Scandal de proporții în familia lui Bogdan Lobonț! Fostul internațional, dat în judecată de propriul fiu

Fostul fotbalist Bogdan Lobonț este din nou în mijlocul unui scandal de proporții. După ce ani de zile s-a războit cu fosta sa soție prin tribunaluri, fostul mare internațional a fost dat în judecată de propriul său fiu.
Mircea Filipescu
05 ian. 2024, 09:44
Scandal de proporții în familia lui Bogdan Lobonț! Fostul internațional, dat în judecată de propriul fiu

Scandal de proporții în familia lui Bogdan Lobonț! Andrei Cristian, fiul pe care Bogdan Lobonț îl are cu prima sa soție, și-a executat silit tatăl pentru taxa de școlarizare.

Citește și Bogdan de la Ploiești față în față cu poliția pentru consumul de droguri: „Copiii dezbrăcați în pamperși, au dat jos totul! S-a dat totul peste cap”

Scandal de proporții în familia lui Bogdan Lobonț

Cu toate acestea, anul trecut, chiar înainte de Crăciun, judecătorii au stabilit că executarea și propririle pe conturile lui Bogdan Lobonț au fost nelegale.

Astfel, Andrei Cristian, care în prezent este legitimat la CSO Plopeni, unde evoluează ca fundaș central, este nevoit să îi restituie tatălui său suma de 2.238 de lei, plus 909 lei cheltuieli de judecată, scrie cancan.ro.

Însă, războiul din familia fostului mare internațional nu s-a încheiat aici. Acum bătălia din instanță se poartă pentru pensia alimentară, respectiv reducerea ei.

În primă fază, Bogdan Lobonț a obținut, micșorarea la 1/6 din veniturile lui, însă un nou termen urmează să aibă loc în luna martie 2024.

Scandalurile prin tribunale în familia lui Bogdan Lobonț sunt deja obișnuite. Fostul fotbalist și prima sa soție Loredana Constantin au avut în urmă cu mulți ani un proces lung din care nu au lipsit reproșurile dure din partea ambelor părți.

„Avea un comportament mercantil. (…) Şi separarea noastră s-a făcut din iniţiativa ei, care a folosit acest tertip sperând că ne vom căsători. Mi-am dat seama că o eventuală căsătorie nu avea la baza afecţiunea ei pentru mine, ci situaţia mea materială. (…) Nu vreau să o întreţin pe ea, conferindu-i confort locativ”, a declarat Lobonț în procesul deschis pentru custodia copilului, pe care nu l-a câştigat.

Anul trecut, fosta soție a fotbalistului a fost implicată într-o poveste extrem de încurcată, în care a vrut să o evacueze silit pe mama ei, în vârstă de 80 de ani.

În documentul care a ajuns pe masa judecătorilor, Loredana Constantin a susținut că a achiziționat imobilul în cauză în 2005 printr-un credit de nevoi personale și un credit imobiliar de 35.000 de euro accesat la Alpha Bank, care a instituit și o ipotecă asupra locuinței. Este vorba despre o casă de 163 mp, parter plus mansardă, și un teren de 750 mp, care au costat în total 70.000 euro, cu precizarea că, la momentul tranzacției, construcția nu era finalizată. Se afla în stadiul ”la roșu”.

Ea a explicat instanței faptul că a luat decizia de a vinde și de a o evacua pe mama sa pentru că ”din ianuarie 2022 nu am mai avut posibilități financiare să mai pot achita acest credit și am început să acumulez restanțe și întârzieri la plata ratei obligatorii”. Arată că, la data de 22 martie 2023, suma ajunsese la 1893,19 euro neplătiți la termen, dintr-o datorie totală de 17.832.87 euro rămași din credit, potrivit Cancan.ro.

”Am vorbit de foarte multe ori cu ea că o voi lua la mine acasă pentru a o îngriji și a locui cu mine, dar refuză să plece din această casă, deși cunoaște că nu are niciun titlu de proprietate. Nu înțelege că poate fi evacuată cu Poliția de către executorul judecătoresc sau de bancă în situația în care bunul va ajunge să fie executat silit din cauza neachitării creditului restant. În aceste condiții, solicităm evacuarea pârâtei de maximă urgență din imobilul proprietatea mea exclusivă, pe care pârâta refuză cu obstinație să îl părăsească, având în vedere că atât eu, cât și sora mea îi putem oferi alte variante locative în care să poată sta”, a declarat Loredana Constantin.

Citește și Scandal în familia lui Bogdan Lobonț. Se vrea evacuarea silită a mamei, în vârstă de 80 de ani

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!