Sătulă să își mai caute sufletul pereche pe Tinder, o femeie a recurs la o metodă bizară ca să nu se mai simtă singură. ”Nu a tras plapuma și nici nu sforăie”

O femeie în vârstă de 30 de ani s-a săturat să își mai caute sufletul pereche și a recurs la o metodă bizară și în același timp inedită ca să scape de singurătate. Mai mult, tânăra a petrecut o noapte de neuitat într-un hotel din Bulgaria.
Alina Costache
21 nov. 2022, 19:54
Sătulă să își mai caute sufletul pereche pe Tinder, o femeie a recurs la o metodă bizară ca să nu se mai simtă singură. ”Nu a tras plapuma și nici nu sforăie''

O femeie în vârstă de 30 de ani s-a săturat să își mai caute sufletul pereche și a recurs la o metodă bizară și în același timp inedită ca să scape de singurătate. Femeia și-a achiziționat un urs de pluș, creat special pentru cei singuri, cu care a petrecut o noapte de neuitat într-un hotel din Bulgaria.

Citește și Claudia Pătrășcanu, acuzaţii dure la adresa lui Gabi Bădălău și după divorț. „Care e problema lui dacă aș avea o relație cu un om minunat, bun și sufletist?”

Imran Ramazan este din Maria Britanie și s-a hotărât că a venit momentul să facă o schimbare majoră în viața ei. Sătulă de singurătate, dar și de toate întâlnirile eșuate cu diverși bărbați pe Tinder, femeia a scos 135 de lire sterline din buzunar și și-a cumpărat un urs de pluș care are o înălțime de 1,5 m și care a fost creat special să înlocuiască o ființă umană, cu care a mers în vacanță în Bulgaria.

Tânăra a rezervat o cameră de hotel special pentru ea şi pentru „Loving Bear Puffy” și a imortalizat toate momentele pe care le-au împreună.

„Pentru multe femei de 30 de ani ca mine, întâlnirile online au devenit obositoare. Ne-am săturat de Tinder și de Bumble. Aceste aplicații te consumă – glisând constant la stânga sau la dreapta. Cel mai bun lucru la acest urs este că el este mereu acolo când am nevoie de o îmbrăţişare. Nu trebuie să pierd timpul să-l cunosc zile sau săptămâni, înainte ca lucrurile să nu meargă”, a declarat Imran Ramazan.

Femeia este absolut încântată de momentele petrecute cu noul său partener despre care spune că este perfect.

”Dimineața devreme m-am trezit în frumosul oraș Varna, din Bulgaria. Însoțitorul meu nu s-a plâns nici măcar când m-am întins pe pieptul lui sau am insistat ca brațele lui să rămână în jurul meu toată noaptea. Nu a tras plapuma și nici nu sforăie”, a mai spus tânăra.

Ursulețul Puffy a fost creat de Tonia Berdankova, o femeie de afaceri din Bulgaria, care a încercat să treacă mai uşor peste absența soţului său care era plecat la lucru în afara oraşului.

Citește și Cătălina Ponor, mai fericită ca niciodată. Fosta gimnastă a dat vestea mult așteptată de toți

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Mama Noei Argamani, fosta ostatică răpită de Hamas, a murit de cancer la câteva zile după eliberarea fiicei sale
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?