Luni nu vom simţi schimbări semnificative în aspectul vremii, care se va menţine frumoasă doar la deal şi la munte, datorită soarelui mai generos în aceste regiuni. În zonele joase, mai ales în sudul şi estul ţării, cerul va fi înnorat, iar ziua va începe cu ceaţă la nivel local, însoţită izolat de burniţă sau fulguială. Vântul rămâne slab şi nu prea ajută la disiparea ceţii de peste zi. Nici temperaturile nu se modifică, maximele au valori asemănătoare cu cele de duminică, de la minus 2 grade în depresiuni până la 7-8 grade în estul exterm al ţării.
Înca o zi rece şi pentru bucureşteni, cel mult 5-6 grade în termometre la amiază. Înnorările şi ceaţa sunt prezente încă din zori, iar vântul adie uşor.
Marţi, din păcate, nu putem spera la o îmbunătăţire. Temperaturile rămân în jurul aceloraşi valori, cu 4-5 grade mai mici faţă de cele normale pentru zilele de noiembrie. De la 0-2 grade în nordul Moldovei, până la 8-9 grade în dealurile sudice şi pe litoral. Veşti bune sunt doar pentru locuitorii din vestul ţării, unde se anunţă cer variabil cu mai mult soare. Însă la câmpie şi în depresiuni, ceaţa asociată cu chiciura domină teritoriul nu doar în orele dimineţii, ci şi pe parcursul întregii zile.
Şi în Bucureşti sunt înnorări, mai ales dimineaţa când este foarte posibil ca ceaţa să fie din nou prezentă. Speram însă şi la câteva raze de soare către prânz, destul cât să ridice mercurul spre 6-7 grade la amiază.
Miercuri, în interiorul arcului carpatic, va fi cer variabil şi cu puţină ceaţă în Trasnilvania. În estul şi sudul ţării, cerul va fi acoperit de nori şi izolat vom avea parte de burniţă sau fulguieli trecătoare. Aşadar, vreme de toamnă mohorâtă şi rece. Temperaturile pornesc de la 0-2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, dar ating 8-9 grade pe litoral şi în vestul mai însorit al ţării, de pildă la Timişoara sau la Baia Mare.
În Bucureşti, miercuri, norii acoperă cerul şi iarăşi vom avea condiţii de ceaţă. Vântul rămâne potolit. La amiază vor fi 6-7 grade.