Rovana Plumb: Viorica Dăncilă va conduce acest Executiv până la alegerile viitoare

Rovana Plumb, preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate, spune că premierul Viorica Dăncilă este un profesionist, un om de echipă, un lider politic care îşi iubeşte mult ţara. Plumb crede că Dăncilă va rămâne premier până la alegerile viitoare.
Filip Stan
30 aug. 2018, 16:37
Rovana Plumb: Viorica Dăncilă va conduce acest Executiv până la alegerile viitoare

Preşedinta organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, în staţiunea Mamaia, că Viorica Dăncilă va fi cu certitudine premier până la alegerile viitoare.

„Doamna prim-ministru Viorica Dăncilă va conduce acest Executiv până la alegerile viitoare, cu certitudine”, a spus Rovana Plumb, după reuniunea desfăşurată cu prilejul Şcolii politice de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), care se desfăşoară pe litoral.

Rovana Plumb a declarat, joi după-amiază, la deschiderea Şcolii de Vară a femeilor din PSD că o cunoaşte de mult timp pe Viorica Dăncilă, care este un profesionist şi un lider politic care îşi iubeşte mult ţara.

„Am lăudat-o şi am să o laud întotdeauna pentru că o cunosc de foarte mult timp. Este un om profesionist, este un om de echipă, este un lider politic care îşi iubeşte foarte mult ţara care are foarte multe cunoştinţe la nivel european în ceea ce priveşte tot ce înseamnă parteneriate şi se dedică în fiecare zi implementării programului de guvernare pentru a răspunde tuturor nevoilor pe care românii le au”, a afirmat Rovana Plumb.

Întrebată de jurnalişti de ce Viorica Dăncilă îşi creează o imagine negativă, preşedinta organizaţiei de femei a spus că adversarii politici pot specula orice, dar pentru social-democraţi este important ca programul de guvernare să fie implementat.

„Fiecare dintre noi poate să aibă o părere însă părerea unanimă şi tot Partidul Social Democrat o are despre doamna Dăncilă pe care o cunoaşte de foarte mulţi ani şi ştim cât de dedicată este activităţii pe care o desfăşoară şi este un bun premier. În rest, adversarii politici pot specula orice, important pentru noi este să implementăm şi vom face acest lucru programul de guvernare”, a mai spus Rovana Plumb.

Organizaţia Femeilor Social Democrate organizează, în perioada 30 august -1 septembrie a.c. la Mamaia – Pavilionul Expoziţional, Şcoala Politică de Vară a OFSD, unde vor avea loc o serie de prezentări şi dezbateri privind contribuţia femeilor în realizarea Marii Uniri de la 1918, precum şi importanţa preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România.

Spynews
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Animalul din România pe care nu vrei să-l vezi niciodată. E abil în camuflaj și e mai periculos decât un urs înfometat
Capital.ro
Toni Iuruc a înlocuit-o pe Simona Halep. Campioana a răbufnit: O pierdere față de el însuși
Playtech.ro
Câți bani a primit după recalculare un român care a muncit 46 de ani și două luni. Suma care i-a fost trecută pe decizie
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ pentru românii cu salarii mici. Ciolacu dă VESTEA ZILEI
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Mihai Trăistariu vrea să fie readus la viață cu ajutorul unei proceduri de criogenare. Câte sute de mii de euro trebuie să plătească: ”Mi-am anunţat şi prietenii”
Spynews
Mesajul lui Ed Sheeran pentru români, înainte de concertul de sâmbătă! Ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete la show-ul îndrăgitului cântăreț / VIDEO
Evz.ro
Veștile pe care bugetarii nu voiau să le audă. Ce se întâmplă cu salariile
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Maria Popovici nu a mai suportat și a RĂBUFNIT! Vedeta lămurește divorțul de Mincu: „Mai ceva ca la Insula iubirii”. Declarații proaspete
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Ministrul Muncii vine cu clarificări, după scandalul recalculării pensiilor: „Pensia nu scade”. Ce se întâmplă cu pensiile românilor de la 1 septembrie
Capital.ro
Putin a dat ordinul. Se întâmplă pe 24 august. Nu mai e cale de întoarcere
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Tragedie în vacanța din Italia: Femeia din Pitești, Cristina, moartă în mod fulgerător! Prietenii sunt șocați de această veste devastatoare.
MediaFlux
TRUMP se RĂZBUNĂ! Ce i-a FĂCUT Kamalei Harris. Susținătorii său au rămas UIMIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...