Imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere si au fost publicate de un barbat pe reteaua de socializare; omul a vrut in acest fel sa le arate tuturor cat de dedicata este sotia lui in cresterea copilului.
Adormirea unui bebelus se poate dovedi a fi o sarcina extrem de dificila, mai ales din cauza faptului ca cel mic se poate trezi extrem de usor, chiar si de la cel mai mic zgomot.
Pentru a rezolva aceasta problema, femeia a apelat la o metoda pe cat de neobisnuita, pe atat de ingenioasa: dupa ce isi pune bebelusul in pat ea se intinde pe jos si asteapta ca acesta sa adoarma.
Ulterior, pentru a nu-l trezi, nu se ridica in picioare ci se taraste efectiv pana la usa camerei.
Cum reactioneaza bebelusul la diferite sunete:
Raspunsul bebelusului la zgomot va depinde, probabil, de temperamentul lui. Unii bebelusi sunt mai sensibili la lucrurile din jurul lor si acestia pot reactiona mai mult la zgomote puternice. Insa bebelusii cu o personalitate nu tocmai linistita pot reactiona la orice zgomot din jurul lor.
De asemenea, depinde de ceea ce copilul a auzit in timp ce a fost amplasat in uterul tau. Fatul este capabil sa perceapa sunetele din lumea ta, de afara, inca din a 21 saptamana de sarcina.
In cazul in care a auzit de multe ori cum fratele sau sora lui alerga prin casa sau taticul sau canta la pian, aceste sunete au devenit familiare pentru el.
Tocmai, pentru ca bebelusul s-a obisnuit cu aceste sunete, atunci cand le intampina in viata de zi cu zi, nu va reactiona la ele. De fapt, probabil, poate adormi chiar prin intermediul lor.
Pe de alta parte, sunete noi, necunoscute il pot face sa tresare, facandu-l sa planga. Cu cat va creste, spre aproximativ trei luni, se va obisnui cu sunetele noi, reactionand prin clipire sau o luna mai tarziu bebelusul tau va intoarce capul spre sursa zgomotului.