Saturn, Marele Malefic, este retrograd până pe 15 noiembrie. Lordul Karmei aduce haos şi confuzie

Pe 29 iunie, Saturn, planeta considerată Marele Malefic, își începe retrogradarea în Pești. Și va rămâne astfel până pe 15 noiembrie.
Alina Costache
24 iun. 2024, 20:41
Saturn, Marele Malefic, este retrograd până pe 15 noiembrie. Lordul Karmei aduce haos şi confuzie

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării.  În astrologie, mai este denumit Lordul Karmei.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta timpului își începe retrogradarea în acest semn, va pune limite și va separa totul. Ne va obliga să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Chiar dacă Arhetipul Peștilor evadează permanent, noi va trebui să ne dăm seama de ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător. Vom învăța lecția că visele sunt bune doar în anumite momente și că este o mare diferență între ceea ce ne imaginăm și viața concretă.

Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024. Li se deschid drumurile multor zodii, zboară fricile, dar grijă mare la examene

Pe cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) îi așteaptă o perioadă de răzgândiri, amânări dar și revelații mai mult sau mai puțin plăcute.

Berbec/Ascendent în Berbec

Saturn retrogradează în casa a douăsprezecea. Prin urmare, ești obligat să capeți un nivel crescut de reziliență în zona profesională. Deși ți se promit lucruri, acestea nu se întâmplă când vrei tu, ci la timpul lor. Totodată, devii mai selectiv în ceea ce privește zona socială. Recomandarea pentru tine este să nu neglijezi sănătatea, indiferent de vârstă. Nu doar cea fizică, vorbim și despre cea mintală. Saturn îți poate aduce o tristețe apăsătoare, stări depresive și neînțelegeri.

Taur/Ascendent în Taur

Partea profesională poate trece prin momente de liniște sau prin unele de maximă frustrare. Ai putea avea impresia că te-ai plictisit de actualul lor de muncă sau că acesta nu îți mai aduce creștere. În plan opus, poți crede că faci prea multe și că nu te apreciază nimeni. Cu Saturn retrograd în casa a unsprezecea, nu vei mai avea acces la toți oamenii de până acum. Și nu neapărat din cauza faptului că ai făcut tu ceva greșit.

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024. An cu bagaj karmic, Sânzienele aduc inele, iar unele zodii au „petreceri cu ştaif”

Rac/Ascendent în Rac

Saturn, guvernatorul casei a șaptea, retrogradează în casa a noua. Ce îți aduce? Partenerul va trece prin evenimente destul de important, așadar vei fi contaminat cu starea acestuia. Cu Saturn retrograd în casa a noua, întâmpini blocaje, limitări și lecții. În ce planuri? Dacă îți dorești să călătorești, să te muți sau dacă urmezi o formă de învățământ. Totodată, nu este benefic nici celor care vor să se întoarcă în țară.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Cu Saturn retrograd în casa a opta, vei avea multe preocupări pe plan financiar. Relațiile cu instituțiile financiare nu vor mai fi cele pe care le știai. De exemplu, dacă îți dorești un împrumut de la o bancă, ai putea afla că nu îndeplinești condițiile necesare. Tu îți vei dori multe, însă primești mai puțin. Saturn retrograd te învață să trăiești și în alte condiții, nu în cele pe care le visai.

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn retrogradează în casa a șaptea, asociată parteneriatelor și relațiilor. Prin urmare, vei fi printre cei mai vizați de acest tranzit. În relație, o să simți multă plictiseală. Atunci când apare monotonia, ne enervăm pe omul din fața noastră pentru cele mai mici lucruri. Nu vei mai avea răbdare cu partenerul. Tu te vei certa cu el din cauza pretextelor, nu a cauzelor. Pentru a putea discuta ceea ce contează cu adevărat în relația ta, este nevoie să apară momente de frustrare.

Citește continuarea pe astrosens.ro.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Evitați aceste medicamente, pe caniculă. Puteți să aveți probleme uriașe
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Jaf armat in sudul Italiei: 3 milioane de euro furati dintr-un microbuz de transport valori
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!