Scandal de proporții între Irinel Columbeanu și Mr. Pink! Fostul milionar de la Izvorani umilit într-o parcare: „Mi-a spus că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc”

Irinel Columbeanu a dezvăluit că l-a întâlnit personal pe Mr. Pink., iar prima lor întâlnire nu a fost lipsită de tensiuni, deoarece afaceristul chinez l-a umilit pe fostul milionar într-o parcare.
Alina Costache
18 nov. 2023, 15:53
Scandal de proporții între Irinel Columbeanu și Mr. Pink! Fostul milionar de la Izvorani umilit într-o parcare: „Mi-a spus că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc”
Scandal de proporții între Irinel Columbeanu și Mr. Pink! Fostul milionar de la Izvorani umilit într-o parcare: „Mi-a spus că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc”

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a lepădat de trecutul său din Izvorani și duce acum o viață luxoasă în America, alături de Mr. Pink, partenerul ei de peste 10 ani, care i-a devenit și soț. Chiar dacă Irinel Columbeanu a devenit o amintire îndepărtată pentru ea, cei doi sunt obligați să păstreze legătura din cauza Irinei, fiica lor, care locuiește cu mama și noul ei partener. Cu mai mulți ani în urmă fostul milionar l-a întâlnit pe actualul partener al Monicăi Gabor.

Citește și: S-a aflat adevărul despre motivul pentru care Monica Gabor nu l-a adus niciodată pe Mr. Pink în România. Ce i-a spus despre Irinel Columbeanu

Într-un podcast, Irinel Columbeanu a dezvăluit că l-a întâlnit personal pe Mr. Pink. Prima lor întâlnire nu a fost prea plăcută, deoarece afaceristul chinez l-a certat pe fostul milionar într-o parcare.

Fostul milionar, acum internat într-un azil de bătrâni, a povestit că l-a cunoscut pe actualul soț al Monicăi Gabor cu ceva timp în urmă. Prima întâlnire a avut loc în America în 2016, iar o altă revedere a avut loc un an mai târziu.

În 2017, când s-a discutat despre mutarea Irinei la mama ei, tatăl ei a fost din nou nevoit să se confrunte cu Mr. Pink, care l-a mustrat pentru opoziția sa față de plecarea adolescentei. Irinel a încercat să îl convingă că este esențial pentru Irina să crească într-un mediu benefic pentru dezvoltarea ei.

„Am fost în 2016 și l-am cunoscut, după care am mai fost și în 2017. În 2017 voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Irinel Columbeanu este în centrul atenției în ultima vreme, mai ales după ce a ajuns la azil. Fostul milionar a povestit despre cel mai scârbos episod din viața lui, când a fost nevoit să dea note unei anumite tipologii de femei, totul la rugămintea unei „fane” înfocate.

„Vă povestesc dacă vreți când am fost degustător la un bordel. Vi se pare bombă? Era o casă de toleranță, undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului. Și acolo patroana care mă cunoștea, nu știu prin ce fenomen, și-a pus încrederea în mâinile mele, și de fiecare dată când venea o domnișoară nouă în stabiliment, mă convoca telefonic: Alo, domnul Adrian? Da! Ați putea să treceți mâine după-amiază pe la noi? Da, doamnă. Și eram rugat să îi dau o notă fetei, sau mă rog, comentarii”, a mărturisit Irinel Columbeanu în podcastul moderat de Viorel Grigoriu.

Citește și: Unde își va petrece sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu! Sarmalele și salata boeuf nu vor lipsi de pe masa fostului milionar

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Tensiuni între Grecia și Turcia din cauza prezenței navelor militare
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!