Salarii 2023. Se dau 1.700 de euro „în mână”, te angajează până la Crăciun şi iei şi primă uriaşă de Sărbători

Sunt 400 de posturi disponibile în această perioadă, iar angajatorii se bat pe candidaţi, astfel că pachetul salarial este unul pe măsură.
Filip Stan
26 nov. 2023, 14:04
Salarii 2023. Se dau 1.700 de euro

Salarii de 1.700 de euro net pe lună. Meseria care îţi poate aduce venituri mari este de manageri de proiect în construcții. Mai exact, un angajat pe poziţia de manager de proiect în construcţii are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.700 de euro net pe lună. Cel puţin asta arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Salarii mari pe măsura răspunderii

De regulă, aceşti angajaţi supraveghează planificarea şi livrarea proiectelor de construcţie. Ei se asigură că lucrările sunt finalizate la timp şi în limita bugetului. Mai mult, organizează partea logistică, delegă munca şi ţin evidenţa cheltuielilor. Salariile oferite pentru managerii de proiect din construcții sunt pe măsura rărițații lor. „Un manager de proiect în construcţii este de fapt echivalentul unui project manager din domeniul IT. Rolul său este primordial pentru buna funcţionare a desfăşurării şantierului sau lucrării“, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul bestjobs.

Se schimbă banii. Data de la care românii nu mai schimbă leii când merg în vacanţe. Banca Naţională pierde din autonomie!

Pentru această poziţie, angajatorii cer de la candidaţi cunoştinţe în project management, diplomă şi studii în construcţii, de planificare şi monitorizare, precum şi cunoştinţe despre protecţia muncii.

Pe lângă salariul fix, un project manager primește, de regula, şi un bonus pentru finalizarea proiectului în timpul şi bugetul alocate. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt:

  • abonament medical,
  • cursuri dezvoltare personală,
  • tichete de masă,
  • prime de sărbători.

Salarii mari pentru ingineri şi specialiști IT

În prezent, 400 de posturi vacante pentru poziţia de manager de proiect în construcţii sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti – Ilfov, Oradea, Cluj.

Inginerii şi specialiștii IT reprezintă, în continuare, o categorie de salariați ce le creează destule probleme angajatorilor de pe piața locală în momentul în care încearcă sa acopere un post vacant. Motivul este că toate companiile din România nu pot concura cu salariile pe care le oferă cei din străinătate.

Salarii 2023.Un commercial manager câştigă între 1.600 şi 1.800 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de commercial manager are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 1.800 de euro net pe lună, conform informaţiilor de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Printre responsabilităţile de bază ale unui commercial manager legate de vânzări şi managementul portofoliului de clienţi sunt şi: analiza tendinţelor pieţei, atenuarea riscurilor şi luarea de decizii bazate pe date pentru îmbunătăţirea continuă. Astfel, rolul commercial managerului devine mai analitic şi strategic pentru companie. Rolul în sine se întâlneşte în domenii variate, de la servicii, farma, retail, FMCG, cât şi retail online şi offline”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Salarii mărite de la 1 ianuarie 2024 pentru aceşti români. Ce au stabilit sindicatele după discuţii la Guvern

De obicei, angajatorii cer de la candidaţii pentru această poziţie să aibă abilităţi digitale, cunoştinţe de utilizare a unui CRM de vânzări, tehnici de negociere şi persuasiune, time management şi organizare, tehnici de vânzare şi managementul portofoliului de clienţi.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program de lucru flexibil, maşină de lucru pentru uz personal şi bonusuri.

În prezent, 1.072 de posturi vacante pentru poziţia de commercial manager sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi Timiş.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
O bombă cu ceas ticăie la PSD și PNL. Greșeala care poate detona alegerile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Casa Albă, îngrijorată de vizita premierului ungar Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!