S-a terminat povestea la Taverna Racilor. Larisa Popa l-a părăsit pe Pescobar. „Nu spun ”nu” următoarelor oportunități care or să vină în viața mea”

Până aici a fost. Larisa Popa a luat o decizie în privința viitorului ei și a demisionat de la Taverna Racilor.
Filip Stan
16 mart. 2024, 17:42
S-a terminat povestea la Taverna Racilor. Larisa Popa l-a părăsit pe Pescobar.

Larisa Popa era manager la Taverna Racilor și era considerată una dintre cele mai de încredere persoane din anturajul lui Paul Nicolau. Mulți spuneau că a plecat în urmă cu câteva luni, dar angajata lui Pescobar a confirmat demisia abia acum.

Larisa Popa a decis să se retragă din afacerea lui Pescobar. Ea a spus că sunt trei săptămâni de când nu mai lucrează la Taverna Tacilor.

Citește și Alina Sorescu dezvăluie motivele despărţirii de Alexandru Ciucu. Adevărata cauză pentru care s-a ajuns la divorţ

Larisa Popa l-a părăsit pe Pescobar. „Nu spun ”nu” următoarelor oportunități care or să vină în viața mea”

Zvonurile pe acest subiect au apărut încă de la sfârșitul anului trecut. La vremea aceea, Pesobar spunea că are mare încredere în angajata lui, mai ales că erau prieteni de mai bine de șapte ani de zile. Totuși, în ciuda speculațiilor conform cărora ar fi împreună, Pescobar a spus că totul a fost o strategie de marketing.

”Când are grijă de afacerea ta, prima chestie este să nu fure. Știi cum e, pui lupul paznic la oi. Aș fi dezamăgit, al ierta, dar nu ar mai lucra cu mine niciodată. Dacă nu ierți, acumulezi energii negative. Este un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și businessului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu businessul ăsta. Da, e mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a dezvăluit Pescobar în cadrul unui podcast.

Acum câteva ore Larisa a anunțat pe Tik Tok că nu mai lucrează la Taverna Racilor de trei săptămâni. Ea a pus capăt zvonurilor și a dezvăluit care e adevăratul motiv al demisiei.

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.

Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a concluzionat Larisa Popa.

Citește și Mama Elenei Gheorghe a oferit detalii surprinzătoare despre căsnicia cu soțul ei. Interpreta de muzică populară, cu lacrimi în ochi. ”Am fost acceptată cu greu”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Românii care nu depun declarația riscă enorm. Se dau amenzi uriașe
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Guvernul spaniol ia măsuri împotriva închirierilor pe termen scurt și în scop turistic
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?