziune din ţara noastră a explotat fără milă, în scop comercial, pentru audienţă, drama unei adolescente de 15 ani care a urcat pe scenă GRAVIDĂ.

O întreagă echipă de „profesionişti” din televiziune a considerat normal şi acceptabil să prezinte drept „model de succes” drama unei copile de doar 15 ani. După minute bune în care fetiţa de 15 ani a vorbit exclusiv despre viaţa ei plină de chinuri şi abuzuri care acum au adus-o în punctul de a fi gravidă, Dragoş Bucur a trimis-o pe Alexandra Croitoru direct în semifinală cu un Golden Buzz.

Pro TV a demonstrat înca o dată, dacă mai era cazul, că nu exista nicio limită în ceea ce priveşte „compromisurile” pe care este dispus să le faca pentru minutul de aur de audienţă!

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Reduceri la facturile la energie. Cum se calculează consumul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'