S-a rupt lanțul de iubire dintre Dana Roba și Beni? Mesajul controversat al make-up artistei: „Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur”

Dana Roba a fost criticată de fanii săi, după ce și-a asumat relația cu Beni, bărbatul care i-a fost alături după ce a fost mutilată de fostul soț. Pare că relația cu noul iubit scârțâie.
Alina Costache
14 sept. 2023, 15:31
S-a rupt lanțul de iubire dintre Dana Roba și Beni? Mesajul controversat al make-up artistei: „Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur”
Dana Roba, mesaj controversat pe internet

Dana Roba și-a asumat relația cu un prieten vechi, Beni, care a fost alături de ea, după ce fostul ei soț. Daniel Balaciu, a mutilat-o, lovind-o în repetate rânduri cu ciocanul. Make-up artista a fost criticată de fani și după ce aceasta a postat o fotografie cu fiicele sale, fiind acuzată că s-ar folosi de copile pentru publicitate.

Recent, vedeta a declarat în spațiul public că anumite drumuri necesită o parcurgere singuratică, lucru care ne duce la gândul la o despărțire.

„Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur, fără familie, fără prieteni, doar tu și Dumnezeu”, a fost mesajul postat de Dana Roba pe Instagram.

Citește și: Dana Roba rupe tăcerea! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu în tentativa de omor: „Este diabolic”

Nu cu mult timp în urmă, make-up artista a postat o fotografie cu ea și fiicele ei pe rețelele de socializare. Publicul său a criticat-o dur, pe motiv că fetele sale nu ar fi fericite. Poza a fost însoțit de un mesaj emoționant.

„Eu sunt Mama lu’ Chantal și a lu’ Celine. Îmi doresc să fiu o mamă curajoasă, o mamă eroină, și cea mai bună prietenă pentru ele. Sunt sigură că Dumnezeu m-a lăsat pe acest pământ pentru că Chantal și Celine ar fi fost incomplete fără mine”, a scris vedeta.

Vedeta nu a răspuns în urma comentariilor acide: „Ce chipuri triste au fetițele! Îmi pare rău să spun, dar nu par deloc fericite”.

Dana Roba, dezvăluiri uluitoare despre Daniel Balaciu

Daniel Balaciu a intrat în atenția publicului la începutul acestui an, după ce și-a agresat soția. Recent, în mediul online au apărut mai multe persoane care susțin că acesta ar fi atras de repezentanții sexului masculin, iar lor li s-a alăturat și fosta soție a bărbatului. Acesta și-ar fi pierdut de mult sentimentele pentru soția sa.

Citește și: Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția. Dana Roba a spus tot: „Era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul”

Dana Roba e de părere că ipotezele lansate despre cel care i-a fost partener ar putea fi reale, pentur că de ceva timp nu mai era atras de ea și că mereu vorbea cu băieții. Mai mult, Daniel nici nu ar fi vrut să se afișeze cu familia în mediul online, în majoritatea fotografiilor fiind alături de bărbați, prieteni de fotbal.

„Eu cred că sunt reale. El toată ziua stătea pe telefon, non-stop era pe Facebook. Când îl întrebam cu cine vorbește, el îmi spunea că vorbește cu băieții. Ajungeam după 12 ore de muncă și intram în casă, nici nu mă saluta de multe ori. Îl întrebam ce face îmi spunea: Vorbesc cu băieții, nu pot să vorbesc!

Inclusiv în ziua în care a fost ziua noastră de căsătorie, am intrat în casă și i-am zis: Daniel, în ce data suntem astăzi?! Și îmi spune: Sunt pe Facebook, vorbesc cu băieții. I-am spus să se uite la dată și când s-a uitat îmi spune: A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie.

El mereu vorbea cu băieții, nu făcea nimic în casă, dar vorbea cu băieții. El pe Facebook, dacă te uiți, el avea postări doar cu băieții de la fotbal. Clar că relația lui cu mine nu mai era una bună”, a declarat Dana Roba, potrivit wowbiz.ro.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Încă o finală pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris. Cine se bate pentru medalii
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Președintele PNL Neamț, George Lazăr, trimis în judecată de procurorii anticorupție
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!