Dăncilă, mesaj după ce pagina de Facebook i-a fost clonată: Ruşine, Klaus Iohannis! Ne priviţi de sus, dar sunteţi jos şi sunteţi mic

Viorica Dăncilă a reacționat oficial după ce pagina de Facebook i-a fost clonată, iar un mesaj fals a fost postat cu intenția de a o discredita și de a revolta diaspora. Astfel a fost generat un fake news de amploare care a fost distribuit pe toate grupurile de pe Facebook ale românilor din Diaspora. 
Filip Stan
17 nov. 2019, 12:07
Dăncilă, mesaj după ce pagina de Facebook i-a fost clonată: Ruşine, Klaus Iohannis! Ne priviţi de sus, dar sunteţi jos şi sunteţi mic

„Vedem de câteva zile cum Klaus Iohannis și echipa sa au adoptat o nouă strategie: “candidatul Iohannis este victima unei campanii devastatoare de FAKE NEWS”.

Să vă fie rușine, domnule candidat! 

FAKE NEWS este ceea ce faceți voi de ani întregi, mințind zi de zi că economia României este în colaps.

FAKE NEWS este atunci când falsificați mesaje despre diaspora în condițiile în care noi am implementat programe de sprijin pentru românii din afara granițelor (exemplu: Diaspora Start-Up) și noi am facilitat votul prin cele 3 zile alocate, creșterea numărului de secții și votul prin corespondență.

Ce ați făcut voi? Cum ați venit la guvernare, ați eliminat ministerul dedicat relației cu diaspora! Iar preamăritul domn Iohannis nu a mers NICI MĂCAR O DATĂ în afara granițelor în 5 ani de mandat să-i întâlnească pe acești oameni. Vă aduceți aminte de ei doar în campanie.

E clar că asta e tot ce v-a mai rămas, minciuna și jocul murdar. Știind că n-ați facut nimic în ultimii 5 ani, singurul lucru de care mai sunteți capabil este să falsificați mesaje mizerabile și să vă însușiți realizările altora. Până și retorica anti-PSD ați confiscat-o brutal de la mai tinerii noștri competitori.

Rușine, Klaus Iohannis! Ne priviți de sus, dar sunteți jos și sunteți mic,” este mesajul Vioricăi Dăncilă, scris astăzi pe Facebook.

Pe de altă parte, un val de fake news se propagă pe internet în ultimele zile, informațiile false distribuite pe rețeaua de socializare Facebook vizând românii din Diaspora, președintele Klaus Iohannis, dar „pensii tăiate” de către noul guvern.

O fotografie postată pe Facebook, reclamată ca fake news de PNL, prezintă un mesaj de pe pagina ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, în care acesta ar anunța că guvernul vrea să impoziteze salariile românilor din Diaspora și transferurile de bani din afara țarii.

„Țara este într-o situație dificilă. Ne chinuim să găsim soluții pe plan intern, dar avem dificultăți grave. Am alcătuit o comisie pentru impozita atât salariile celor aflați în Diaspora cât și serviciile de transfer gen Wester Union și MoneyGram. E timpul să strângem cureaua…”, se vede scris în postarea care a fost publicată pe o pagină de Facebook clonată.

PNL a răspuns, clasificând postarea drept „un FAKE NEWS construit ȋn sediul PSD din Șoseaua Kiseleff nr. 10, care este distribuit masiv ȋn mediul online”.

 

Nici USR-PLUS nu a scăpat de fake news

Pe grupurile de Facebook din țară au apărut de tip fake news în care alianța USR-Plus îndeamnă populația să boicoteze alegerile prezidențiale.

Mesajele false poartă logo-ul alianței USR-Plus distribuite pe grupul News Uricani îndeamnă românii să nu se prezinte la vot în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Spynews
Idei de city-break în minivacanța de Sfânta Maria. Ce prețuri au biletele de avion în luna august
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Alimentul care se vinde pe bandă rulantă în România. Este consumat din ce în ce mai mult, mulți români îl preferă în locul pâinii, iar 1 kilogram costă 7 lei
Capital.ro
Toți proprietarii de case și apartamente vor plăti. Ordin la Guvern: Intensificăm efortul
Playtech.ro
Nadia Comăneci, în doliu. Durere mare pentru fosta gimnastă
DailyBusiness
Câte semnături TREBUIE să strângă candidații la prezidențiale 2024. Procedura legală
Adevarul
Noua lege a pensiilor îi avantajează pe bugetari. Hossu: Legea trebuia bazată doar pe contributivitate
Spynews
Zodii norocoase în dragoste în toamna 2024. Nativii care au șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Spynews
Cum arată și cu ce se ocupă Hamude Kilani, la 7 ani de când a participat la Insula Iubirii. Fanii au fost surprinși să-l vadă așa
Evz.ro
„Fenomenul” Insula iubirii. Care e secretul succesului, de fapt
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Mărturii terifiante făcute de vecinii bărbatului din Tecuci ucis de propriul fiu: ,,Umblă beat, e turbat”. Ce intenționa să facă presupusul criminal după ce a comis oribila faptă
Capital.ro
Moartea lui Putin. Zelenski a pus planul în mișcare: Va fi sfârșitul pentru el
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis jandarmul de 24 de ani din Timișoara! Acum s-a aflat adevăratul motiv
substantial.ro
Prognoza meteo: Temperaturile vor depăși valorile normale în România până în septembrie
MediaFlux
ÎNCEPE distribuirea deciziilor CU PENSIILE RECALCULATE. Ce TREBUIE să facă pensionarii
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!