RUSIA – ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 2016: 1-0. LIVE STREAMING DOLCE SPORT

RUSIA - ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 2016. România va disputa astăzi, de la ora 18:00, în Cecenia, la Groznîi, ultima partidă din 2016, una cu caracter amical, contra Rusiei.
Filip Stan
15 nov. 2016, 11:28
RUSIA - ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 2016: 1-0. LIVE STREAMING DOLCE SPORT

RUSIA – ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 2016. Marți, 15 noiembrie, de la ora 18:00, la Groznîi, reprezentativa României întâlnește Rusia într-un meci amical. Este ultima partidă a selecționatei noastre din 2016. Meciul va fi televizat de DolceSport 1 și va fi transmis live streaming pe site-ul www.arenafanilor.ro sau pe Dolce Sport

RUSIA – ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 2016. Echipele probabile:
Rusia: Akinfeev – Vasin, Kutepov, Petrov – Samedov, Erokhin, Gazinski, Glusakov, Zobnin – Kokorin, Poloz.
Echipa de start a României: Pantilimon – Enache, Săpunaru, Grigore, Latovlevici – Marin, Prepeliță – Rotariu, Stancu, Grozav – Andone

Întâlnirea va fi condusă la centru de Aleksei Kulbakov din Belarus, care va fi ajutat de asistenții: Dmitri Juk și Oleg Maslianko, ambii tot din Belarus.

Pentru această partidă, selecționerul Christoph Daum are la dispoziție un lot format din 19 jucători. Aceștia și-au ales numerele de pe tricou:

RUSIA – ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 2016. Este ultimul meci al naționalei din acest an, dar și primul amical din mandatul lui Christoph Daum. Pentru această partidă, selecţionerul german are la dispoziţie şi trei jucători care evoluează în campionatul acestei ţări: Prepeliţă, Bicfalvi şi Grozav. „Aştept un feed-back de la potenţialii jucători titulari ai echipei naţionale, dar care nu prea au evoluat. Meciul aduce sigur o motivaţie, în plus, pentru jucătorii tricolori. Va fi o partidă specială, un eveniment sportiv deosebit pentru Grozny și pentru această regiune. Mă bucur că vom întâlni echipa Rusiei pregătită de Stanislav Cherchesov, prietenul meu de foarte multă vreme”, a spus Daum, vizibil interesat de acest amical, care să mai „spele” din criticile care i-au fost aduse după eșecul cu Polonia.

Până la meciul din această seară, România a jucat 12 meciuri în 2016, iar bilanţul este unul negativ: trei victorii, cinci remize şi patru eşecuri.

Partida cu selecționata lui Stanislav Cherchesov se va disputa Akhmat-Arena, stadion situat la 10 minute de hotelul unde sunt cazați „tricolorii”. Arena are o capacitate de aproape 31.000 de locuri, a fost inaugurată în 2011, iar echipa de primă ligă rusă FC Terek își dispută aici partidele de acasă.

Pentru ceceni, meciul reprezintă o adevărată sărbătoare sportivă, iar organizatorii au anunțat că toate biletele au fost deja epuizate. De altfel, este primul meci din istorie pe care echipa națională a Rusiei îl dispută la Groznîi.

Următorul meci oficial al naționalei e România – Danemarca, din etapa a 5-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, programat pe 26 martie.

De partea cealaltă, rușii, gazdele Cupei Mondiale din 2016, au o singură victorie, contra Ghanei, în ultimele 10 meciuri jucate, fie că a fost vorba de preliminarii sau amicale. Cum Rusia trece printr-o perioadă grea, fotbalistic vorbind, înainte de partida de pregătire cu România, șeful statului, Vladimir Putin, a luat atitudine şi le-a transmis fotbaliştilor că trebuie să ia exemplul hocheiştilor, care au scris istorie la ultimele trei campionate mondiale (aur în 2014, argint în 2015 şi bronz anul acesta). „Nu am mai văzut meciuri frumoase făcute de naționala Rusiei de multă vreme, ca să fiu sincer. Uitați, naționala de hochei a Rusiei ne dă motive de bucurie”, le-a transmis Putin, potrivit presei moscovite. În ultimul meci, Rusia a fost învinsă, la Doha, de selecționata Qatarului, scor 2-1, într-un meci în care „centralul” Cristi Balaj a acordat nu mai puțin de patru lovituri de la 11 metri.

De trei ori s-au mai întâlnit până acum cele două reprezentative, de fiecare dată în meciuri amicale, fiecare dintre ele cu câte un succes. Ultimul meci a avut loc în 2008, când Romania s-a impus lejer, scor 3-0.

Preliminariile Cupei Mondiale, zona Europa, se văd ÎN DIRECT la Digi Sport.

Toate meciurile României din preliminarii sunt LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro, iar golurile și toate fazele VIDEO sunt disponibile imediat după fluierul final. După miezul nopții, meciurile sunt transmise pe Digi Sport 1.

Rusia – România se va juca pe stadionul Akhmat-Arena din Groznîi. 

Andrei Vochin a explicat la Dolce Sport cum s-a stabilit locația: „Noi le-am cerut rușilor să căutăm o climă bună. Fiind luna noiembrie, să nu fie undeva unde să fie foarte frig. Ei, în primă fază au propus Soci, apoi ne-au anunțat că acel stadion nu e gata. Apoi au propus Kazan, dar am refuzat, pentru că acolo temperaturile sunt foarte mici. Și așa a apărut varianta, una mai sudică, să zic așa, Groznîi, cu care am fost de acord”.

Meciuri directe
România a mai întâlnit Rusia (fosta URSS) de zece ori, până acum:
– nouă meciuri împotriva URSS
– un singur meci împotriva Rusiei, după destrămarea Uniunii Sovietice

În fața URSS, România are următorul palmares: trei victorii, două remize, patru înfrângeri și un golaveraj negativ: 10-13.

După destrămarea Uniunii Sovietice, România a mai întâlnit Rusia o singură dată. A fost un amical disputat la București în martie 2008, câștigat cu 3-0 de naționala pregătită atunci de Victor Pițurcă. Marica, Daniel Niculae și Marius Niculae au adus victoria României.

„Tricolorii” din Rusia
Din lotul convocat de Daum pentru meciul cu Rusia, dar și pentru cel cu Polonia, fac parte și Grozav și Bicfalvi. Cei doi sunt legitimați la echipe din prima ligă a Rusiei. Bicfalvi este jucătorul lui Tom Tomsk, iar Grozav evoluează chiar pentru echipa locală din Groznîi, Terek. Tot acolo este și Gabriel Torje, care, însă, nu s-a adaptat și nu prea prinde echipa.

„Au trecut aproape trei ani de la ultima convocare. E un sentiment minunat acum când stau și mă gândesc că a trecut atâta timp fără să fiu luat la națională. Se vede că e un antrenor străin cu o altă mentalitate. Mă bucură faptul că văd lucruri noi la echipa națională, văd multe fețe noi. Din păcate, Torje nu poate să se impună, pentru că a venit mai târziu la pregătirea cu Terek. Eu cred că în cel mai scurt timp se va impune și va prinde prima echipă și va juca constant” , a declarat Grozav pentru Dolce Sport.

DailyBusiness
VINE IARNA în România! ANM anunță scăderi bruște de temperaturi
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Banca Transilvania, anunț pentru milioane de români. Toți cei care au card trebuie să fie atenți, există riscul să rămână fără bani
Capital.ro
Marele secret al lui Ion Iliescu! L-a păstrat timp de 94 de ani. Ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
Catherine Zeta-Jones, apariție ȘOC! Ce Dumnezeu s-a întâmplat cu ea? NU o mai recunoaște nimeni
DailyBusiness
MII de pensionari riscă să aștepte LUNI întregi după pensii!
Adevarul
Partea nevăzută a vieții unor români din Suedia. „A început să arunce obiecte după noi și să ne spună să plecăm în țara noastră”
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Schimbări mari în aviație. Companiile aeriene, nevoite să aplice măsuri stricte
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
kanald.ro
Lista localităților în care școlile sunt închise luni! Ministrul Educației a făcut un anunț referitor la suspendarea orelor
Cancan.ro
Cod galben de ninsori în România după ciclonul Ashley! Zonele unde lapovița și vântul puternic își fac apariția
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Apare o nouă lege pentru proprietarii de terenuri. Devine obligatoriu timp de 7 ani
StirileBZI
Când trece România la ora de iarnă, în 2024: Cum dăm ceasurile
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
stirilekanald.ro
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii
substantial.ro
Plantele exotice câștigă teren în România datorită schimbărilor climatice
MediaFlux
Ion ILIESCU, MESAJ pentru români. INTERVINE din nou în POLITICĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Țara cu drumuri ca ale României, dar cu de patru ori mai puține accidente. Metoda prin care a reușit să prevină tragediile rutiere