Rona Hartner şi Emil Constantinescu, un sexgate în stil european

Ultimii doi ani ai mandatului de preşedinte al lui Emil Constantinescu au fost marcaţi de scandalul sexual în care a fost implicată actriţa Rona Hartner, pus la punct şi promovat cu perseverenţă de Corneliu Vadim Tudor.
Romania TV
03 oct. 2012, 09:46
Rona Hartner şi Emil Constantinescu, un sexgate în stil european
De fapt, Corneliu Vadim Tudor l-a cuplat pe preşedintele Emil Constantinescu cu nu mai puţin de patru femei.

”Seduce imediat, în masă. Are o privire dorită de femei”. Citiţi aici cine a spus asta despre Emil Constantinescu.

Scandalul în care a fost implicată controversata actriţă Rona Hartner a ajuns până şi în presa internaţională. La acea vreme, Corneliu Vadim Tudor chiar declara că este şi în posesia jurnalului actriţei în care era descrisă presupusa sa aventură cu şeful statului.

 
Impactnews.ro vă prezintă crâmpeie din ce se scria în presa anului 1999 despre scandalul Emil Constantinescu – Corneliu Vadim Tudor – Rona Hartner.

Potrivit presei de la acea vreme, chiar şi presa internaţională a privit cu suspiciune scandalul sexual din România.

 
Iată ce scria într-un articol publicat după ce CV Tudor a prezentat la televiziuni aşa-zisul jurnal al Ronei.
 
„Cotidianele centrale ungare comentează pe larg scandalul declanşat de senatorul PRM Corneliu Vădim Tudor, care l-a acuzat pe preşedintele Emil Constantinescu ca ar fi avut o relaţie amoroasă cu actriţa Rona Hartner. Sub titlul „Vădim Tudor şi-a marcat autogol?”, cotidianul budapestan „Magyar Nemzef” preia afirmaţiile făcute în emisiuni politice de mare popularitate a unei televiziuni particulare, în timpul căreia a citat largi şi colorate fragmente din jurnalul intim al Ronei Hartner

Din acest jurnal reiese că, timp de trei ani, candidatul la preşedinţie, cu înclinaţii oarecum bolnăvicioase, s-a întâlnit în mod regulat cu tânăra sa prietenă care a fost gata să-i satisfacă orice dorinţă sexuală. La rândul său, cotidianul bucureştean de limbă maghiară „Romaniai Magyar Szo” subliniază,  între altele, că la „sexuate-ul bucureştean, forţele politice au reacţionat prudent , chiar şi PDSR, care indirect poate ieşi învingător din acest scandal. În pofida „relaţiei amicale”, Ion Iliescu şi colegii săi nu pot uita atacurile lui CV Tudor. În prezent, se pare că Senatul se va hotărî în sfârşit să ridice imunitatea parlamentară  a  lui Vadim.

Bumerangul cu care a vrut să-l anihileze pe Emil Constantinescu s-ar putea întoarce împotriva lui. Mai mult, acesta survine într-un moment în care se afla la apogeul carierei sale şi se datorează şi faptului că societatea politică i-a permis prea multe”.

Cel mai popular cotidian din Ungaria „Nepszabadsag” îşi intitulează articolul „Sex prezidenţial român: fals scandal”.  Publicaţia  subliniază că „procurorul Kenneth Starr, care a condus ancheta împotriva lui Bill Clinton, ar fi auzit fragmentele citite din jurnalul scris cu majuscule şi s-ar fi îngălbenit de invidie”

Euronews: Sexgate în stil est-european

Aceasta este maniera în care postul de televiziune Euronews a prezentat scandalul declanşat de senatorul Corneliu Vădim Tudor. Euronews a relatat pe scurt, dar obiectiv evenimentul care ţine capul de afiş al presei româneşti din ultimele zile.

Postul de televiziune prezintă o scurtă declaraţie a senatorului CV. Tudor in care acesta afirmă că deţine dovezi consistente care atestă relaţia dintre preşedintele Constantinescu şi Rona Hartner, între care se numără şi celebra fotografie publicată de toate ziarele care îi înfăţişează pe cei doi dansând. Pe fondul comentariului Euronews au fost folosite imagini ale presupusei amante a şefului statului român, care îşi prezintă premiile câştigate, precum şi tăieturi din ziare străine ale articolelor referitoare la activitatea ei profesională. Între ultimele imagini ale reportajului se numără şi un fragment dintr-un cântec pe care actriţa Rona Hartner l-a interpretat, în limba engleză, pentru echipa Euronews.

Radio Kossuth Budapesta: Situaţia este o înscenare politică dezgustătoare, dar gravă

„Corneliu Vadim Tudor susţine că tânăra actriţă Rona Hartner este amanta preşedintelui român. Liderul PRM menţionează că Emil Constantinescu a avut o relaţie extraconjugală în care a dat dovadă de un desfrâu neruşinat inimaginabil.

Jurnalul actriţei conţine scene erotice şi desene cu anumite detalii, de exemplu un portret care putea fi desenat doar de cineva care îl cunoaşte foarte bine pe preşedinte. Rona a precizat că nu a sens nici un jurnal şi că scrisul din aşa-zisul jurnal nu este al ei.

Potrivit unuia dintre consilierii preşedintelui, atât jurnalul cât şi celelalte aşa-zise dovezi referitoare la acest caz sunt false. Detaliile sunt toate eronate, situaţia este o înscenare politică dezgustătoare, dar gravă, întrucât preşedintele de partid urmăreşte discreditarea instituţiilor fundamentale ale statului într-o perioadă dificilă.”

Europa Liberă: Rona Hartner – o actriţă româncă devenită celebră peste noapte pentru că a dansat cu un preşedinte

Europa Liberă a difuzat un interviu cu Rona Hartner, în care i-a cerut acesteia explicaţii în legătură cu scandalul declanşat de Corneliu Vădim Tudor, nu înainte de a o prezenta drept o tânără actriţă româncă devenită peste noapte celebră pentru că a dansat cu o dată cu un preşedinte.

În cadrul interviului Rona Hartner a precizat: „Mi se pare că cineva şi-a cam bătut joc de Corneliu Vădim Tudor. Domnul Vădim Tudor schimbă macazul ca la Ploieşti. În funcţie de ce declar eu, el îşi schimbă platforma şi macazul, aşa că noi nu vrem să dăm chiar toti aşii din mânecă. Ne mai întâlnim şi la proces, nu? Vă spun, este într-o situaţie jenantă, nu are nici o dovadă. Este dezinformat grav, s-a aruncat în scandal fără să verifice faptele. Înseamnă că este complet dezinformat. Preşedintele este inatacabil. Nu îl cunosc personal pe Corneliu Vadirm Tudor, mie mi-e milă de acest om, vă rog să mă credeţi. El a fost dezinformat: i s-a spus că sunt o zăpăcită, o agramată, nu mai ştiu cum. Omul nu a verificat nimic, iar eu sunt o fată cu universitate, cu premii internaţionale. Cine sunt eu să intentez proces unui senator? Dacă se întâmpla în Franţa intentam proces. Acolo au mai multă încredere în mine decât aici. Aici opinia publică nu mă cunoaşte. Sunt o biată actriţă cu facultate. Ziarele şi presa sunt dezinformate, iar ei au tendinţa să creadă mai mult un senator decât să creadă o actriţă al cărei film nici măcar nu a fost adus in ţară”

BBC: Efectul campaniei lansate de PRM ar putea fi creşterea popularităţii preşedintelui

BBC are o poziţie obiectivă faţă de scandalul declanşat de Vădim Tudor, prezentând toate punctele de vedere şi feţele acestei afaceri, de la reacţia Preşedinţiei, poziţia PNŢCD sau cea a PD.

Nu este uitată nici somaţia publică a CNA împotriva postului de televiziune Tele 7abc sau autosesizarea Parchetului general în legătură cu declaraţiile liderului PRM.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Școala, ca în comunism. Uniformele, gratuite dar obligatorii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de case și mașini sunt obligați să o plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!