Sărbătoare în familia Corduneanu. Mama interlopilor a împlinit 70 de ani: „20 de ani încă sunt în forță și pe val”

Sărbătoare în familia Corduneanu. Mama interlopilor a împlinit vineri, 5 februarie, venerabila vârstă de 70 de ani și tot clanul s-a întâlnit pentru o petrecere la o casă din provincie. Adrian Corduneanu a postat pe TikTok un videoclip de la petrecere, unde apar mai mulți membri ai familiei, printre care și fratele său, Costel.
Alina Costache
07 feb. 2021, 19:44
Sărbătoare în familia Corduneanu. Mama interlopilor a împlinit 70 de ani:
Sărbătoare în familia Corduneanu

Sărbătoare în familia Corduneanu. „Șefa Cordunenilor”, cum îi spune Adrian „Beleaua”, a primit un tort cu poza ei și un aranjament floral în formă de inimă, din trandafiri roșii. Nu a lipsit nici poza de grup, postată cu mândrie pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Şoc în lumea interlopă! Clanurile Preda și Corduneanu, împăcate cu forţa de Justiţie. Ce a decis instanţa

Sărbătoare în familia Corduneanu

Tot atunci, Adrian „Beleaua” a anunațat că o să predea ștafeta în șmecherie băiatului său, peste 20 de ani. „La gunoaiele astea care au năduf la mocanul meu și al familiei. Ciorile din Iași. Bebe o să le fie tăticu’. Predau ștafeta după vreo 20 de ani. 20 de ani încă sunt în forță și pe val„, a transmis Adrian Beleaua într-un videoclip pe tiktok.

Costel Corduneanu se apucă de scris: „Am o vârstă”

Interlopul a declarat că s-a săturat de problemele cu legea și din acest motiv vrea să se retragă din lumea interlopă. Eliberat condiţionat din închisoare, după şase ani petrecuţi în spatele gratiilor, interlopul are planuri mari. Acesta a decis să aştearnă pe hârtie toată experienţa lui de viaţă. Spune că are subiecte pentru trei cărţi. Are de gând să scrie o carte despre el, una despre penitenciarele din România și una despre justiție.

Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, a spus Costel Corduneanu pentru sursa citată.

Costel Corduneanu a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la începutul anului 2020, într-un amplu dosar instrumentat de DIICOT timp de aproape un deceniu. Dintre cei 27 de inclulpați din dosar – toți acuzați de activități de crimă organizată – doar 3 au fost condamnați definitiv, printre ei aflându-se și Costel Corduneanu, cel mai mare dintre frații Corduneni.

Acuzația care l-a înfundat pe Costel Corduneanu era de fapt o banalitate, în comparația cu acuzațiile grave care îi erau aduse de procurori, respectiv că acesta și-a spionat soția.

De menţionat, că 24 dintre cele 27 de persoane inculpate au scăpat de principalele infracţiuni pentru care fraţii Corduneanu şi aşa-zişii lor locotenenţi au fost incriminaţi, fie pentru că nu au fost probate, fie pentru că s-au prescris.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să pui în fasolea de post ca să iasă delicioasă și aromată. Nu o să mai simți nevoia de carne, iar rețeta va fi una completă
Capital.ro
Telefoanele mobile sunt interzise! Regula se aplică de la 1 septembrie 2024
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ RO-ALERT! Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Pont pentru șoferii români. Unde e mai bine să alimentezi
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Cea mai râvnită divă de pe ”Dorobanți” și-a găsit iubirea la Monaco! E un oligarh rus și… ”Este exact ce-mi trebuie!” Detalii senzaționale și siropoase
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Cunoscutul rapper Guess Who, prins cu un plic ce conținea o substanță albă, la festivalul Untold. Incidentul a avut loc după ce artistul a susținut un concert
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Doi bărbați implicați în scandalul de la sala de fitness din Timișoara, prinși la graniță
MediaFlux
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în războiul din Ucraina. Oamenii sunt PANICAȚI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!