S-a aflat tot adevărul despre ce se întâmplă între Jador și Oana Ciocan! Sora manelistului i-a dat de gol: „E mai bine așa”

În ultimele câteva săptămâni, presa a vuit cu zvonuri și supoziții cu privire la relația dintre Jador și Oana Ciocan, iar lucrurile sunt cât se poate de incerte. Totuși, sora celebrului manelist a dat de gol un detaliu foarte important. Iată despre ce este vorba.
Alina Costache
03 iul. 2024, 17:50
S-a aflat tot adevărul despre ce se întâmplă între Jador și Oana Ciocan! Sora manelistului i-a dat de gol: „E mai bine așa”
S-a aflat tot adevărul despre ce se întâmplă între Jador și Oana Ciocan! Sora manelistului i-a dat de gol: „E mai bine așa”

Toată lumea se întreabă care este, de fapt, situația între Jador și Oana Ciocan. În ultima perioadă, orice detaliu cu privire la relația lor a devenit extrem de incert, iar atât internauții, cât și presa s-au lansat în tot felul de speculații legate de cum merg lucrurile între ei. În acest context, sora celebrului manelist a fost „trasă de limbă” și se pare că a dat din casă câteva detalii impresionante despre viața intimă a lui Jador.

Jador și Oana Ciocan au atras atenția presei după ce cântărețul de manele a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în timpul competiției Survivor All Stars. Fosta Războinică a acceptat propunerea lui Jador cu un entuziast „DA”, chiar dacă nu a primit un inel de logodnă în acel moment. Odată întorși din Republica Dominicană, Jador a compensat rapid și i-a dăruit iubitei sale un inel superb. De atunci, cei doi au devenit inseparabili și au împărtășit cu fanii lor din mediul online fiecare moment al frumoasei lor relații.

Citește și: Anda Adam a dezvăluit cât a costat rochia de mireasă de 25 de kilograme pe care a purtat-o în cea mai frumoasă zi din viața ei: „Sute de persoane m-au întrebat”

Relația lor părea perfectă, iar Jador și Oana discutau despre nuntă și copii, chiar dacă erau împreună de doar șase luni. Totuși, când toată lumea se aștepta să anunțe că vor deveni soț și soție sau că vor avea un copil, au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit. Speculațiile au pornit de la un videoclip în care Jador părea să confirme despărțirea, deși nu era clar dacă imaginile erau recente sau dintr-o relație anterioară a artistului. Deși a trecut o lună de la posibila despărțire, Jador nu a făcut nicio declarație oficială în acest sens.

În emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, sora lui Jador, Camelia, a fost întrebată despre situația actuală a fratelui său, în contextul acestor zvonuri. Camelia a explicat că Jador a ales să nu mai își expună viața personală online, deoarece oamenii tind să interpreteze și să comenteze, considerând că astfel este mai bine pentru el.

„El a decis să nu-și mai publice viața pe rețelele de socializare cu absolut nimic, nici măcar cu el, pentru că lumea este rea. A decis că așa este mai bine pentru el și eu îi respect decizia. Cred că a luat o decizie foarte bună. Lumea interpretează și vorbește mult. E mai bine așa”, a spus Camelia, sora lui Jador, în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Citește și: Ce curiozitate a avut Cătălin Măruță, după ce a aflat că Gina Pistol va prezenta show-ul culinar MasterChef. ”Simpatico!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
Și-a modificat CNP-ul la 14 ani, ca să poată lucra: ”Construiam ceva, când puteam să bat mingea!”
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Adio șezlonguri! Turismul din Grecia se schimbă radical
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!