Scandal monstru pe Instagram. Alina Pușcaș, acuzată că ‘vinde’ diete nesănătoase. Antrenoarea de fitness care o desființează: „Fă-ne o favoare și rămâi la ale tale”

Alina Pușcaș, acuzată că 'vinde' diete nesănătoase. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, iar în online este foarte activă, împărtășind cu prietenii virtuali multe momente din viața ei. Cei care o admiră știu că vedeta este pasionată de sport și alimentație sănătoasă, promovând deseori acest lucru.
Alina Costache
24 nov. 2023, 10:58
Scandal monstru pe Instagram. Alina Pușcaș, acuzată că 'vinde' diete nesănătoase. Antrenoarea de fitness care o desființează:

Alina Pușcaș, acuzată că ‘vinde’ diete nesănătoase. Recent, s-a iscat un scandal monstru pe rețelele sociale, după ce prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a împărtășit cu fanii „Dieta 333”, un regim alimentar destul de strict, care promite pierderea rapidă în greutate.

Dieta 333 despre care am promis ca voi da toate detaliile. Daca aveti intrebari, imi puteti scrie in privat si revin cu raspunsuri. Am testat-o deja cu succes in 2020 (aveti si un video postat de atunci). Sper sa va fie de folos! Spor si Vointa sa aveti!„, a scris Alina Pușcaș, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Alina Pușcaș se luptă cu alergiile de patru ani! A ajuns și la spital. ”Nu puteam respira”

Alina Pușcaș, acuzată că ‘vinde’ diete nesănătoase

Antrenoarea de fitness Dana Popescu nu s-a putut abține și a simțit nevoia să intervină, atrăgându-i atenția Alinei Pușcaș că nu este bine ceea ce face, cu privire la dietele recomandate.

Dana precizează faptul că prezentatoarea TV este o fire sportivă, iar corpul ei îi permite să țină o dietă mai strictă, pentru că are deja masa musculară dezvoltată, însă persoanele care nu fac mișcare și nu mănâncă toți nutrienții necesari, se pot alege cu probleme de sănătate.

Draga Alina, te urmaresc, probabil si eu ca si multe alte femei, pentru stilul tau vestimentar, pentru lifestyle-ul misto pe care il duci etc. Dar cand vine vorba de sfaturile nutritionale pe care le oferi, simt nevoia sa iau atitudine.

Si am sa iti enumar foarte politicos de ce:

– Experienta ta personala in materie de nutritie si fitness nu este una la care ar trebui sa se raporteze nimeni! Pentru ca tu ai o informatie genetica care iti permite sa mentii o greutate optima fara prea mari eforturi, chiar si cu o abordare gresita! (Probabil cele 6 kg in plus au insemnat o perioada de 🥨🥞🍖🧈…si asta se intampla cand esti toata viata intr-o restrictie si o dieta!)

– Da, ai punctat bine ca toate dietele au in comun deficitul caloric! Dar ce nu intelegi tu este ca dietele mai au si un impact hormonal, si mai difera si modul în care pierzi in greutate (misto sau naspa), asta pe langa deficitul lor caloric!

Iar experimentul 333 poate fi mai rapid decat o alimentatie echilibrata, doar ca pierzi foarte mult din masa musculara, retentia de apa si nu din strat adipos! Si nu, iar nu ne referim la tine pentru ca tu si inainte de tratamentul cu antibiotice si dieta x, faceai sport si aveai masa musculara dezvoltata! Garantat orice alta persoana va incerca asta, se va “fleoscai”! (nu uita ca pe tine nu te urmaresc doar sportive de performanta🤪)

– Cand privezi corpul de proteina (aminoacizi), privezi si principalul organ de “detox” (ficatul), de combustibil si lista continua! Deci nu, orezul nu ti adice prea mari beneficii, si nici legumele singure si nici zaharul din fructe nu o face🫣

– Nu te-ai ingrasat dupa, pentru ca ai continuat cu deficitul caloric si cu stilul “viata e o dieta”😉! Iar dieta 333 nu are vreun merit, e doar o coincidenta! Pur si simplu ai vrut tu o solutie rapida pentru ca nu erai obisnuita cu 6 kg in plus si nici nu erai dispusa sa mai scapi controlul alimentar dupa!

Cat despre dieta 333, fa-ne tuturor o favoare si ramai la lucrurile care ne fac sa te admiram si sa te apreciem! Asta nu e lifestyle sharuit pe social media, asta e o ineptie si nu iti trebuie prea mult IQ sa urmezi cu asemenea fanatism o astfel de exagerare! De ce ar face cineva asa ceva?! Si mai presus, cat crezi ca poti face asa ceva… la nesfarsit?! Nu cred!

P.S.: vezi ca si sarea si grasimile au rolul lor, fa-ti tie o favoare si nu renunta la ele„, este mesajul antrenoarei de fitness.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Felul românesc de mâncare pe care spaniolii au început să-l adore. Cei care îl gustă vor neapărat rețeta
Capital.ro
A VENIT ORDIN direct de la poliție. Șoferii români au total INTERZIS. Se aplică până pe 9 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Clarificări în scandalul Drugtest! Informații importante pentru toți șoferii!
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Motivul pentru care George Simion și-a numit băiatul Radu. Are o semnificație specială pentru el
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
România devine o MARE FORȚĂ în Europa. Planul care se pregătește CHIAR ACUM: Va fi noul combustibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Noi date în cazul copilului care ar fi fost mușcat de o femeie pe plaja din Năvodari
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!