Rune pentru a atrage dragoste şi o căsătorie fericită. Formule runice pentru a atrage iubirea și căsătoria.

În magia runică, există o serie de personaje care sunt folosite pentru ritualuri asociate cu dragostea și relațiile. Cel mai adesea, astfel de runde nu apar de la sine, ci ca parte a formulelor și stav-urilor, interacționând cu alte simboluri, completându-le. 
Alina Costache
01 oct. 2021, 06:18
Rune pentru a atrage dragoste şi o căsătorie fericită. Formule runice pentru a atrage iubirea și căsătoria.

Rune pentru a atrage dragoste şi o căsnicie fericită. Dragostea este un lucru pe care nu îl poți cumpăra cu bani. Cât de mult acest cuvânt aduce fericire atunci când sentimentele sunt reciproce și câtă durere – atunci când sunt nerecuperate. Fiecare dintre noi s-a confruntat cu probleme în viața personală cel puțin o dată, dar puțini oameni știu că, dacă ceva îndrăgostit merge prost, formulele runicii pentru a restabili relațiile de dragoste pot ajunge la salvare.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Laguz
Laguz este asociat cu atractivitatea feminină, așa că adesea face parte din formule menite să scape de singurătate și să accelereze o întâlnire cu sufletul ei pereche.

Eyvaz
În magia mascotelor, Avaz este adesea folosit. Privește mai îndeaproape această rune – seamănă cu două, reflectându-se reciproc Laguz, nu-i așa? Proprietățile Eivaz sunt cele mai pronunțate atunci când o persoană dorește să obțină o înțelegere și o armonie completă cu partenerul său. Această rută ajută, de asemenea, la reconcilierea soților care se ceartă.

RUNE TOAMNĂ 2021. Mihai Voropchievici spune ce zodii au noroc, cine merge pe pojghiţă de gheaţă subţire

Otala
În formulele rune de dragoste, Otala este adesea găsită. Dacă înțelesul însuși al simbolului este legat de împrejmuirea teritoriului, atunci este ușor de ghicit că în dragoste contează această rună ajută o persoană să-și găsească propria casă, familie, să construiască relații puternice și serioase.

Inguz
Inguz, care este un simbol al finalizării, poate fi folosit atunci când situația necesită acțiuni specifice din partea partenerului: când ești obosit de incertitudine, vrei să-ți „agite” iubitul, să-l ajute să-și depășească timiditatea și să-l facă să-și arate dorințele interioare.

Horoscop Mihai Voropchievici. Lecţiile universului pentru fiecare zodie citite în rune

Gebo
Gebo – runa parteneriatului egal – devine indispensabilă atunci când nu numai că doriți să obțineți reciprocitate, dar sunteți și gata să investiți în relații. Însă simbolul va funcționa doar cu condiția ca partenerul să aibă cu adevărat sentimente pentru tine, dar în formule runică pentru dragostea unui bărbat care nu îți acordă atenție, această rună este inutilă.

Soulou simbolizează victoria în orice, inclusiv în problemele de dragoste, deoarece adaugă încredere în sine și atrage simpatia celorlalți către o persoană.

Ansuz
În formulele rune, aceasta va ajuta, de asemenea, la redobândirea relațiilor – elimină barierele existente și stabilește înțelegerea reciprocă între parteneri.

Hyeres
Iar puterea runelor Hyeres este utilă atunci când o femeie vrea să nască un copil de la bărbatul ei iubit, dar dintr-un anumit motiv nu reușește.

Nu există circumstanțe care să nu poată fi înfășurate în favoarea lor cu ajutorul puterii runelor. Principalul lucru este să știți ce simboluri și în ce combinație pot fi utilizate în situația dvs. particulară.

În teorie, cu ajutorul runelor, puteți transforma chiar și iubirea fără un răspuns în iubire reciprocă, adică. pentru a efectua o vraja de dragoste, dar gândindu-ne la acest lucru, nu trebuie să uităm că un astfel de impact va avea întotdeauna consecințele sale negative. Prin urmare, este mai bine să folosiți formulele rune pentru dragostea și căsătoria omului doar atunci când nu este necesară distrugerea vieții cuiva pentru realizarea planului.

Formule runică pentru a atrage iubirea
Formulele runice pentru atragerea iubirii în viața unuia sunt de obicei desenate fie direct pe pielea unei persoane (în acest caz, pe una care este chinuită de singurătate), fie pe propria fotografie, sau pe o bucată de hârtie, piatră naturală sau orice alt talisman. În ultimul caz, este important să transportați amuleta „fermecată” cu dvs. în orice situație, deoarece, dacă o lăsați acasă, nu va funcționa în acea zi. Există două stavoze puternice și dovedite cu care vă invităm să vă familiarizați.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Formula runică „Trandafirul meu roșu”

Titlul de lucru al acestei formulare sau formulă runică este „Fermecător, fermecător, cel mai frumos”. Este ușor de ghicit că ritualul este folosit pentru a spori magnetismul personal. Face o fată sau o femeie atractivă sexual în ochii bărbaților. Formula arată ca o rune Gebo înconjurată pe toate cele patru părți de Kenazes.

Atunci când aplicați o formulă, este important să o „desemnați” corect, adică. în timpul desenării personajelor pentru a crea un mesaj despre cum doriți să apară bărbaților din jurul vostru. În timpul rezervării, trebuie să pronunți clar cuvintele necesare, printre care se numără definițiile „interesant”, „sexy”, „frumos”, „fermecător” etc.

De asemenea, este important să spuneți când ați terminat lucrarea dvs. – după ștergerea inscripției, arderea unei fotografii sau doar în momentul în care încetați să transportați un talisman cu un scenariu runic. Este activat devenind în orice mod tradițional: respirație, foc, elemente.

Formula runică pentru dragostea și căsătoria unui bărbat „Găsiți o căsătorie”

Această combinație complexă de rune va ajuta femeile singure să își găsească sufletul pereche cât mai curând posibil. Include runele: Raido, Soulou, Odal, Gebo, Eyvaz, Laguz, trei Teivaz și.

  • Raido împerecheat cu Soulou simbolizează iluminarea căii care te va conduce către viitorul tău iubit
    Odal va face ca toate rudele tale să fie ca noul partener și să nu le provoace neplăceri
    Gebo va stabili un parteneriat egal într-o pereche, în care ambele persoane vor da și vor primi
    Eyvaz împreună cu Laguz activează pofta subconștientă a iubitorilor unul pentru celălalt, le conectează cu fire invizibile ale unei legături emoționale subțiri
    Trei Teivaz vor face ca viața comună să fie lungă și uniformă. În același timp, Teivazi îl va pune pe bărbat ca șef al familiei (care, în principiu, majoritatea femeilor își doresc)Această apăsare are propria sa particularitate: trebuie negociată de nouă ori la fiecare nouă zile – ultima rezervare se efectuează pe 81 de zile. Activați mai bine elementul pentru foc – lumânări.

Formule rune pentru restabilirea relațiilor
Ritualurile cu barele de mai jos pot fi folosite atunci când aveți deja o relație, dar din anumite motive s-au întrerupt, de exemplu, dacă v-ați certat cu o persoană iubită sau ați decis să vă desparti temporar.

O formulă simplă pentru împăcarea iubitorilor
Formulele runice pentru restabilirea relațiilor pot consta doar din două runde. Cel mai simplu exemplu este o grămadă de rune Gebo-Vunyo. Această combinație, aplicată pe o fotografie comună a iubitorilor și activată în orice fel, va permite cearta să se încheie foarte repede și va duce cuplul la reconciliere. Acesta intenționează să devină orice cuvinte potrivite, de preferință fără particule „nu”. De exemplu, sintagma „ca să nu ne certăm” este mai bine să o înlocuim cu „pentru a ne împăca”.

Formula runică „Pe un armistițiu”
Această combinație de runde este aplicată cel mai bine pe propriul corp sau pe o fotografie în care iubitorii sunt prinși înainte de ceartă. Formula este trasată în două rânduri: prima ar trebui să fie legătura Gebo – Turisaz – Odal, simbolizând rezolvarea cu succes a problemelor din relație, iar a doua – legătura Gebo – Odal, ajutând partenerii să găsească un limbaj comun și să înțeleagă nevoile celuilalt. În timpul rezervării și intenției, este necesar să se pronunțe numele ambilor iubiți, precum și să se spună că odată cu această stavotă, zidul neînțelegerii dintre ei va fi distrus. Puteți alege orice activare.

Ca rune pentru pasiune și dragoste, se pot folosi runes strălucitoare – Soulou sau Kano. Aceste simboluri pot aduce într-adevăr o nouă scânteie sentimentelor și relațiilor voastre, sau pot aprinde un foc de pasiune de la zero. În același mod, ele nu afectează relațiile de lungă durată și parteneriatul direct și iubirea de la sine, dacă sunt utilizate separat, și nu ca parte a formulelor runică.

 

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'