Roxana Ciuhulescu vrea să se „împrietenească” cu bisturiul! Ce intervenție estetică are în plan: „Mi-aș dori un bust așa mai a la Nicoleta Luciu”

Roxana Ciuhulescu este pregătită să facă o schimbare majoră în viața ei. Chiar dacă până la 45 de ani a stat departe de bisturiu, vedeta este hotărâtă să se programeze la medicul estetician.
Filip Stan
18 mai 2024, 12:22
Roxana Ciuhulescu vrea să se „împrietenească” cu bisturiul! Ce intervenție estetică are în plan: „Mi-aș dori un bust așa mai a la Nicoleta Luciu”
Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este o femeie decisă, iar atunci când simte că nu mai este mulțumită de aspectul ei, ia măsuri concrete. La fel a făcut și în urmă cu 5 ani, când a optat pentru blefaroplastie, o intervenție chirurgicală la nivelul pleoapelor, care nu doar ca i-a îmbunătățit aspectul, ci și calitatea vieții.

Citește și: Roxana Ciuhulescu se destăinuie! Cum este relația cu cel de-al doilea soț: „Nu ne scăldăm în lux, pe noi ne fac fericiți alte lucruri”

De această dată, Roxana, fostă concurentă la Survivor, își propune să facă o intervenție la nivelul bustului, o dorință care o macină de mai mult timp, dar pe care a tot amânat-o. Ea și-a anunțat deja soțul despre decizia ei de a acționa în acest sens.

Întrebată ce părere are despre operațiile estetice, Roxana a mărturisit că este destul de deschisă cu privire la acest subiect și că apreciază femeile care au curajul să se pună sub bisturiu. Mai mult, vedeta a subliniat că în 2024, acesta nu ar trebui să mai fie un subiect tabu.

„După ce l-am născut pe Cezar, copilul meu cel mic în 2018, în 2019 am făcut operație de blefaroplastie, augmentarea pleoapelor. Eram foarte obosită. Bunica mea, Dumnezeu să o odihnească, a murit la 87 de ani și mă uitam înainte să moară că la pleoape arăta cred că mai bine ca mine. Din cauza probabil a variațiilor în greutate, habar nu am, din perioada sarcinii, mi-au căzut foarte tare pleoapele și am ajuns la Elena Martin, care mi-a făcut această augmentare și m-am simțit extraordinar. Ca să nu mai spun că a întins și din riduri, a fost o operație pe care nu am regretat-o. Dacă mă întrebi la modul generalist ce părere am despre oprerații estetice, pot să spun felicitări tuturor doamnelor care recurg la asemenea operații. Ar trebui să le bat obrazul celor care arată cu degetul către cele care au făcut-o, probabil că multe râvnesc la treaba asta. Da, mi se pare normal, suntem în secolul 21, iar operațiile estetice nu mai sunt un subiect tabu”, a explicat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu vrea să acționeze pentru a-și îndeplini dorința, iar „modelul” este foarte clar. Vedeta visează la un bust generos, precum cel care a consacrat-o pe Nicoleta Luciu.

„Mi-aș dori un bust așa mai a la Nicoleta Luciu! Dar never says never”, a mărturisit vedeta.

Deși este o femeie extrem de independentă, Roxana a discutat și cu soțul ei despre această decizie, iar partenerul ei de viață este deschis la această idee.

„Da, știe, noi, în primul rând, suntem cei mai buni prieteni. Până acum m-am tot gândit, a fost o perioadă în care oricum nu aș fi vrut să o fac pentru că Cezar a fost micuț și nu am vrut să sacrific această perioadă, pentru că a avut nevoie de mine să îl iau în brațe, să îl drăgălesc, dar acum, cine știe!? Soțul? Da, cum m-a încurajat săracul, deși nu a vrut, să mă duc la Survivor, știe că dacă îmi pun ceva în cap, eu mă duc, eu fac, și atunci mai bine să fie de acord cu mine decât să fie împotriva mea”, a mai povestit Roxana Ciuhulescu.

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars: „Din toți cei mai buni nu toți au acceptat provocarea! Mulțumesc, am plecat acasă!”

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Gabi Bădălău, zmeu în parcare. Gest riscant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Incendiu puternic într-o zonă aglomerată din nordul Capitalei lângă stația de metrou Aurel Vlaicu
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!