Rona Hartner nu și-a pierdut niciodată credința. Artista susține că a primit un apartament gratis după ce s-a rugat la Dumnezeu: „N-am uitat niciodată”

Rona Hartner a povestit cât de mult a ajutat-o credința de-a lungul vieții. Artista s-a vindecat de două ori de cancer, când doctorii nu-i mai dădeau nicio șansă.
Alina Costache
09 nov. 2023, 09:58
Rona Hartner nu și-a pierdut niciodată credința. Artista susține că a primit un apartament gratis după ce s-a rugat la Dumnezeu: „N-am uitat niciodată”
Rona Hartner a primit un apartament gratis după ce a rostit o rugăciune

Rona Hartner a avut o viață presărată cu multe momente grele. A suferit de cancer de două ori, dar s-a vindecat, chiar dacă medicii nu mai aveau speranțe în ceea ce o privea. Vedeta a reușit să nu-și piardă credința și, spune ea, a avut parte de multe minuni în viață.

Artista a demonstrat că este o persoană puternică, care a trecut prin multe greutăți. Artista a fost diagnosticată de două ori cu cancer, cel mai recent în urmă cu câteva luni, dar s-a vindecat miraculos.

Citește și: Cum a învins Rona Hartner cancerul prima dată, în doar 12 luni: „Lumea îmi spunea să beau apă sfințită”

Credința este cea care a salvat-o, spune ea, chiar și atunci când medicii nu mai aveau speranțe. Rona Hartner a povestit că în urmă cu mai mulți ani, când e afla la Paris, s-a îndrăgostit până peste cap de un bărbat. Nu-și permitea o locuință, ca să fie mai aproape de el, așa că a mers la o biserică și s-a rugat pentru visul ei. Aceasta i-a cerut lui Dumnezeu un apartament gratis pentru o perioadă.

În mod uluitor, acest lucru s-a și întâmplat. La doar o zi după ce a rostit rugăciunea, vedeta a primit un apel neașteptat, de la cineva care s-a oferit să-i pună la dispoziție o casă pentru câteva luni.

„Eu nu cunoșteam Parisul decât cu taxiul, adică, eu nu știam să mă descurc. Și zic: ‘Te rog frumos, dă-mi un apartament gratis, trei luni, până îmi intră banii de la alte filme, să pot să rămân’.

A doua zi, un tip care era născut în aceeași zi cu botezul meu catolic, de Sfânta Agatha, Philippe Rochet, este acum în Rai, n-am uitat niciodată și ani de zile l-am sunat de ziua lui… A doua zi un tip pe care nu-l cunoșteam mi-a dat un apartament gratis”, a povestit Rona Hartner, potrivit spynews.ro.

Citește și: Rona Hartner dezvăluie miracolul care i-a schimbat viața: ”M-am dus într-o biserică care era goală, m-am pus pe jos, ca o cruce, și i-am zis lui Dumnezeu”

Vedeta spune că a sperat ca dorința ei să devină realitate și asta s-a întâmplat. Acesta a fost unul din momentele care au făcut-o pe artistă să-și dedice viața lui Dumnezeu.

„Și, a doua zi, am avut un apartament gratis, pe strada perpendiculară cu iubitul meu. Ne vedeam pe stradă, din greșeală, că, pe vremea aia, nu aveam nici telefon, nici nimic. Ne vedeam din greșeală și era cea mai mișto iubire de dragoste”, a mai spus Rona Hartner.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Oamenii, înlocuiți de inteligența artificială. O firmă din Canada este condusă de un manager AI
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
MONITORIZAREA TENSIUNII ARTERIALE: METODE EFICIENTE ȘI RECOMANDĂRI DE SPECIALITATE
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!