RUSIA – CROATIA 2-2, 3-4 la loviturile de departajare. Croaţia continuă aventura la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Rusia Croaţia scor live 2-2 – 3-4 după lovituri de departajare. Croaţii s-au calificat în semifinală după o victorie la lovituri de la 11 metri cu ţara gazdă. În semifinale, Croaţia va juca împotriva Angliei!
Filip Stan
07 iul. 2018, 14:16
RUSIA - CROATIA 2-2, 3-4 la loviturile de departajare. Croaţia continuă aventura la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

RUSIA – CROATIA, 2-2, 3-4 la loviturile de departajare. Ruşii nu au mai avut norocul la lovituri de la departajare din meciul cu Spania, iar Croaţia merge mai departe, pentru a doua oară după penalty+uri.

În semifinale, Croaţia va întâlni Anglia, care a trecut în sferturi de Suedia, scor 2-0.

Semifinala se va disputa pe stadionul Lujniki din Moscova, la 11 iulie. În cealaltă semifinală se vor întâlni Franţa şi Belgia, în 10 iulie, la Sankt Petersburg.

Cum a decurs scorul:

Lovituri de departajare: Rusia – Croația 3-4
Au marcat: Brozovic (Croația), Dzagoev (Rusia), Modric (Croația), Ignashevich (Rusia), Vida (Croația), Kuziaev (Rusia), Rakitic (Croația)

Meciul se decide la lovituri de departajare.

Min. 114: RUSIA – CROATIA 2-2, Mario Fernandez egalează

Min. 95 RUSIA – CROATIA 1-2, Vida marhează un gol extrem de important.

Min. 95 RUSIA – CROATIA, 1-1, vor fi două reprize de prelungiri

Min 72: OCAZIE RUSIA! Mario Fernandes a centrat pentru Erokhin, dar mingea lovită de aceasta cu capul, de la marginea careului de 6 metri, a trecut peste transversală

Min 60: BARĂ CROAȚIA! La un atac prelungit al croaților, Kramaric a recentrat în fața porții, Akinfeev a respins greșit, mingea a ajuns la Perisic iar jucătorul lui Inter a făcut o preluare și a șutat. Mingea a lovit bara și apoi s-a plimbat pe linia porții. 

Min. 39: RUSIA – CROATIA 1-1, Kramaric egalează

Min. 32: RUSIA – CROATIA 1-0, şut uluitor  Denis Cerîşev de la 18 m.

ECHIPELE DE START:

Rusia: 1. Igor Akinfeev (căpitan) – 2. Mario Fernandes, 3. Ilia Kutepov, 4. Serghei Ignaşevici, 13. Fedor Kudriaşov – 11. Roman Zobnin, 7. Daler Kuziaev – 19. Aleksandr Samedov, 17. Aleksandr Golovin, 6. Denis Cerîşev – 22. Artem Dziuba
Selecţioner: Stanislav Cercesov
Rezerve: 12. Andrei Lunev, 20. Vladimir Gabulov – 18. Iuri Jirkov, 14. Vladimir Granat, 5. Andrei Semenov, 8. Iuri Gazinski, 21. Aleksandr Erohin, 16. Anton Miranciuk, 15. Alexei Miranciuk, 9. Alan Dzagoev, 10. Fedor Smolov

Croaţia: 23. Danijel Subasic – 2. Sime Vrsaljko, 6. Dejan Lovren, 21. Domagoj Vida, 3. Ivan Strinic – 7. Ivan Rakitic, 10. Luka Modric (căpitan) – 18. Ante Rebic, 9. Andrej Kramaric, 4. Ivan Perisic – 17. Mario Mandzukic
Selecţioner: Zlatko Dalic. 
Rezerve: 1. Dominik Livakovic, 12. Lovre Kalinic – 13. Tin Jedvaj, 5. Vedran Corluka, 15. Duje Caleta-Car, 22. Josip Pivaric, 19. Milan Badelj, 14. Filip Bradaric, 8. Mateo Kovacic, 11. Marcelo Brozovic, 20. Marko Pjaca. 

Jucând acasă, pe arena ”Fișt Olympic” din Soci, Rusia nu se gândește, astăzi,  în partida cu Croația, decât la pasul următor, calificarea în semifinalele Cupei Mondiale 2018.

Rusia va primi replica selecţionatei Croaţiei astăzi, de la ora 21.00, la Soci, în ultimul sfert de finală al Cupei Mondiale.

RUSIA – CROATIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR, Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Este un obiectiv măreț, niciodată atins de reprezentativa celui mai mare stat din lume. Doar ”bunica” URSS a mai reușit să ajungă în careul cu ași la Cupa Mondială 1966 din Anglia. Atunci ”rușii”,  la care jucau ucrainieni, georgieni sau armeni, au fost eliminați în penultimul act al competiției de RFG cu 2-1. URSS a terminat pe locul 4 la CM 1966, după ce a pierdut și finala mică în fața Portugaliei, tot cu 2-1.

RUSIA – CROATIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR, Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Ruşii susţin că nu vor simţi presiunea, aceasta urmând să fie înlocuită cu plăcerea de a juca şi mândria naţională.

”Sbornaia” nu mai jucase sferturi de finală la o Cupă Mondială din 1970, ca URSS, când a pierdut cu Uruguayul (0-1). Cel mai bun rezultat al său a fost în 1966, când a ocupat locul 4.

Ruşii au început competiţia din postura de cea mai slabă echipă calificată în clasamentul FIFA – locul 70 -, dar au depăşit toate aşteptările. Rusia va avea de partea sa aproape toţi suporterii de la Soci.

Selecţionerul Stanislav Cherchesov nu se poate încă baza pe mijlocaşul Alan Dzagoev, care şi-a revenit după o accidentare, dar se pregăteşte separat. Nici Samedov nu s-a antrenat marţi, din cauza unei probleme fizice neprecizate. Iuri Zhirkov, jucător de bandă stânga, a fost anunţat ca indisponibil.

Cheia meciului de sâmbătă poate fi blocarea mijlocaşului Luka Modric pentru ca acesta să nu le poată furniza baloane utile coechipierilor din ofensivă, Mario Mandzukic, Ante Rebic, Marko Pjaca, Ivan Perisic ori Andrej Kramaric.

Rusia are cinci jucători cu cartonaşe galbene, Aleksandr Golovin, Fedor Smolov, Iuri Gazinski, Ilia Kutepov şi Roman Zobnin, în timp ce Igor Smolnikov este din nou disponibil după ce a stat un meci în urma unui cartonaş roşu. Croaţii au nu mai puţin de opt fotbalişti avertizaţi cu cartonaşe galbene, Ivan Rakitic, Marcelo Brozovic, Ante Rebic, Mario Mandzukic, Sime Vrsaljko, Vedran Corluka, Marko Pjaca şi Tin Jedvaj.

RUSIA – CROATIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR, Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Portarul Rusiei, Igor Akinfeev, a apărat două lovituri de la 11 metri în partida cu Spania din optimi, în timp ce croatul Danijel Subasic a parat trei penalty-uri în meciul cu Danemarca din aceeaşi fază a competiţiei. 

Croaţii vizează egalarea celei mai bune performanţe din istoria lor, semifinala şi apoi locul al treilea, reuşite în 1998. Croaţii sunt neînvinşi de patru meciuri la Cupa Mondială, un record pentru ei. Au marcat în fiecare din ultimele lor meciuri jucate la Cupa Mondială.

Croaţia a pierdut de fiecare dată când a întâlnit echipa ţării gazdă la Cupa Mondială, 1-2 cu Franţa în semifinalele ediţiei 1998 şi 1-3 cu Brazilia în 2014, deşi a condus de fiecare dată.

Cele două echipe se întâlnesc în premieră la Cupa Mondială, iar Croaţia a câştigat cu 3-1 într-un meci amical disputat în noiembrie 2015 (Nikola Kalinic, Brozovic, Mandzukic, respectiv Smolov), celelalte două partide fiind remize „albe”.

Acum așteptările sunt mari, la fel și presiunea pusă pe elevii lui Stanislav Cercesov. ”Cel mai important în sport este rezultatul. Iar acest rezultat este victoria pentru echipa noastră”, a decretat președintele Vladimir Putin, după victoria Rusiei cu Spania. Cum investițiile pentru organizarea acestui turneu final au fost uriașe și așteptările mai-marilor Rusiei sunt pe măsură.

”Facem o Cupă Mondială fantatică. Ne dorim să ajungem cât mai sus”, a anunțat portarul Igor Akinfeev, în timp ce selecționerul Croației, Zlatko Dalic este prudent: ”Rusia nu ar fi ajuns atât de departe dacă nu ar fi fost o echipă puternică”.

RUSIA – CROATIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR, Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Pe de altă parte, Croația nici nu concepe să se oprească în sferturi. Mai mult, ex-iugoslavii se gândesc chiar să depășească generația 98, care reușea un loc 3 la Cupa Mondială din Franța, după 2-1 cu Olanda. în finala mică.

“Noi respectăm generaţia 1998. Este echipa croată care a cunoscut cel mai mare succes până azi şi care a ridicat ştacheta atât de sus. Dar echipa noastră actuală este foarte puternică, iar noi avem şansa să depăşim această generaţie”, a precizat fundașul Dejan Lovren.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Anunțul momentului pentru milioane de români. Cum puteți afla online dacă aveți datorii fiscale. Serviciul a devenit gratis și vă scutește de multe probleme
Capital.ro
Obligatoriu la ITP 2024. Românii care trebuie să facă Inspecţia Tehnică Periodică din nou
Playtech.ro
AVEM decizia TAS pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu! Total neaşteptat ce măsură s-a luat
DailyBusiness
Se dau 30.000 de euro GRATIS de la Guvern! Iată ce cerere trebuie să faci
Adevarul
Detalii cutremurătoare în cazul copilului mort după două zile de spitalizare. „Părinții vor doar să nu se mai întâmple” VIDEO
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Harry și William au provocat o mare tragedie. Mai mare decât moartea mamei lor
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Raluca Bădulescu, de azi pe Onlyfans! WOWbiz îți arată IMAGINI în EXCLUSIVITATE cu Regina Regească în plină acțiune!
Cancan.ro
Țeapa SECOLULUI primită de Gigi Becali! Poliția a intrat deja pe fir!
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Ce a pățit Sabrina Voinea după ce i s-a retras medalia de bronz: „Am vrut să chem salvarea. O luase cu frisoane”. Mama gimnastei face dezvăluiri cutremurătoare
Capital.ro
Se schimbă Codul Rutier în România. Este ilegal să circule în afara orașelor
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Studiu: Mâncărurile populare din lanțurile de fast-food din Marea Britanie sunt predominant nesănătoase
MediaFlux
Ce este indicele de corecție la pensie și de ce dispare. Formula de calcul ar putea dubla veniturile unor seniori, însă alții vor beneficia de creșteri mai mici
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!