Rugăciunea pentru sfânta Marta care va aduce alinare în suflet. Pentru a obține ceea ce îți dorești cel mai mult, este necesar să urmezi un ritual timp de nouă săptămâni, care implică rostirea unei rugăciuni, dar și alte acțiuni specifice. Această practică te va ajuta să obții claritate și să atragi ceea ce îți dorești în viață.
Ritualul pentru îndeplinirea dorințelor constă într-un proces desfășurat pe parcursul a nouă săptămâni. Prin rostirea unei rugăciuni și alte activități asociate, vei crea un cadru propice pentru realizarea dorinței tale. În finalul acestei perioade, vei observa că ceea ce îți doreai inițial devine realitate.
Este important să menționăm că Sfânta Marta ocupă un loc semnificativ în tradiția creștină, fiind venerată ca sfântă în Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă. Ea este cunoscută și sub numele de Marta din Betania pentru a o deosebi de alte personaje sfinte cu același nume.
Potrivit relatărilor biblice, Marta a fost sora lui Maria și a lui Lazăr, din satul Betania, aproape de Ierusalim. Unul dintre cele mai cunoscute evenimente în care este implicată Marta este vizita lui Isus la familia lor, așa cum este relatat în Evanghelia după Luca și Evanghelia după Ioan. Marta este descrisă ca fiind o gazdă ospitalieră, activă și preocupată de binele oaspeților săi, în timp ce sora ei, Maria, îl ascultă pe Isus, așezată la picioarele sale.
Ritualul prin care Sfânta Marta ascultă și îndeplinește dorințele este cunoscut pe scară largă. O dorință profundă poate deveni realitate după ce parcurgi perioada de nouă săptămâni.
Rugăciunea trebuie rostită timp de nouă marți, în timp ce ții în mână o lumânare sfințită aprinsă. Deși este posibil ca dorința să se îndeplinească înainte de încheierea celor nouă săptămâni, este recomandat să continui ritualul până la finalizarea acestora.
„Sfântă Marta, mă îndrept către tine, plină de încredere, cerându-ți ajutorul. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog cu umilință să îmi aduci alinare în suferințele și necazurile mele. În numele negrăitei bucurii care ți-a cuprins inima când i-ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor roagă-te pentru noi și familia mea, ca să-L păstrăm pe Dumnezeu în inimi, astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (în acest moment se rostește dorința). Te implor, ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutate precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale!”
Apoi se va rosti rugăciunea Tatăl Nostru de trei ori:
„Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, Sfinţească-se numele Tău; Vie împărăţia Ta; Facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ. Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi; Şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău”.
După ce ai spus rostit cele două rugăciuni, la final se adaugă și următoarele cuvinte, care se spun din inimă.
„Bucură-te Marie cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. Amin!”
Citește și: Vlăduța Lupău a ales deja numele bebelușului. ”Este un nume din Biblie”