ROMÂNII AU TALENT 7 februarie 2025: Cine este concurentul care a uimit juriul. Mihai Bobonete: „M-ai lăsat cu gura căscată”

Românii au talent 2025, 7 februarie. Hara Hiroki, magicianul care a creat un număr de poveste, spre bucuria juriului. Au fost şi alte numerele excepţionale.
Alina Costache
07 feb. 2025, 22:26
ROMÂNII AU TALENT 7 februarie 2025: Cine este concurentul care a uimit juriul. Mihai Bobonete: „M-ai lăsat cu gura căscată

Romanii au talent 2025. Hara Hiroki, care a făcut senzație la America’s Got Talent, este un iluzionist de renume mondial, cunoscut pentru utilizarea impresionantă a video mapping-ului și a coregrafiilor spectaculoase.

El este un performer versatil și primul iluzionist care a adus magia cu table mapping în fața publicului. Născut în 1990, în apropiere de Nara, Japonia, unde cel mai apropiat magazin era la o oră distanță cu mașina, Hara a început să studieze magia de unul singur de la o vârstă foarte fragedă. La doar 5 ani, a fost inspirat de un artist stradal care făcea trucuri de magie.

Imagini uluitoare la Românii au Talent, sezonul 15. O concurentă a reușit să-l șocheze pe Dragoș Bucur: „Corpul se duce tot peste cap, mâinile se curbează”

Daria Cojocaru are 14 ani și vine din Târgu Jiu. A început să cânte la vârsta de 8 ani, pasiunea pentru muzică fiindu-i insuflată de bunica sa, care obișnuia să cânte din plăcere.

Cine este Daria Cojocaru, concurenta de la Românii au talent 2025

La vârsta de 8 ani, părinții au înscris-o la Școala Populară de Arte din Târgu Jiu, secția de canto popular. În prezent, este elevă în clasa a VIII-a și își dorește să urmeze Liceul Dinu Lipatti din București. Daria locuiește împreună cu părinții ei la țară. Familia are animale, iar Daria îi ajută pe părinți în gospodărie. Părinții ei au o ciupercărie, iar ea îi ajută la curățatul și tăiatul ciupercilor. Ea are și un frate mai mic, pasionat de fotbal. Pe lângă muzica populară, Daria cântă la nai, pian și face parte din Ansamblul Doina Gorjului, unde dansează dansuri populare.
Cel mai mare vis al ei este să devină o artistă și își dorește să studieze la Conservator. Participarea la „Românii au talent” este un gest de recunoștință față de bunica sa, care i-a insuflat dragostea pentru muzica populară. Daria a venit la această emisiune pentru ca oamenii să o vadă, să-i facă o surpriză bunicii și să-și facă părinții mândri.

Românii au talent 2025, 7 februarie. Tată și fiică, Danylo și Karolina Strakhov au realizat un spectacol de acrobație formidabil. Andra: „A fost un moment extraordinar de frumos, mi s-a dus la suflet toată povestea voastră”

Danylo și Karolina Strakhov, tată și fiică, provin dintr-o familie de circari. Pentru ei, circul este un stil de viață. Karolina practică gimnastica de la vârsta de 4 ani. Deși se antrenează mult, ea uită de oboseală și sacrificii atunci când urcă pe scenă.
​Fetița și-a dorit să participe la „Românii au talent” încă de când i-a văzut pe tatăl și pe fratele ei la televizor. Este foarte mândră că își câștigă singură banii pentru cumpărături.
Karolina și tatăl ei au venit să aducă bucurie publicului de la Românii au talent și să demonstreze că cel mai important lucru este să te bucuri de fiecare moment și de fiecare experiență, indiferent de rezultat.

Cea mai dificilă experiență pentru ei este războiul de acasă, din Ucraina.Karolina visează să ajungă la Festivalul de Circ de la Monte Carlo și să viziteze cât mai multe țări. Până acum, au fost în Australia, Noua Zeelandă, Cuba și Vietnam. Dacă vor câștiga RAT, planifică să meargă la Disneyland. Karolina are cetățenie finlandeză, iar tatăl ei este ucrainean.

Românii au talent 2025, 7 februarie. Eduard Bent din Timișoara a venit să distreze publicul printr-un număr de umor. Care a fost decizia juriului

Eduard Bent a descoperit că este amuzant încă din perioada liceului. Era cunoscut ca fiind foarte glumeț, energic și mereu pus pe șotii. La locul de muncă, obișnuia să facă glume pentru a-i înveseli pe cei din jur.

Citește și: Povestea impresionantă a lui Marius Moldovan, concurentul de la Românii au Talent care a primit Golden Buzz de la Andra. Își crește de la 12 ani frații și nu mai văzuse niciodată Bucureștiul. „Dacă eu am fost sărac, de unde vise?”

Eduard a moștenit acest talent de la bunicul său, pe care, din păcate, nu a avut ocazia să îl cunoască, dar mama sa îi spunea mereu că seamănă foarte mult cu el. Ambii săi părinți sunt ingineri. Eduard locuiește împreună cu ei și este singur la părinți, recunoscând că a fost răsfățat.
Încă din copilărie îi plăcea să danseze, însă dansa doar acasă.Eduard a absolvit ASE-ul, specializarea Administrarea Afacerilor. După facultate, a lucrat ca recepționer și a urmat un curs de marketing.

 

Românii au talent 2025, 7 februarie. Alexia Ioniță și Vlad Oprea, mișcări de dans contemporat pe piesa „Hello, it’s me” a lui Adele. Care a fost reacția juriului

Alexia și Vlad s-au cunoscut în urmă cu 12 ani, fiind colegi la cursuri de dans sportiv. Au început să danseze împreună acum 2 ani.

Alexia Ioniță a început să danseze de la o vârstă foarte fragedă și visa să devină balerină. În cele din urmă, a ajuns să practice dansul sportiv. Recent, Alexia a descoperit o pasiune pentru dansul contemporan, considerând că se poate exprima mai ușor prin decât prin dansul sportiv. Alexia mai are un frate în vârstă de 14 ani, care este și el dansator. De-a lungul timpului, Alexia a participat la numeroase competiții naționale și internaționale de dans sportiv.
În viitor, visează să predea dans contemporan sau sportiv și să-și deschidă propria școală de dans. Cu un an și jumătate în urmă, a început să predea dans copiilor din cadrul clubului în care activează. Părinții ei o susțin pe deplin în drumul pe care și l-a ales. Dansul contemporan a ajutat-o să își dezvolte încrederea în sine.
Alexia a absolvit școala de muzică, specializându-se în canto popular, și face parte dintr-o trupă de teatru.

 

Românii au talent 2025, 7 februarie. Simona Beșleagă, adolescenta de 15 ani care a ridicat sala în picioare cu o melodie din folclor. Dragoș Bucur: „Melodia este total neobișnuită pentru mine, dar a fost țiplă”

Simona cântă de mică, îndrăgind piesele ascultate la radio. Se plimba cu radioul pe câmp și cânta. Părinții ei credeau că este doar un hobby trecător.

Într-o zi, când avea 7 ani, a sunat la radio pentru a-și manifesta dorința de a cânta. A interpretat piesa „Mi-am făcut bundiță nouă”. Doamnele de la radio au cerut să vorbească și cu mama ei și i-au spus că, dacă Simona ar urma cursuri, ar avea un viitor frumos în muzica populară.

Românii au talent 2025, 7 februarie. Seby de la Galați, băiatul de 15 ani care a cântat la vioară muzică lăutărească și a ridicat sala în picioare. Dragoș Bucur: „În timp ce cânți, pui tot sufletul”

Sebastian Crafciuc, cunoscut și cu numele de Seby de la Galați, este elev în clasa a IX-a la Liceul Pedagogic, profil filologie, și își dorește să studieze la Conservator.

A început să cânte la vioară la vârsta de 11 ani, în perioada pandemiei. Înainte de asta, se ocupa cu lucrul manual, croșetând și împletind covoare, o activitate pe care a învățat-o de la străbunica și de la bunica lui. A văzut câteva covoare realizate de ele și a fost impresionat. La un moment dat, părinții i-au sugerat să învețe să cânte la un instrument.Așa a ales vioara.

​Sebastian și-a cumpărat o vioară și a început să învețe singur, urmărind tutoriale online. După o lună, a decis să ia lecții cu un profesor, pe care le-a urmat timp de o lună și jumătate. A renunțat la cursuri după ce a descoperit pe YouTube niște clipuri cu Caliu de la Clejani. Fascinat de tehnica neobișnuită de a cânta cu un arcuș din păr de cal, Sebastian și-a dorit să învețe și el. A învățat complet singur, studiind intens, chiar și până la șapte ore pe zi. De când a început să cânte la vioară, viața lui s-a schimbat complet. Petrece mai puțin timp pe-afară, dedicându-și timpul studiului viorii.
La un moment dat, i-a venit ideea să posteze clipuri pe rețelele de socializare pentru a se promova. Prin intermediul internetului, l-a cunoscut pe un nepot al lui Caliu, și astfel a avut ocazia să vorbească prin video cu Caliu însuși. Chiar i-a cântat câteva piese, iar Caliu a fost uimit. De atunci, cei doi au păstrat legătura.
Sebastian mai are o soră de 20 de ani, studentă și învățătoare, și un frate de 7 ani. Talentul muzical l-a moștenit de la tatăl său, care cânta la acordeon în tinerețe.

De doi ani, Sebastian a început să cânte la evenimente. Părinții lui îi spun adesea să mai lase vioara, glumind că i-a „terorizat” și că vor să se odihnească. Visul lui cel mai mare este să își formeze propriul taraf. Totuși, părinții săi nu îl susțin pe deplin în cariera muzicală, considerând că este o meserie grea. Sebastian a venit la „Românii au talent” pentru a promova muzica lăutărească autentică, pentru a deveni mai cunoscut și pentru a arăta tehnica pe care a învățat-o.

Toți cei patru jurați s-au ridicat în picioare, uluiți de performanța lui:

Mihai Bobonete: „Seby, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Frumos program!”

Andi Moisescu: „Ești de senzație! E multă maturitate în tot ce te privește pe tine. Vorbește exact ca un lăutar care a trecut prin viață”. 

La finalul prestației, Andi Moisescu a mai adăugat că i-a părut rău că nu i-a dat lui Seby Golden Buzz: „Toată ziua m-am gândit…de ce nu i-am dat butonul auriu. Băi, atât de mult îmi place de el”.

Dragoș Bucur: „Alții se gândesc cum îi vede lumea la televizor. Tu ești acolo, în timp ce cânți și în timp ce vorbești cu noi, pui tot sufletul. O să ajungi departe”

Andra: „Ești senzațional. Să știi că se simte sufletul tău bun și se simte felul tău de a fi și în modul în care cânți”.

Barjots Dunkers, sportivii care au făcut spectacol cu o demonstrație de baschet și acrobație. Dragoș Bucur: „M-aș uita la voi încontinuu”

Sunt autodidacți. Și-au dezvoltat abilitățile prin muncă grea și antrenamente intensive și, mai ales, datorită spiritului de echipă și dorinței de a se depăși împreună. Idolii lor din lumea baschetului sunt Michael Jordan, Kobe Bryant și Lebron James.
La începutul acestei aventuri, au fost încurajați enorm de familiile și prietenii lor, iar astăzi au o comunitate foarte mare de susținători pe rețelele sociale și, bineînțeles, fanii locali care îi împing să ajungă tot mai sus!
Au susținut spectacole în unele dintre cele mai mari locații din lume datorită show-urilor NBA, dar și la campionate europene, seminarii corporative, festivaluri și tot felul de evenimente. Au apărut și la televiziune în Franța.
Așa cum spun ei, trebuie să ai un scop măreț și să dai tot ce ai mai bun. Energia lor pozitivă, creativitatea, dar mai ales faptul că au început de jos, în gimnaziu, îi face să atingă inimile multor oameni și cred că pot inspira toți tinerii care caută o provocare. Cel mai mare vis al lor este să câștige acest show și să inspire o întreagă generație prin povestea lor.

Nicolas Iaparnicu, elevul de 14 ani care a cântat muzică flamenco, adunând ropote de aplauze. Andra a avut pielea de găină: „Categoric DA!”

Nicolas s-a născut în România, dar și-a petrecut o mare parte din copilărie în Almería, Spania. Acolo și-a descoperit pasiunea pentru muzică.

Lui Nicolas îi place muzica flamenco. El a avut ocazia să-i cunoască pe nepoții celebrului chitarist spaniol Tomatito. Această apropiere de familia marelui chitarist l-a influențat profund pe Nicolas, deși inițial nu știa că ar putea cânta. Descoperirea talentului său a venit în mod neașteptat, când, într-o zi, tatăl său l-a surprins cântând și l-a filmat, postând apoi înregistrările pe rețelele de socializare. În prezent, Nicolas cântă la evenimente mici, în cercuri de prieteni apropiați, dar nu a participat încă la evenimente oficiale.

DailyBusiness
Bani mai mulţi pentru românii cu maşini vechi. Cine primeşte 8.500 de euro de la stat
Spynews
Cine este fostul soț al Mădălinei Pamfile. Cei doi s-au despărțit la un an după nunta din Dubai
Bzi.ro
Oana Moșneagu a ajuns pe masa de operații! „Am avut nevoie de anestezia generală”
Fanatik.ro
Fabrica mare din România care a devenit lider pe piața europeană. Produsele sale inovative care merg la export sunt foarte apreciate de străini
Capital.ro
Se opresc plățile cash în România? Anunț pentru românii care achită numerar în piețe sau magazine
Playtech.ro
Noua taxă şi rablele din România. Maşinile mai vechi de 15 ani devin tinere
DailyBusiness
Fugi de aglomerație! Când să mergi la supermarket pentru a evita cozile uriașe
Adevarul
Îndemnul lui Călin Georgescu de boicotare a hipermarketurilor ar putea îngropa industria alimentară din România. „O să-l ținem minte!”
wowbiz.ro
Alexia Eram și iubitul secret, prima ceartă în public! AVEM IMAGINILE care îl vor unge pe suflet pe Mario Fresh | PAPARAZZI
Spynews
Despărțire șoc în showbiz! Mădălina Pamfile nu mai formează un cuplu cu tatăl copiilor! Primele declarații
Spynews
Rețeta de prăjitură cu biscuiți și ciocolată fără coacere. Îți vei surprinde familia cu acest desert
Evz.ro
De ce românii erau mai supli în comunism: alimentația și stilul de viață activ
Ego.ro
Cum arăta Elena Lasconi în tinerețe. O confunzi lejer cu Andreea Esca dar și cu... Marilyn Monroe?
Prosport.ro
FOTO. Milionarul de 53 de ani a cerut-o de nevastă pe iubita lui cu 24 de ani mai tânără
kanald.ro
Cine este românul de 24 de ani care a fost împușcat în cap în Roma! Ce făcea acesta și cum s-a petrecut tragedia
Cancan.ro
Este știrea momentului! Medicul care a anesteziat-o pe Monalisa Liuba a fost REȚINUT! Detalii de ultima oră
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
Pensiile suplimentate cu câte 300 de lei. Banii acordați de stat după recalculare vor fi plătiți din 2025
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. S-a iubit cu milionari celebri, iar acum l-a părăsit pe fotbalistul prins dopat cu cocaină la Dinamo: „Mă uit la toți şi toate cum se înşală între ei”
stirilekanald.ro
Emanuel, ucis în bătaie la 22 de ani, din răzbunare. "Când am ajuns, era deja în comă. Nu au mai putut să...
substantial.ro
Alexandru Rafila se opune testării anti-drog în masă pentru elevi
MediaFlux
Încep negocierile de pace în Ucraina! Donald Trump, anunțul momentului privind războiul
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Înapoi în anii ’50: lista „rușinii” alcătuită de suveraniști