Scandal de proporții la Eurovision. Jurnalistul TVR Dorin Chioțea l-a desființat pe Theodor Andrei, reprezentantul României de anul trecut: „Cât de inconștient penal să fii”

După scandalul la Eurovisionul mare, un alt conflict a izbucnit și la noi. România nu a participat în acest an la concursul muzical, dar chiar și așa, neînțelegerile și acuzațiile au curs pe bandă rulantă.
Filip Stan
16 mai 2024, 10:55
Scandal de proporții la Eurovision. Jurnalistul TVR Dorin Chioțea l-a desființat pe Theodor Andrei, reprezentantul României de anul trecut:

Conflictul a izbucnit între Dorin Chioțea, jurnalist TVR, și Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision de anul trecut. După dezastrul de anul trecut, când țara noastră nu a reușit să se califice în finală, România a luat decizia să nu mai participe la Eurovision în acest an.

Theodor Andrei a fost ales anul trecut să reprezinte România la concursul internațional. A cântat piesa „D.G.T. (Off and on)” care, din păcate, nu a obținut niciun punct. A fost cel mai slab rezultat din istoria participării țării noastre la Eurovision.

„Anul trecut pe vremea asta, niște mahări posedați de vocația eșecului făceau România de râs la Eurovision trimițându-l pe tristul ăsta ciudat să ne reprezinte cu o melodie infectă. Rezultatul: cea mai proastă clasare posibilă, caz unic în istoria concursului, ZERO puncte din prima! Avea posibilitatea să facă apel la demnitate și să denunțe neregulile/ greșelile/ impunerile înainte de a se face de râs. Dupa ce a intrat în istorie a mers cu pâra la un podcast. Altfel, să-i dea Domnul noroc, că talent înțeleg de la unii că ar avea cât să șocheze toate posteritatile posibile”, a fost mesajul postat de Dorin Chioțea, pe rețelele sociale, la adresa lui Theodor Andrei.

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, a răbufnit: „Cam cât de inconștient penal să fii?”

Revoltat de afirmațiile făcute de jurnalistul TVR, Theodor Andrei i-a dat replica.

„Întrebarea rămâne una singură: cât de ironic este că fix un membru TVR face hate-speech fostului lor reprezentant? Cam cât de penibil să fii? Cam cât de inconștient penal să fii? Sau nu e o pierdere pentru nimeni să pleci din TVR? Cât despre părerea mea despre cuvintele dumnealui: tăcerea este de aur. Mulți războinici se arată după luptă, sau nu a fost de ajuns când am spus tot adevărul în podcastul >, în urma căruia marea majoritate a fanilor Eurovision au aflat ce și cum se mănâncă la Televiziunea Națională?”, i-a spus Theodor Andrei.

Citește și Cristina Spătar, momente traumatizante când medicii i-au spus că nu poate avea copii: „I-am făcut prin 8 sau 9 fertilizări in vitro”

„Domnule Chioţea, nu pot să cred că sunt nevoit să explic unui jurnalist logica unui paragraf. Însă vă propun, dacă atât de eronate sunt ideile mele, faptele dovedite că dumneavoastră sunteți parte din TVR și după toate mizeriile pățite (la fel, cu dovezi și martori) de mine în această colaborare cu dumneavoastră, vă vedeți în postura în care aveți dreptul de a comenta despre mine?!

Haideți să avem o dezbatere live, față în față în care eu să ascult de un jurnalist cu experiență, dar care nu poate înțelege o postare simplă, cu subiect și predicat, iar dumneavoastră să ascultați un biet artist, un 0 barat pe care tot televiziunea dumneavoastră l-a promovat.

Nu e trist că toate contra-argumentele dumneavoastră sunt doar decizii ale televiziunii si nu ale mele?! Ironic e că și știți deja lucrurile astea și tot încercați să prostiți poporul. Blocați oameni, ștergeți comentarii…ca la grădi, dacă îmi permiteți. Vă aștept la o dezbatere, dacă nu vă e teamă să nu va faceți iar de râs. Liniște sufletească vă doresc!”, a mai spus Theodor Andrei.

Dorin Chioțea: „Cântă prost și se îmbracă fix ca naiba”

Conflictul a escaladat, iar Dorin Chioțea a continuat prin a-i spune că „am avut și noi un băiat cu fustiță. Cântă prost și se îmbracă ca naiba”.

„Domnul Theodor Andrei mă amenință voalat că mă dă afară din TVR, după ce v-am amintit zilele trecute că a făcut țara de râs la Eurovision 2023. Îi înțeleg orgoliul de mare muzician cu zero puncte!

Eu nu sunt vreun critic muzical, nu am pregătire în acest sens. Însă, ca persoană fizică am și eu dreptul să-mi dau cu părerea, nu?!

Eu am văzut că anul acesta a câștigat un băiat cu fustiță și mi-am adus aminte că am avut și noi anul trecut unul, tot cu fustiță, care a reușit performanța unică în istoria Eurovisionului să ia 0 puncte!

Nu-l cunosc personal pe acest Theodor Andrei, doar că am și eu dreptul la o opinie. După părerea mea, cântă prost și se îmbracă fix ca naiba! Am înțeles că ar fi in actor bun, o să merg să-i văd una dintre piesele în care joacă. În rest, stă cam prost cu gramatica, din ce am observat în ultimele lui postări.

Nu s-a pus problema să mă dea în judecată, doar bate el acolo voalat niște apropo-uri referitoare la poziția mea în TVR. Și, de ce m-ar da în judecată? Eu mi-am spus părerea ca un simplu cetățean, iar dreptul la liberă exprimare e stipulat în Constituție!

Dimpotrivă, ar trebui să-mi mulțumească! L-am scos de la naftalină și l-am readus în atenția opiniei publice. Cu acest prilej, și-a mai adus lumea aminte și de el”, a declarat Dorin Chioțea, în exclusivitate pentru Click!.

Florin Ristei: „Cu tot respectul, sunteți penibil”

Florin Ristei a intrat și el în acest dialog și i-a luat apărarea lui Theodor Andrei.

„Cu tot respectul, sunteți penibil. Bănuiesc că aveți o super satisfacție când loviți aiurea într-un adolescent care are o pasiune frumoasă, așa-i? Mă întreb cum ați reacționa dacă ați vedea astfel de postări și despre copiii dumneavoastră”, a scris Ristei, pe pagina jurnalistului din mediul on-line, într-un comentariu făcut la adresa lui Dorin Chioțea.

Citește și Cum vrea Gabriela Firea să construiască noi linii de metrou pentru a rezolva problema traficului din Capitală

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Fenomenul rar care a apărut în România. Ce sunt norii Shelf-Cloud, de fapt și de ce au putut fi văzuți înaintea furtunii
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii, în depresie. Bani mai puțini după recalculare
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei oameni au murit și cinci au fost răniți într-un accident în Giurgiu
MediaFlux
O nouă CREȘTERE A PENSIEI după 1 SEPTEMBRIE. Marius Budai a anunțat
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?