S-au încins spiritele pe Survivor All Stars. TJ Miles și Zanni, schimb dur de replici: „Nu e ușor de acceptat felul meu acidulat și drastic de exprimare”

S-au încins spiritele la Survivor All Stars. TJ Miles și Zanni au avut un schimb dur de replici în cadrul competiției.
Alina Costache
11 apr. 2024, 23:32
S-au încins spiritele pe Survivor All Stars. TJ Miles și Zanni, schimb dur de replici:

Conflict uriaș la Survivor All Stars. Conflictul dintre cei doi a stârnit neliniștea în tabăra Războinicilor și în cea a Faimoșilor, care s-au întrebat dacă adversarii lor au înțeles exact cu cine au de-a face.

Conflict uriaș la Survivor All Stars. Discuție aprinsă dintre TJ Miles și Zanni

TJ Miles: Sunt foarte curios ce o să se întâmple la consiliu. Vreau să văd dacă Războinicii au învățat ceva din lecția noastră cu Ciobanu. Pentru noi va fi unul liniștit, pentru că o să ascultăm și o să vedem cum cad măștile lor jos.

Citește și Dana Roba s-a enervat la culme, după ultima întâlnire cu Daniel Balaciu. Gestul ireal făcut fostul partener al make-up artistei. ”Este normal?”

Zanni: O să ne surprindă și ceremonia, și Consiliul. Ce mă interesează pe mine e ca lumea să fie reală, i-am spus și lui Iancu, nu să-i numere pe toți drept aliați, și Sorin și-a schimbat acum atitudinea față de Ciobanu. Oricum, discuția asta dacă era purtată în viața reală, cu toți care am fost ieri acolo, erau mult mai mulți vocali, reacțiile poate erau altele.

TJ Miles: Eu cred că Iancu a avut nevoie de timp.

În timp ce TJ Miles e convins că echipa lui a ajutat la demascarea adversarilor, Zanni explică că Războinicii vor rămâne în continuare la fel, adică neasumați și fără pic de transparență, doar de dragul jocului.

Zanni: Și nu doar Iancu, reacțiile celorlalți, dar pentru că ei se văd ca o alianță.. lumea se păstrează, se gândesc că poate e scopul lor altul. Sunt sătul să vorbim de transparență, când ea nu există, Iancu Sterp a înțeles ce am zis, Ciobanu nu era capabil să mai stea drept în acea discuție. Pierderea imunității te obligă să ai discuții în urma cărora să elimini pe cineva, asta încercam să-i explic lui TJ Miles. Dacă acum vor avea discuții, nu e pentru că sunt transparenți sau că am reușit noi să-i demascăm, noi n-am demascat nimic, TJ Miles, noi i-am bătut sportiv.

TJ Miles: Eu am înțeles, dar e opinia mea, Zanni.

Zanni: Ce vreau să-ți zic este că temperatura de ieri nu a fost reală. Ei n-au nevoie de transparență, trebuie să fie mulți.

TJ Miles: Scopul nostru este să-i dăm afară, prin demascarea lor și de a merge mereu cu argumente. Cine o să cedeze primul? Eu cred că trebuie să-i tragem de mânecă, să le arătăm asta.

Citește și Vlăduța Lupău și-a etalat burtica de gravidă, cu trei luni înainte să nască. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii

Zanni: Scopul meu nu este să le dau masca jos.

TJ Miles: Păi le-am dat-o ieri.

Zanni: Nu am dat-o. Poate că felul meu drastic de a spune lucrurilor pe nume nu le convine altora, nu e ușor de acceptat felul meu acidulat și perspicace în exprimarea intențiilor, poate că nu e ușor de digerat.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Patru zodii care pot câștiga la loto până la iarnă. Se anunță o perioadă de succes pentru ele
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
TikTok ar putea fi interzis foarte curând în SUA
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Accident grav în județul Constanța: Pasager încarcerat după coliziunea cu un TIR în Dorobanțu
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!