Scandal monstru în showbiz. Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii. Ce întrebare incomodă i-a pus Mădălin Ionescu: „Nu vreau, lasă-mă să plec!”

Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii, după ce Mădălin Ionescu i-a pus o întrebare incomodă. Make-up artista a trecut printr-o dramă, a fost lovită cu ciocanul de soțul ei la începutul lui iunie și a ajuns în stare gravă la spital. De atunci, este în proces de recuperare.
Alina Costache
31 aug. 2023, 10:43
Scandal monstru în showbiz. Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii. Ce întrebare incomodă i-a pus Mădălin Ionescu:
Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii

Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii moderate de Mădălin Ionescu. Soțul Cristinei Șișcanu a adus în discuție un subiect sensibil pentru vedetă, și anume relația cu Nicolae Guță, cu care a fost împreună acum mult timp.

Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei…erai o femeie cu experiență”, a început Mădălin Ionescu. Prezentatorul a fost imediat întrerupt de make-up artist.

Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta(…)!”, a fost reacția Danei Roba.

Citește și: Dana Roba, desfiinţată de fosta nevastă a lui Nicolae Guţă. „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!”

Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii

Deși prezentatorul a insistat să rămână și să clarifice lucrurile, Dana Roba s-a ridicat cu intenția de a părăsi platoul.  “Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el?

Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență”, a continuat Mădălin Ionescu.

Make-up artista nu a vrut să asculte nicio explicație din partea prezentatorului și a decis să plece. “Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!”, a spus Dana Roba.

Mădălin Ionescu a explicat, ulterior, de ce a deschis acest subiect. “Da, vorbim de traume aici și, din păcate, nu cred că a fost atentă la întrebarea pe care voiam să i-o adresez. Vorbeam de femeile care, în principiu, după o serie de experiențe, unele dintre ele mai dure, pot fi păcălite de personaje de acest gen care, iată, fac gesturi absolut abominabile.

Din păcate, în privința situației ei, s-a întâmplat, cu toate momentele prin care a trecut în etapele precedente, să nu fie atentă la niște elemente care în principiu ar fi ajutat-o să evite un final traumatizant atât pentru ea, cât și pentru fetele pe care le are cu el.(…)”, a explicat prezentatorul la Metropola TV.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
“De ce îmi amorțesc mâinile și picioarele?”. Motivele reale pentru care ți se întâmplă așa ceva
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Dispare o mare bancă din România! Schimbarea majoră pentru mii de clienți
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Teo Trandafir, topită după Valeriu Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu a aflat de la televizor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Doi muncitori răniți grav după ce au căzut de la înălțime din telescaunul Parâng
MediaFlux
TELESCAUN CĂZUT ÎN ROMÂNIA! SUNT VICTIME
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!