Saveta Bogdan a ajuns în fața magistraților, după o experiență pe care nu o va uita prea curând: „Eram pe punctul de a coborî, jumătate în mașină, jumătate afară. I-am cerut telefonul, iar el a demarat în trombă”

În vară, Saveta Bogdan a avut parte de o experiență pe care, probabil, nu o va uita prea curând. Artista se afla într-un taxi cu care urma să ajungă într-un loc în care avea o filmare. În mașină, însă, interpreta de muzică populară a constatat că are telefonul aproape descărcat și a rugat șoferul să i-l pună la încărcat. Ce a urmat e demn de filmele de acțiune.
Irina Dumitrescu
28 oct. 2024, 18:25
Saveta Bogdan a ajuns în fața magistraților, după o experiență pe care nu o va uita prea curând:

Saveta Bogdan își achiziționase recent telefonul de care a fost deposedată. Constatând că e descărcat, artista l-a rugat pe șofer să i-l bage la încărcat. Nici în visele cele mai urâte nu-și imagina ceea ce avea să i se întâmple.

În momentul în care a ajuns la destinație, artista a dat să coboare din mașină și și-a amintit să îi ceară șoferului telefonul. Era pe jumătate ieșită din mașină. Doar că, atunci când i-a cerut bărbatului telefonul, acesta nu i l-a dat, ci… a demarat în trombă. Puțin a lipsit ca artista să nu cadă sub roțile mașinii.

Citeste si EXCLUSIV Saveta Bogdan: Băsescu mi-a dat 100 de euro ca să-i cânt „Fetele lui tata” şi „De la primărie în sus”

Saveta Bogdan, jefuită în taxi: „Eram pe punctul de a coborî. A demarat în trombă, era să cad”

Din fericire, artista a fost pe fază și a luat numărul taxiului. Ulterior, a mers la poliție, apoi l-a acționat în judecată pe șoferul hoț.

Eu abia cumpărasem telefonul ăla, mai am de plată la el până în noiembrie, la anul. Mergeam la o emisiune, eram în taxi, mi-am pus telefonul la încărcat în mașină, la el. Când să cobor, eram jumate în taxi, jumate afară când i-am zis să-mi dea telefonul. A fugit deodată, era să cad și eu pe acolo. Nu a răspuns la telefon deloc, nu a mai zis nimic. Acum sunt în judecată cu el, la Tribunal.

Eu i-am luat numărul mașinii, fetele au și filmat tot. Nenorocitul nu mi-a mai dat niciun semn, nimic. Acum sunt în proces cu el, să vedem ce voi câștiga. Am avut o mare supărare. Acum trebuie să-mi plătească tot, cheltuieli de judecată, telefon. Era un telefon foarte bun, de ultimă generație”, a povestit Saveta Bogdan, conform Cancan.ro.

Citeste si Saveta Bogdan spune adevărul despre aventura cu iubitul tinerel: „Lumea e rea și invidioasă”

Nu este pentru prima dată când artistei i s-a furat telefonul mobi. În urmă cu câțiva ani, Saveta Bogdan a trecut printr-o experință similară, chiar în noaptea de Revelion. Artista și-a lăsat geanta într-o cabină, iar când s-a întors, a constatat că device-ul îi dispăruse.

Am mai pățit lucruri de genul acesta. În urmă cu câțiva ani, la un Revelion am lăsat geanta într-o cabină, iar când am venit nu am mai găsit telefonul”, a mai declarat Saveta Bogdan.

DailyBusiness
Criză financiară gravă! Plata facturile mari determină oamenii să renunțe la mâncare!
Spynews
“Dezamăgirea zilei”. Au divorțat, dar s-au împăcat. Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au isterizat din nou internetul / VIDEO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Fabrica unde se va produce un tractor 100% românesc. Utilajul va fi asamblat într-un loc celebru
Capital.ro
Doliu național. A murit o legendă a fotbalului din România: Inima lui a încetat să mai bată
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Se anunță o nouă majorare a salariului minim! Vezi care sunt efectele din 2025!
Adevarul
Bandele de cerșetori români au invadat Londra în prejma sărbătorilor. „Toți primesc o pancardă și un pahar. Întotdeauna același scris“
wowbiz.ro
Geta Sterp, replică neașteptată la adresa lui Culiță. Cum a reacționat Daniela Iliescu în acel moment?
Spynews
Ștefan Floroaica, schimbare de look! Ce tunsoare și-a făcut actorul din Lia - soția soțului meu / FOTO
Spynews
Delia, accidentare în timpul cursei de pe munte. Ce a pățit cântăreața: „Imagini șocante”
Evz.ro
Gogoși cu ciocolată. Un desert de top, făcut acasă
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ionuț a murit după ce a intrat în mare cu mașina. Avea doar 37 de ani. Mesajul cutremurător de adio pe care l-a lăsat pe Facebook
Cancan.ro
Mama Geta, foc și pară la nunta lui Iancu: a ieșit din sală! Gestul fostului soț a scos-o din minți
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
România, decizia care aruncă în aer Rusia. Anunț oficial MApN: Vor fi distruse și neutralizate
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Proiect de lege pentru organizarea referendumului în București în aceleași secții cu alegerile prezidențiale a trecut de Comisia de Administrație
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! S-a aflat cine CÂȘTIGĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE din AMERICA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Faith No More – Rămas-bun pe termen nedefinit?