Sârbu: E nedemn pentru Blaga să se ascundă în spatele lui Alin Popoviciu

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a afirmat că liderii PDL pleacă din Bucureşti, din zonele în care nu au nicio şansă şi se ascund să candideze prin Banat, spunând că "e nedemn pentru un lider naţional de partid cum este Vasile Blaga să vină să se ascundă în spatele lui Alin Popoviciu".
Romania TV
04 oct. 2012, 19:29
Sârbu: E nedemn pentru Blaga să se ascundă în spatele lui Alin Popoviciu

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, la Timişoara, că lideri ai PDL aleg să candideze pentru mandate de deputaţi şi senatori în judeţe din vestul ţării unde au mai multe şanse.

„Dacă am fi corecţi, am spune că se ascund (liderii PDL – n.r.), că pleacă din Bucureşti, din zonele în care nu au nicio şansă şi se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai speră, pe la Popoviciu (Alin Popoviciu este deputat în Colegiul 5 din judeţul Timiş – n.r.), pe la Arad, la Gheorghe Falcă. Marii lideri naţionali ai acestui partid au venit în vestul ţării, toţi, deodată, aşa ca pe vremea lui Ceauşescu, să fie mai aproape de graniţă că doar-doar poate să sară peste. Acum, paradoxal, trăim vremuri similare, dar din alt punct de vedere. Toţi vin prin vestul ţării unde mai au câte o insulă, mare – mică. Sigur, la Arad e puţin mai mare decât cea de la Timiş, dar eu cred că e nedemn pentru un lider naţional de partid cum e Vasile Blaga să vină să se ascundă în spatele lui Alin Popoviciu”, a declarat Sârbu.

Întrebat de ce nu va candida în acelaşi colegiu cu Vasile Blaga, Ilie Sârbu a răspuns că nu e sarcina lui să se „bată” cu Blaga. „Nu e sarcina mea să mă bat cu Blaga, dacă aş fi lider de partid naţional, m-aş bate cu Blaga acolo. Nu e normal să venim noi să-i hăituim prin ţară, să candidăm unde candidează ei”, a afirmat Ilie Sârbu.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost invitat de organizaţia judeţeană a partidului să candideze la Senat într-un colegiu din Timiş, reprezentanţi ai formaţiunii susţinând că ar fi vorba de Colegiul 3, care se suprapune cu Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor şi care în acest mandat este reprezentat de Alin Popoviciu.

Ilie Sârbu, pe de altă parte, va candida pentru un nou mandat de senator în colegiul pe care îl reprezintă şi acum în Parlament, Colegiul 4.

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Ce a putut să descopere un cuplu în subsolul locuinței. Imaginile înfricoșătoare au făcut înconjurul internetului. ”A locuit aici înaintea noastră”
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Dincă iese nevinovat din închisoare?! S-a aflat după 5 ani
Playtech.ro
Avem imagini BOMBĂ cu iubita lui Sorin Oprescu! Ce face Adriana Nica în timp ce fostul edil se distrează în Grecia
DailyBusiness
Statul îți dă gratuit 30.000 de lei. Depune doar aceste acte la dosar
Adevarul
Locuri stranii dezvăluite de o nouă șosea montană. Peștera de gheață, ca „într-o călătorie spre centrul pământului”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Criză în industria auto. Vești proaste pentru iubitorii de Volkswagen
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cristiano Ronaldo și Georgina au fost fotografiați în apă, în timpul unor momente intime, când credeau că nu îi vede nimeni! Au coborât de pe iaht și au dezlănțuit pasiunea dintre ei: e prima oară când superstarul portughez e văzut în timp ce face așa ceva
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță primele ninsori în România. Orașul în care va cădea prima zăpadă
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Capital.ro
Telefoanele mobile devin interzise: Sunt dăunătoare! E decizie națională
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
stirilekanald.ro
Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante
substantial.ro
Maia Sandu pe primul loc în sondajele privind alegerile prezidențiale din Republica Moldova
MediaFlux
BANI IN PLUS pentru pensionari. TOTUL SE SCHIMBĂ după mărirea pragului de impozitare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...