S-a ales praful de Gașca Zurli! Al treilea membru al trupei pentru copii și-a anunțat plecarea. Truli își ia adio: „Nu îmi voi aminti cu plăcere”

Gașca Zurli se cutremură din temelii, după ce trei membri ai trupei au anunțat că se retrag din activitate. După Vero Căliman și Ionuț Varodi, respectiv Fetița Zurli și Bucătărașul Lulu, și Răzvan Marina, cunoscut ca Truli sau Tura Vura a decis să meargă pe un alt drum, separat de colegii săi.
Alina Costache
05 mart. 2024, 11:36
S-a ales praful de Gașca Zurli! Al treilea membru al trupei pentru copii și-a anunțat plecarea. Truli își ia adio: „Nu îmi voi aminti cu plăcere”
S-a ales praful de Gașca Zurli! Al treilea membru al trupei pentru copii și-a anunțat plecarea. Truli își ia adio: „Nu îmi voi aminti cu plăcere”

După ani buni în care personajele din Gașca Zurli au bucurat milioane de părinți și copiii, trupa a ajuns să se destrame. Nu mai puțin de trei membri au anunțat că aleg să meargă pe drumuri separate în viață.

Citește și: Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale. Fondatoarea Zurli: „Îți trebuie multă voință să pui fericirea copilului tău înainte nefericirii tale”

S-a ales praful de Gașca Zurli! Al treilea membru al trupei pentru copii și-a anunțat plecarea

Gașca Zurli se dezbină! Trei membri au anunțat că vor merge pe drumuri diferite, după aproape 15 ani de activitate în echipa coordonată de Mirela Retegan. După ce Vero Căliman, care a interpretat rolul fetiței Zurli și Ionuț Varodi, car el-a jucat pe Bucătărașul Lulu, și Răzvan Marina, care l-a interpretat pe Truli sau Tura Vura, a anunțat că pleacă in Gașca Zurli.

În timp ce comentariile de regret au curs, un lucru a atras atenția asupra plecării lui Marina. Pe lângă experiențele plăcute, actorul a avut parte și de momente mai puțin comode, lăsând de înțeles că acestea ar fi contribuit destul de mult la decizia plecării din trupa de divertisment pentru copii.

„După 13 ani de călătorii, spectacole, sute de mii de kilometri, zeci de orașe și clipe memorabile alături de colegii mei din Gașca Zurli, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Truli și Tura Vura și să le mulțumesc celor care au făcut parte din drumul meu profesional de până acum. În cei 13 ani am învățat și evoluat mult, dar au existat și multe momente de care nu îmi voi aminti cu plăcere. Astăzi vreau să mulțumesc copiilor pentru zâmbetele, îmbrățișările și dragostea lor, și părinților pentru râsetele și susținerea lor necondiționată. A fost o onoare să fiu parte din viața voastră. Nu voi uita niciodată aceste momente și sunt mândru de tot ce am realizat împreună cu colegii mei pentru copiii din România. În continuare, îmi voi concentra toată atenția și energia către proiecte care mă vor solicita ca actor și către @eracoolevents , proiectul meu personal care se ocupă cu organizarea de evenimente. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul lui Răzvan Marina.

Citește și: Drama neștiută a Fetiței Zurli. Actrița Vero Căliman ascunde o puternică suferință

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...