Romică Țociu rupe tăcerea! Secretul pe care Alexandru Arșinel l-a luat cu el în mormânt a ieșit la iveală. ”Nu am spus-o nimănui”

Romică Țociu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de comedie din România. Alături de Cornel Palade el a colindat țara în lung și în lat pentru a le aduce zâmbetul pe buze românilor. Însă, puțini sunt cei care știu că în ciuda notorietății de care se bucurau aceștia au fost dați afară de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București chiar de către regretatul Alexandru Arșinel.
Mircea Filipescu
22 feb. 2024, 09:55
Romică Țociu rupe tăcerea! Secretul pe care Alexandru Arșinel l-a luat cu el în mormânt a ieșit la iveală. ”Nu am spus-o nimănui”
Romică Țociu rupe tăcerea!

Romică Țociu rupe tăcerea! Acest eveniment trist a avut loc pe vremea când Alexandru Arșinel era directorul Teatrului de Revistă. După ce regretatul actor a luat această decizie, Țociu și Palade nu au mai avut ce să facă și au părăsit Teatrul Constantin Tănase lăsând în urma lor un gol imens.

Citește și Romică Țociu, de nerecunoscut fără mustață. Actorul a renunțat la podoaba facială pentru a cincea oară

Romică Țociu rupe tăcerea!

Demiterea celor doi mari actori nu a fost trecută cu vederea, iar la scrut timp, a izbucnit un scandal uriaș, însă Romică Țociu nu a vrut să dea curs la discuțiile din mass-media și a declarat în repetate rânduri că relațiile cu Alexandru Arșinel au fost ca inexistente.

Recent, Romică Țociu a dezvăluit un secret pe care Alexandru Arșinel l-a dus cu el în mormânt, dar și cum a reușit să îl ierte pe regretatul actor.

Îndrăgitul actor a mărturisit că chiar înainte să plece la cele veșnice, Alexandru Arșinel l-a sunat și i-a cerut iertare pentru concedierea sa și a partenerului său de scenă de la Constantin Tănase.

”Poate că așa erau vremurile. Poate că… și noi nu corespundeam la vremea aceea. Am să îți spun ceva în premieră. Înainte cu două luni de dispariția maestrului Arșinel, el m-a sunat. Mi-a spus: ”Romică, eu nu mă simt foarte bine și vreau să vorbesc cu tine. Palade e moldovean de-al meu și m-a supărat că a zis ceva. Dar să știi că voi doi aveți loc la Tănase, voi sunteți pentru teatrul Tănase. Dacă cumva, am greșit sau am luat o decizie proastă – nu mi-a spus nici iartă-mă, nici scuză-mă – mă gândesc că îmi pare rău că am luat-o”. M-a sunat, îți dau cuvântul meu că m-a sunat. Nu am spus-o nimănui. I-am spus așa: ”Maestre, eu vă iubesc”!

Până la urmă, să o zic așa, pasul acela pe care l-am făcut după ce nu am mai fost la Tănase cred că a fost definitoriu pentru mine și pentru Cornel. Noi a trebuit să ne luptăm cu viața. Poate dacă eram la Tănase poate nu ne-am fi dezvoltat așa de bine precum am făcut-o.

Crede-mă.. actorii alături de care am trăit, Stela, Arșinel, Nae Lăzăresscu, Nicu Constantin… Vasile Muraru, în postura de director, ne-a invitat la Tănase. Și îi mulțumesc din suflet. Avem spectacol la Tănase, chiar acum, pe 24 februarie. Dar avem de patru luni spectacol acolo, Bună seara, Eva!”, a declarta Romică Țociu, potrivit FANATIK. 

Citește și Se întorc ninsorile la București. Romica Jurca anunță prognoza meteo actualizată

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Un bărbat atacat de urs în Sântioana, județul Bistrița-Năsăud
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!