SCANDAL: Replici dure între Oana Zăvoranu şi C.V. Tudor. „Este impotent”/ „Este o prostituată”

Invitată în studioul România TV, Oana Zăvoranu a lansat, vineri seară, un atac virulent la adresa preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor. Declaraţiile vedetei vin în contextul procesului intentat de politician.
Romania TV
02 mart. 2012, 19:02
SCANDAL: Replici dure între Oana Zăvoranu şi C.V. Tudor.

Dată în judecată de Corneliu Vadim Tudor, Oana Zăvoranu, fostă consilieră a liderului PRM a declarat, vineri seară, la România TV, că din punct de vedere politic acesta este „zero barat” şi l-a ameninţat că dacă va continua să o atace va face despre el o serie de dezvăluiri incendiare.

„Greşeala aparţine familiei mele care prin anii ’70 a primit căţeaua păduchioasă în casă, pe VC Tudor. El se bagă în seamă, pentru că din punct de vedere politic este zero barat. Mă târâia pe la conferinţele de presă spunându-mi «copil frumos, dacă tu vii, vin şi televiziunile». Păi aţi văzut om politic care să vină să comenteze divorţul Oanei Zăvoranu de Pepe, divorţul Monicăi Columbeanu? L-aţi văzut pe Crin Antonescu să vină să comenteze?”, a spus Oana Zăvoranu, la România TV.

Atacurile au continuat şi de cealaltă parte, Corneliu Vadim Tudor răspunzând declaraţiilor Oanei Zăvoranu. „Această Oana Zăvoranu nu există. Artistă nu e, juristă nici atât pentru că este analfabetă. Eu am dat-o în judecată pentru că la emisiunea lui Capatos, după fundul lui Emil Boc, a ieşit şi fundul de maimuţă al Oanei Zăvoranu cu nişte porcării de neimaginat despre mine”, a spus Corneliu Vadim Tudor.  „Prin anii ’70, Viorel Păunescu m-a rugat să ajut un puşcăriabil, un anume Bănicioiu, pentru că nevasta lui era chelneriţă pe acolo. Pentru obrazul lui Viorel, m-am dus o dată la ei acasă. Atât. Nu am mâncat în viaţa mea cu ei. Nu am avut intimităţi cu oameni cu patru clase”, a mai explicat politicianul.

Oana Zăvoranu l-a somat pe preşedintele PRM să nu mai vorbească despre ea, în caz contrar urmând să facă dezvăluiri despre el. „A spus într-un interviu că la 4 ani a căzut în cap de pe casă, iar acum noi toţi simţim repercusiunile acestui accident. Dar dacă a căzut în cap, are circumstanţe atenuante. S-a întâmplat în Ferentari, cartierul copilăriei sale. Aşa că tu eşti ferentarist, măi, Vadime. Eu, care sunt o fată fină, îţi spun că, dacă mai îndrăzneşti să faci afirmaţii despre mine, chiar încep un război cu tine. Dacă fac nişte dezvăluiri, nu e bine pentru el”, a punctat Oana Zăvoranu.

„Acest om are atât de multe procese încât nu le mai ştie numărul. El jigneşte şi batjocoreşte pe toată lumea, dar nu poţi să te ridici aşa. Acest om nu are niciun Dumnezeu”, a comentat Oana Zăvoranu.

Vedeta a povestit că are informaţii privind numeroase vizite pe care omul politic le-a făcut la vrăjitoare. „S-a dus că nu mai putea să facă «ses» şi să ajungă preşedinte, că el se tot visează preşedinte. Am mărturiile de la Melissa, de la Vanessa… Că el a fost la vrăjitoarea Lucreţia. Dacă vreţi, vă pun la dispoziţie o înregistrare în care o individă spune că a venit de nenumărate ori pentru că era impotent. La un moment dat, eram în biroul lui şi avea nişte ouă în buzunar. Şi zice «sunt nişte ouă descântate, copil frumos, pentru că toată această mafie împotriva căreia lupt mi-a făcut vrăji. Şi am fost la o tămăduitoare şi mi-a dat nişte ouă să le ţin în buzunar»”.

În replică, preşedintele PRM a declarat: „În privinţa vrăjitoarelor, în viaţa mea nu am apelat la nicio vrăjitoare. Nu au har de la Dumnezeu, au har de la diavol. Eu sunt un creştin practicant”.

Oana Zăvoranu a povestit şi că a pierdut 450.000 de euro din cauză că a apelat la vrăjitoare: „Ele m-au contactat pe mine, că ele aşa fac, urmăresc diverse personalităţi şi te contactează când păţeşti ceva. (…) A trebuit să accept în casă reptile, broaşte pe mine, ieşeau din mine, erau răul care ieşea din mine. Răul meu era atât de rău încât trebuia să plătesc sume fabuloase. A trebuit să amanetez vila în care am crescut şi am trăit împreună cu părinţii mei, cu contract de camătă. Dar parcă Dumnezeu m-a luminat şi mi-am dat seama că totul este o şarlatanie când am început să fiu ameninţată. Prejudiciul meu este undeva la 450.000 de euro, dar nu sunt eu cea mai păgubită. Poate sunt în top 10 al victimelor făcute de aceşti indivizi odioşi. Sunt şi alte persoane cu care m-am intersectat, dar cărora le respect intimitatea. Ar fi bine să iasă şi să spună, dar nu o fac pentru că sunt lucruri pe care ele le ştiu şi pe care le folosesc ca şantaj”.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'