Rusia ameninţă: „Este doar o chestiune de timp până să izbucnească războiul nuclear”

Propagandiştii de la televiziunea de stat a lui Vladimir Putin au dezlănţuit un val de amenințări cu privire la lansarea armelor nucleare ca răspuns la trimiterea armelor occidentale în Ucraina.
Filip Stan
07 iun. 2022, 09:33
Rusia ameninţă:

Rusia ameninţă din nou prin vocea propagandiştilor lui Putin de la TV: „Se apropie războiul nuclear. Nu mai rămâne nimic. Dacă lucrurile vor continua să progreseze în acest fel, doar câțiva mutanți din Lacul Baikal vor supraviețui. Restul va fi distrus într-o lovitură nucleară masivă”

Vladimir Soloviov, cunoscut și sub porecla de „vocea lui Putin”, a spus că livrările occidentale de arme cu rază lungă de acțiune care ar putea lovi teritoriul rus înseamnă un singur lucru pentru planetă. „Este doar o chestiune de timp până să izbucnească războiul nuclear între Rusia și Occident”, avertizează el.

„Totul se mișcă în această direcție”, le-a spus invitaților din studioul TV gazda emisiunii „Seara cu Vladimir Soloviov”.

Escaladarea războiului din Ucraina ar putea însemna să „coborâm în cele mai sângeroase pagini ale istoriei lumii”, a spus Soloviov, într-un clip distribuit de postul național de televiziune.

Război în Ucraina. Navele de război ale Rusiei s-au retras în larg de teama rachetelor lui Zelenski
„Sper că vom trece peste asta”, a spus el grav pe canalul Russia1. „Dacă lucrurile vor continua să progreseze în acest fel, doar câțiva mutanți din Lacul Baikal vor supraviețui. Restul va fi distrus într-o lovitură nucleară masivă”, avertizează vedeta TV pe postul public de televiziune.

„Pentru că dacă NATO decide că poate plasa ce vor la granițele noastre și vor trimite din ce în ce mai multe arme americane în Ucraina, vor ajunge să lovească una dintre centralele noastre nucleare și iată-ne”, a spus el în timpul show-ului, potrivit Daily Mail.

El a continuat, fără a face referire la forțele rusești care atacă centralele nucleare din Ucraina: „Procesul va deveni rapid incontrolabil. Toată lumea va primi mai mult decât a cerut. Bang! Și nu a mai rămas nimic”, a susținut el.

Lavrov avertizează Occidentul că dacă furnizează Kievului rachete cu rază lungă de acţiune, Moscova va împinge forţele ucrainene mai departe de graniţele Rusiei, rezultând pierderi teritoriale semnificative pentru Ucraina

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a avertizat Occidentul că, dacă va furniza Kievului rachete cu rază lungă de acţiune, Moscova va împinge forţele ucrainene mai departe de graniţele Rusiei, ceea ce ar duce la pierderi teritoriale semnificative pentru Ucraina, relatează The Associated Press.

Vladimir Putin şi-a ieşit din minţi: „Vom folosi mijloacele noastre de distrugere, până la anihilare!”

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat într-o conferinţă de presă, luni, că ”cu cât gama de arme furnizate (n.r. Ucrainei) este mai largă, cu atât mai mult vom respinge linia de unde neonaziştii ar putea ameninţa Federaţia Rusă”.

Statele Unite şi Marea Britanie au anunţat că vor furniza Ucrainei mai multe lansatoare de rachete capabile să lovească ţinte la o distanţă de până la 80 de kilometri.

Sistemele sunt capabile să lanseze rachete cu rază lungă de acţiune care pot lovi zone de până la 300 de kilometri distanţă, dar Washingtonul a spus că nu vor furniza rachetele.

Întrebat cum ar răspunde Moscova dacă SUA şi aliaţii săi se răzgândesc şi vor furniza Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune, preşedintele rus Vladimir Putin a spus duminică, în declaraţii televizate, că Moscova ”va trage concluziile adecvate şi va folosi mijloacele proprii de atac, de care dispune din plin, cu scopul de a viza facilităţile pe care nu le-a vizat încă”.

 

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Jannik Sinner câștigă pentru prima dată US Open și devine primul campion italian la simplu masculin
MediaFlux
A SCĂZUT PENSIA! LOVITURĂ TOTALĂ după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...