S-a dat sentința în procesul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Judecătoria Buftea a decis că Anamaria Prodan nu are voie să se apropie de Laurențiu Reghecampf la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de două luni. De asemenea, nu are voie să ia legătura cu antrenorul, telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod. De cealaltă parte, nici Laurențiu Reghecampf nu se va putea apropia de Anamaria Prodan la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de patru luni, și nici să ia legătura cu fosta lui parteneră.
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Nu ai cum să te dai şmecher!”
Cum a răspuns instanţa cererii lui Laurențiu Reghcampf: „Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de două luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:
Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Neftci Baku (Azerbaijan), începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.
Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”.
Ăn privinţa cererii Anamariei Prodan, Judecătoria Buftea s-a pronunțat astfel: „Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:
Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.
Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”.