Salariul boieresc câștigat de un shaormar în București, cu tot cu bacșiș. Banii sunt mai mulți decât ai unui profesor sau polițist

Salariul uriaș pe care îl poate câștiga un shaormar în București. Profesorii și polițiștii nici nu visează la sume atât de mari.
Alina Costache
29 nov. 2023, 23:40
Salariul boieresc câștigat de un shaormar în București, cu tot cu bacșiș. Banii sunt mai mulți decât ai unui profesor sau polițist
Ce salariu câștigă un shaormar în București

Shaorma este preparatul preferat al românilor. O mare parte din meritele pentru gustul său îi revin celui care o prepară, de aici și salariul uriaș pe care îl câștigă lunar un shaormar.

Nu există nici o zonă în Cappitală în care să nu existe o shaormerie. În ultima vreme, meseria de shaormar este din ce în ce mai căutată. Nu este de mirare, pentru că multe persoane preferă să nu mai gătească, ci să economisească timp.

Citește și: Glovo: Românii au sărbătorit calificarea naționalei de fotbal cu burgeri, shaorma și pizza

Nu e deloc ușor să fii shaormar. Pe lângă programul de lucru extrem de obositor și solicitant, nici mediul de lucru nu este unul relaxant. În plus, nu oricine poate suporta temperaturile ridicate din interiorul unui astfel de local.

Multe persoane sunt atrase de această meserie, iar unul dintre aspectele cele mai atractive este salariul. Pentru că munca depusă este una destul de grea, și remunerația este pe măsură.

Potrivit anunțurilor de angajare, această meserie ajunge să fie plătită cu mult peste media obișnuită. Salariul se oferă în funcție de experiență și dexteritate, începe de la 4.500 de lei și poate ajunge chiar și la 6.000 de lei.

În Capitală, un shaormar este angajat cu contract de muncă și, pentru că are un program solicitant, i se oferă și o masă pe zi. Cei ce vor să își rotunjească veniturile, o pot face cu ajutorul bonusurilor, dar și a bacșișurilor din partea clienților.

Citește și: ALARMANT! Cât a ajuns să coste o shaorma la farfurie la Dristor! Prețurile au luat-o razna rău de tot în București! O apă plată, un orez și o farfurie cu mâncare, mai scumpe decât fructele de mare de la Pescobar!

Bacșișul nu e de neglijat. Având în vedere că mai toate persoanele lasă cel puțin un leu, la o medie de 100 de clienți, un angajat ajunge la 100 de lei în plus, pe zi.

Dacă muncește 20 de zile într-o lună, un lucrător la shaormerie poate ajunge să câștige și 2.000 de lei în plus, cu ajutorul bacșișului. Astfel, venitul lunar crește de la 6.000 de lei la 8.000 de lei.

Bacșișul shaormarilor depinde foarte mult și de zona unde este amplasat restaurantul. Întotdeauna, o shaormerie cu tradiie și poziționată într-o zonă circulată va avea mai mulți clienți decâ una retrasă.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proiectil exploziv de calibrul 105 mm descoperit în Beregsău Mare, județul Timiș
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!