S-a lăsat cu bătaie în fața palatului de lux al lui Gigi Becali: „Nu mai face așa că te spun lui Adrian! Mănânci o bătaie de nu te vezi”. De la ce s-au luat protagoniștii scandalului

Situație de-a dreptul șocantă în fața palatului lui Gigi Becali. O femeie aflată la fața locului a început să îmbrâncească, din senin, un bărbat căruia i se lua un interviu.
Alina Costache
18 ian. 2024, 17:20
S-a lăsat cu bătaie în fața palatului de lux al lui Gigi Becali: „Nu mai face așa că te spun lui Adrian! Mănânci o bătaie de nu te vezi”. De la ce s-au luat protagoniștii scandalului
Scandal și îmbrânceli la palatul lui Gigi Becali

Situație inedită la palatul lui Gigi Becali. Un bărbat, care cel mai probabil a venit să își ia „dreptul” de la latifundiarul din Pipera, a fost certat și îmbrâncit de o femeie aflată acolo din același motiv ca și acesta. Celor doi li s-a alăturat o a doua femeie, supărată că bărbatul „dă prea mult din casă”.

„E un om foarte bun la suflet. Eu l-aș vota președintele țării. Da, cine-i bun de muncă, îi dă câte un milion, două și cine e mai handicapat îi dă câte 10, 1.000 de lei. Eu am o fetiță prin spitale, de leucemie, soția mea a murit de cancer acum doi ani”, spune bărbatul aflat la palatul lui Gigi Becali, moment în care este întrerupt de cele două femei supărate.

Citește și: Ioana Tufaru, dată afară din apartamentul dat de Gigi Becali. „Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin”

„Vino încoa, ce vorbești acolo?! Ce vorbești, pleacă de acolo”, îl ceartă femeia, în timp ce îl trage de haine. „Lasă-mă să vorbesc, să-mi ia interviu”, răspunde bărbatul, încercând să scape din „ghearele” femeii consternate.

„Ce interviu, mă? Nu mai face așa că te spun lui Adrian! Te spun lui Adrian când vine, fii atent că mănânci o bătaie de nu te vezi. Pleacă de aici”, spune cea de-a doua doamnă, care a sărit în ajutorul celei care a sărit la bătaie.

@romania_ffw Sub casa lui Gigi Becali sunt tuneluri ca pe sub munții Bucegi #gigibecali #palat #casa #tunel #secrete #roffw #romaniafastforward #stiri #infos #fyp ♬ sunet original – Romania Fast-Forward

Gigi Becali nu se uită la bani când vine vorba de oamenii sărmani

Cunoscut pentru ajutorul financiar pe care-l dă oamenilor nevoiași, Gigi Becali a fost asaltat de multe ori în fașa palatului din Aleea Alexandru, de sute, poate chiar mii, de persoane care speră să primească bani.

Înainte de Crăciun, în fața lui Becali s-au adunat zeci de persoane care-și doreau să obțină ceva de la patronul FCSB. Încrezători că vor primi ajutorul financiar așteptat, zâmbitori înaintea sosirii omului de afaceri, au rămas cu ochii în soare. Acesta nici măcar nu i-a băgat în seamă, gest neobișnuit din partea sa.

Citește și: Ce spune inteligența artificială despre Gigi Becali. ChatGPT a scris o poezie pentru patronul de la FCSB, la care râzi în hohote

„El, cu viața lui, dă un exemplu și altora: «Băi, începe ziua cu Dumnezeu!». Poate că n-ai timp să mergi ca domnul Gigi la Liturghie, dar fă, frate, o Sfântă Cruce, spune „Doamne-ajută”! 

Deci, în opinia mea, el este un exemplu pentru ce ar trebui să fie un antreprenor. Un antreprenor nu trebuie să se scoale dimineața, să fie la birou, cum sunt angajații, da? Păi, dacă tu ești antreprenor și vii la orice oră vrei, poți să te duci dimineața întâi să te întâlnești cu Dumnezeu. Ăsta este primul lucru bun pe care domnul Gigi îl face. 

Al doilea lucru este că are inimă caldă, are inimă moale, plânge, l-am văzut că plânge”, spunea părintele Vasile Ioana despre Gigi Becali.

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Fermierii români primesc mai mulți bani de la stat! Se dau 310 milioane de euro!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
Așa sunt păcăliți românii. Ce se ascunde în spatele cosmeticelor BIO
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Decizia luată de soțul Ilenei Stana Ionescu: Va fi incinerată. Cu ce explicații vine acesta: „Așa a vrut Ileana”
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
Aspretele filmat pentru prima dată pe timp de noapte în râul Vâlsan: un pește fosilă vie, pe cale de dispariție
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!