Sali Levent din Pariu cu Viața, acuzat de soție că a bătut-o fără milă. Tânăra de 19 ani, de urgență la spital: „Actorul vostru, diavolul realității mele”

Dacă în urmă cu două luni își jurau iubire veșnică, acum, actorul Sali Levent și soția lui, Dalia, se află la polul opus. Tânăra îl acuză pe actor că ar fi bătut-o fără milă, fiind transportată de urgență la spital cu leziuni grave.
Alina Costache
22 oct. 2024, 22:55
Sali Levent din Pariu cu Viața, acuzat de soție că a bătut-o fără milă. Tânăra de 19 ani, de urgență la spital: „Actorul vostru, diavolul realității mele”
Seli Levent, acuzat de propria soție că a bătut-o fără milă

În urmă cu două luni, mai exact pe 2 august 2024, Sali Levent, în vârstă de 31 de an,  s-a căsătorit cu Ali Dalia, aleasa inimii sale, în vârstă de 19 ani. La scurt timp de la nuntă, actorul a postat mai multe imagini de la frumosul eveniment. Deși totul părea lapte și miere în relația lor, tânăra a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Dalia a dezvăluit că a fost bătută fără milă de cel care i-a devenit soț în urmă cu două luni. În urma agresiunilor suferite, nu a vrut să păstreze tăcerea și a dezvăluit public prin ce a trecut. Incidentul violent ar fi avut loc în urmă cu două seri, când Sali Levent ar fi supus-o unor abuzuri fizice monstruoase. Dalia a transmis un mesaj cutremurător pe Instagram, afirmând că cel care i-a devenit soț în urmă cu două luni a lovit-o în repetate rânduri cu capul de cotiera mașinii, în timp ce ea îl implora să se oprească.

Citește și: Raluca Pastramă aruncă bomba despre soția lui Pepe: „Ea mi-a fost prietenă, a dormit cu mine în pat. Familia lui știa că aveau o relație”

„Aceasta postare este adresată «criminalului» pentru care mi-am irosit un an din viață. Actorul vostru, diavolul realității mele. Ieri seară, în mașina ta m-ai lovit cu brutalitate cu capul de cotiera mașinii, de repetate ori în timp ce îți plângeam să te oprești, nu m-ai lăsat să cobor din mașină. Explicându-te, că faci asta pentru că nu mă uit în ochii tăi când vorbești cu mine. Am fost ridicată de urgență la spital, cu traume. EȘTI UN DIAVOL, UN NEMILOS. NICIO FEMEIE NU MERITÃ ASTA! NU M-AM GÂNDIT VREODATĂ CĂ UN OM POATE SĂ FACĂ AȘA CEVA, CU SÂNGE RECE! NE VEDEM ÎN INSTANȚĂ. Măsoară-ți puterea cu un bărbat! Nu există un motiv pentru care să bați o femeie până a ajunge la spital”, a scris Dalia, pe pagina sa de Instagram.

La scurt timp după incidentul teribil, Sali Levent și-ar fi cerut scuze, ar fi sărutat-o pe frunte pe soția lui, dar ulterior a continuat să o lovească, lovind-o din nou cu capul de cotiera mașinii. Pentru că nu ar fi reușit să o lovească cum dorea, ar fo coborât din mașină și ar fi strâns-o de gât. Ulterior, actorul s-a urcat la volan, amenințând că va intra într-un stâlp.

Dalia a fost transportată de urgență la spital, unde a fost supusă unor investigații amănunțite pentru a evalua leziunile suferite. În urma unui tomograf și a radiografiilor, medicii au confirmat traumele serioase.

„Nu puteam să ies din mașina lui. Mă dădea cu capul de cotieră de nenumărate ori. Încercam să-l opresc. Am început să plâng, să-i spun să înceteze, că mă speria. O făcea și mai tare, apoi și-a cerut scuze de la mine. Mi-a pupat fruntea și a zis că nu a realizat ce a făcut, apoi a dat din nou. După ce și-a cerut scuze că a dat în mine, a făcut-o din nou. Doar eu știu cum am putut să ies din mașina aia. (…) Nu mă așteptam vreodată că o persoană poate să facă unei femei o asemenea chestie cu brutalitate. N-ai avut sânge, n-ai avut milă în tine?

Citește și: FOTO Betty Salam, despre momentele grele prin care a trecut după despărțire: „Plângeam la telefon, și eu și el”

Nu mă gândeam că o să fie amenințată că mi se arde casa, că o să fiu amenințată cu familia mea. Eu nu puteam  să iau telefon să sun pe cineva să spun că sunt bătută. A coborât din mașină pentru că nu putea să dea atât de bine în mine. M-a sugrumat, m-a amenințat că vrea să intre în stâlp să ne omoare pe amândoi. (…) Am ajuns acasă, am vomat, m-a lovit la cap foarte tare în zona cefei, părinții m-au adus la spital. Am fost băgată în CT, tomograf, radiografii. Am trăit o traumă. (…) Am primit poze cu el și cu alta, timp în care a doua zi aveam logodna cu el. Am cerut să nu intre prostituate în casă, să nu accept bătaia, să nu accept înjurăturile. Eu nu am trăit în asemenea mediu”, a mărturisit Dalia, într-un live făcut pe pagina sa de Facebook.

Sali Levent, primele declarații după ce a fost acuzat de violență domestică

Sali Levent a făcut primele declarații după ce a fost acuzat de violență domestică. Actorul se află în plin proces cu Dalia, așa că a subliniat că nu se află în poziția de a da foarte multe declarații cu privire la această situație.

„Nu pot să spun foarte multe lucruri pentru că este un proces intentat şi mă afectează tot ce zic. Mâine, la ora 13:00, am proces. Am nişte probe că nu am făcut aşa ceva. Vreau să arăt că nu sunt un nenorocit cum zice ea. Dintr-o ceartă în maşină, mă trezesc cu chestii de genul. E logodnica mea, nu am crezut că se va întâmpla așa ceva.

Adică te cerţi cu cineva şi… Am un video în care ea vorbeşte întruna şi nu mai are nimic la gât. Chestia aia de la gât este de la ei din casă, o cunosc. O să arăt că eu nu fac aşa ceva. Un om care e bătut aşa cum susține nu iese pe live să facă chestii de genul. La Constanţa a avut loc incidentul. Am primit şi nişte telefoane de ameninţări din partea familiei ei”, a mărturisit Sali Levent, potrivit fanatik.ro.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?