Rona Hartner, momente crâncene după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer: „Am 7, 8, 9 metastaze pe creier care au crescut”

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a fost din nou diagnosticată cu cancer. Artista trece prin momente greu de imaginat și a ajuns să se descurce foarte greu și pe plan financiar.
Mircea Filipescu
17 aug. 2023, 13:13
Rona Hartner, momente crâncene după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer:

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. Artista nu mai poate munci și a rămas fără surse de venit, astfel că nu știe cum să treacă peste această situație grea. Crede în Dumnezeu și speră că va depăși cu bine și această etapă dureroasă din viața sa.

„Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional. Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea.

Rona Hartner, noi dezvăluiri teribile despre cancer: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 cm și 7 pe creier. Nu voi mai putea munci niciodată, cancerule, ieşi din mine!”

Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul! Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu. Le țineam pentru mine, cum face lumea cu bun simț. «Haide, domnule, nu mă mai victimizez atât. Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine.»

Așa că am ținut totul în mine și am suferit. Așadar, corpul a reacționat. Iar veștile de la doctor care trebuie să-ți dea speranță și fericire îmi făceau și mai rău’, a spus artista, relatează unica.ro.

Rona Hartner: „Am cancer de fumător în corp de nefumător

Se știe că în 2019 vedeta a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat. Într-un an de zile s-a vindecat, a făcut tratament la un spital din Franța. Rona Hartner mărturisește că se simte foarte obosită în ultima perioadă, iar prietenii și familia sunt foarte îngrijorați pentru ea.

„Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat.’ – a continuat ea.

„Acum, eu nu mai câștig niciun ban. Am 7, 8, 9 metastaze pe creier care au crescut’

Din cauza problemelor de sănătate, Rona Hartner nu mai poate merge la spectacole, astfel că este nevoită să se descurce cu ce a agonisit până acum. Artista a rămas fără proiecte și nu știe cum va face față de acum înainte.

„Acum, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu. Stau acasă cuminte’, a mai explicat ea.

Și a continuat: „Eu m-am încăpățânat în prima zi, nu am vrut să plâng. Am zis – Dumnezeu nu îmi dă boala asta, cancer, fază patru, incurabil, la plămân, unde eu nu fumez. Și la creier… Astea sunt singurele căști pe care le port, nu pot să zic că am purtat mult timp căști. Am 7, 8, 9 metastaze pe creier care au crescut. Am făcut de dimineață un scanner și au crescut…’
Rona Hartner trece prin momente de cumpănă! Artista este împietrită de durere. ”A închis ochișorii și a plecat”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care nici nu exista, iar ce a urmat a fost complet neașteptat
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Copil de 2 ani decedat în urma unui accident casnic la Bistrița
MediaFlux
A EXPLODAT prețul la ENERGIE! Cât a AJUNS să COSTE un Kwh
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!