Salarii mai mari pentru această categorie de români! Cine va beneficia de un bonus de 1.200 de lei în mână

O categorie de români se va bucura de o mărire de salariu! Pe lângă venitul mai mare vor avea parte și de beneficii extrasalariale precum: tichete de masă, bani pentru transport, dar și de două prime anuale de 1.200 de lei în mână.
Alina Costache
22 apr. 2024, 17:45
Salarii mai mari pentru această categorie de români! Cine va beneficia de un bonus de 1.200 de lei în mână
Salarii mai mari pentru această categorie de români! Cine va beneficia de un bonus de 1.200 de lei în mână

Categoria de români care va beneficia de salarii mai mari și de prime de 1.200 de lei în mână. Hornbach, unul dintre cei mai importanți retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit din România, cu nouă magazine fizice în țară, și-a anunțat o nouă strategie de dezvoltare a resurselor umane. Această strategie include ajustări salariale și extinderea echipei la nivel național, consolidându-și astfel poziția ca angajator competitiv pe piața românească, în special prin remunerarea corectă la toate nivelurile.

Citește și: Recrutări 2024. Mai puţin de 50% din posturile scoase la concurs s-au ocupat. Cel mai mic venit este 4.399 lei

În momentul de față, Hornbach România are peste 1.200 de angajați, dintre care aproximativ 91% activează în magazine și 9% la sediul central. Acest lucru demonstrează faptul că retailerul a reușit să construiască o structură solidă. Echipa este caracterizată de o diversitate echilibrată, cu o proporție aproape egală între bărbați și femei (52% bărbați, 48% femei) și o medie de vârstă de 39 de ani. Mai mult de 21% dintre angajați au o vechime în companie de peste 10 ani, iar alți 21% au între 5 și 10 ani de experiență, în timp ce 58% au o experiență de sub 5 ani în cadrul companiei.

Mihaela Boghiu, Directorul de Resurse Umane al Hornbach România, a subliniat că dinamica pieței forței de muncă a determinat nevoia unei abordări mai strategice în recrutare și retenție. Astfel, noile strategii de salarizare și extindere a echipei la nivel național au fost adoptate pentru a răspunde acestor provocări.

„Cu siguranță, piața forței de muncă a fost foarte dinamică în ultimii ani, pe toate segmentele, nu doar în retail. Ne confruntăm cu provocări semnificative pe piața muncii, printre care se numără implicarea simultană a candidaților în mai multe procese de recrutare și lipsa răbdării din partea acestora. În plus, deficitul de specialiști accentuează aceste dificultăți, determinând nevoia unei abordări mai strategice în recrutare”, a declarat Mihaela Boghiu, Director HR al Hornbach România.

Compania își exprimă angajamentul față de membrii echipei locale prin oferirea unui pachet motivațional, care include un salariu de start de la 3.100 lei net pentru posturile de lucrător comercial și casier, completat de o serie de beneficii extinse.

„La Hornbach, înțelegem că satisfacția angajaților începe cu un pachet salarial competitiv, dar nu se limitează la acesta. Salariul de bază începând de la 3.100 lei net reprezintă doar punctul de plecare într-o carieră la Hornbach, cu o structură salarială flexibilă, ce ia în considerare calificările, experiența și condițiile specifice de muncă ale fiecărui angajat. Această abordare asigură că nimeni nu rămâne ancorat într-un nivel salarial inițial, ci are perspective clare de creștere. Anual, realizăm un proces de evaluare a performanțelor și potențialului, în urma căruia se analizează ajustarea salariilor, în funcție de performanța individuală și succesul companiei. Acest mecanism de evaluare periodică nu doar că reflectă aprecierea noastră față de contribuția fiecărui membru al echipei, dar și angajamentul nostru de a împărtăși succesul companiei cu angajații noștri”, a mai spus Mihaela Boghiu.

Pe lângă salarii, Hornbach oferă beneficii precum tichete de masă, sprijin pentru transport, prime anuale și de performanță. Compania promovează o cultură organizațională centrată pe comunicare deschisă și feedback continuu, și oferă programe de formare specializată pentru dezvoltarea profesională a angajaților.

Pentru anul curent, Hornbach România își propune să recruteze 100 de noi colegi, evidențiind că aceștia trebuie să fie amabili, comunicativi, dedicați și orientați spre dezvoltare și inovație.

Ca parte a Grupului Hornbach, unul dintre cei mai mari cinci retaileri de articole de bricolaj și grădinărit din Europa, Hornbach România continuă să-și consolideze poziția pe piața locală, evidențiindu-se prin inovație, calitate și angajament față de angajați și clienți.

Citește și: Vouchere sociale 2024. Când intră pe card banii pentru merinde. Statul dă 250 de lei pentru masa de Paște

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Patru zodii care pot câștiga la loto până la iarnă. Se anunță o perioadă de succes pentru ele
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
TikTok ar putea fi interzis foarte curând în SUA
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Accident grav în județul Constanța: Pasager încarcerat după coliziunea cu un TIR în Dorobanțu
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!