Rudele pacienţilor decedaţi de COVID-19, puse să îşi identifice morţii, afară, în faţa morgii VIDEO

Situaţie gravă în mai multe localităţi din ţară. Secţiile ATI ale spitalelor care tratează pacienţi COVID-19 sunt pline în mai multe oraşe, iar pacienţii care au nevoie de Terapie Intensivă sunt mutaţi în unele cazuri în spitale la sute de kilometri distanţă de casă. Şi morga spitalelor s-a umplut. La Constanţa, rudele pacienţilor care mort de COVID-19 se plâng că aşteaptă cu orele să îşi ia morţii din cauză că angajaţii nu mai fac faţă.
Alina Costache
09 dec. 2020, 13:09
Rudele pacienţilor decedaţi de COVID-19, puse să îşi identifice morţii, afară, în faţa morgii VIDEO

Rudele pacienţilor decedaţi de COVID-19 la Constanţa sunt revoltate că sunt nevoite să îşi identifice morţii, afară, în frig în faţa morgii. Oamenii se plâng că aşteaptă cu orele să îşi ia morţii din cauză că angajaţii nu mai fac faţă.

„Am fost să ne ridicăm mătușa, ne-am dus trei zile la rând, am căutat printre acei saci de cadavre, ca într-un final să-mi găsesc mătușa pe o targă așezată lângă cei băgați în sac, morți de COVID, ea neavând covid” , a declarat o femeie.

„Era o ușă întredeschisă și-am băgat capul acolo, m-am strecurat și-am văzut-o întinsă pe o targă acolo.Și sacul meu era undeva în fund trebuia să scoată toți sacii afară, îi deschidea pe toți. Și deschizi sacul și te pun să recunoști: e al tău sau nu-i al tău” , a povestit un bărbat.

Reprezentanții morgii neagă acuzațiile și pun neînțelegerile pe seama pandemiei. Cu toate acestea, oamenii se plâng și că angajații morgii le cer taxe suplimentare. De la debutul pandemiei, peste 400 de constănțeni au murit infectați cu covid.

Citeşte şi: Deputatul PSD Sebastian Radu, bolnav de COVID, a murit

”Nimeni nu e în această morgă. Lipsă personal, nu e nimeni aici. Ce să fac, să scriu în caietul asta? Nici nu știu ce să fac. Să scriu că am luat decedatul, că nu l-am luat? Cine scrie în caietul asta? Cum e posibil așa ceva. (…) Fiecare își ia mortul pe care îl vrea”, spune o femeie care venise să ridice trupul unei rude decedate de COVID-19.

Citeşte şi: Avocata Diana Şoşoacă, viitor senator AUR, vrea să dezgroape toţi morţii de Covid

Potrivit ultimului raport transmis de GCS, în judeţul Constanţa incidenţa COVID-19 a ajuns la 7.13 cazuri la mia de locuitori, în scădere de la 7.21 cât era luni, dar la nivelul minicipiului Constanţa incidenţa COVID-19 era ieri de 10,59 la mia de locuitori şi asta în condiţiile în care oraşul Constanţa este de trei săptămâni în carantină.

 

La Timișoara, morții de Covid erau identificați de rude pe stadion. Morga nu mai are locuri

Din cauza numărului mare de pacienți morţi de COVID-19, morga de la Spitalul „Victor Babeș” din Timişoara a devenit neîncăpătoare.

Astfel, două spitale – „Victor Babeș” și CFR – au încheiat un contract cu o firma de pompe funebre pentru închirierea unui camion frigorific, camion care a fost plasat în aria Stadionului CFR, relatează Opinia Timișoarei.

Rudele pacienţilor decedaţi de COVID-19 erau chemate pentru identificare la containerul frigorific de pe stadion, aflat la aproximativ 5 kilometri distanță de Spitalul „Victor Babeș”.

 

Avocata Diana Şoşoacă, viitor senator AUR, vrea să dezgroape toţi morţii de Covid

Diana Șoșoacă a devenit, în foarte scurt timp, vedetă pe internet, după ce a ieșit în evidență prin aparițiile sale în clipuri video în care a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 și chiar a susţinut că vrea să dezgroape trupurile celor declaraţi decedaţi de Covid.

Avocata Diana Şoşoacă susţine că pandemia de Covid este o mare conspiraţie, în care sunt implicaţi de la şefi de state, până la corpul medical, care ar declara morţii din alte cauze ca decedaţi din cauza noului coronavirus, pentru a încasa sume uriaşe de bani.

Astfel, Şoşoacă a declarat că va cere şi va obţine în instanţă deshumarea tuturor morţilor care au avut declarată cauza morţii Covid 19, pentru a le face autopsia şi a-şi demonstra astfel punctul de vedere, scoţând la iveală conspiraţia.

Diana Șoșoacă a participat la mai multe adunări publice fără a purta mască și, mai mult, apare în mai multe filmulețe în care le spune oamenilor că totul este o conspirație. De altfel, ea s-a făcut remarcată și din postura de avocat cu care IPS Teodosie a venit în fața judecătorilor în recentul scandal al pelerinajului de Sfântul Andrei, conform Ziare.com.

Sursa foto: Antena 3

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Vești teribile de la meteorologi. Totul se schimbă brusc
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Statul va plăti câte 5.000 LEI de persoană. Guvernul a pregătit deja banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Femeie din Belarus condamnată la şase ani de închisoare pentru finanţarea unui grup de voluntari în Ucraina
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!