Scandal uriaș la Chefi la cuțite, după apariția șocantă a unei concurente: „Nu îmi este milă”. Fanii au reacționat dur

Este scandal la Chefi la cuțite, după apariția unei concurente ce i-a lăsat pe toți cu gurile căscate, însă nu datorită preparatului prezentat, ci datorită poveștii sale de viață. Fanii au reacționat dur după difuzarea imaginilor de la Antena 1.
Filip Stan
12 sept. 2023, 16:43
Scandal uriaș la Chefi la cuțite, după apariția șocantă a unei concurente: „Nu îmi este milă”. Fanii au reacționat dur
Scandal uriaș la Chefi la cuțite, după apariția șocantă a unei concurente: „Nu îmi este milă”. Fanii au reacționat dur

Scandal de proporții la Chefi la cuțite, după apariția în emisiune a unei concurente cel puțin nonconformiste. Fanii nu au întârziat să reacțioze în urma prestației sale, și nu vorbim despre preparatul adus în fața celor trei jurați. Telespectatorii au lansat acuzații dure la adresa emisiunii culinare de pe Antena 1.

Citește și: Irina Onescu, primărița de la „Chefi la Cuțite”, victima cutremurului din Maroc în care au murit mii de oameni. „Nu vă pot descrie în cuvinte ce am trăit”

Fanii Chefi la cuțite, siderați de apariția unei concurente nonconformiste

Emisiunea Chefi la cuțite prezintă în fiecare ediție poveștile de viață ale concurenților. În a opta ediție a show-ului culinar, una dintre concurente i-a șocat atât pe jurați, cât și pe fani, care nu au avut deloc o reacție bună. Daiana Duțu are 27 de ani și vine din Otopeni. Pe lângă meseria de cântăreață și actriță, aceasta mai este și dominatoare. Denumirea și mai ales activitatea cu care se laudă tânăra i-a șocat pe cei trei jurați, care i-au ascultat povestea spusă fără perdea.

Concurenta se autointitulează „stăpâna bărbaților” și a venit în emisiune să îi pedepsească pe chefi. Aceasta le-a și pregătit un fel de mâncare cel puțin la fel de păcătos ca ea – ton în crustă de cannabis: „Dacă nu pot să mă guste pe mine, măcat să se bucure de preparatul meu”.

„Bărbații vor lucruri pe care nu le pot face cu soțiile lor. Le-ar fi milă de ei, dar mie nu îmi e. Îmi face plăcere. Am pacienți care îmi cer asta în mod expres. Îi biciuiesc, sar în sus pe ei cu tocuri”, a spus Daiana Duțu la Antena 1.

Tânăra are și alte talente, înafară de satisfacerea bărbaților. Ea a dezvăluit că a studiat canto clasic și că obișnuiește să cânte prin cluburi, iar ca să se convingă, chefii au provocat-o să le arate de ce este în stare în materie muzicală. Daiana a interpretat, fără să stea pe gânduri, piesa „I wanna be loved by you”. De asemenea, tânăra de 27 de ani a mărturisit că a fost căsătorită din dragoste, însă acum își dorește alături un bărbat potent financiar care să o întrețină.

După apariția ediției 8 a sezonului 12 Chefi la cuțite, fanii s-au autosesizat. Telespectatorii au reacționat dur cu privire la apariția Daianei, spunând despre emisiunea de pe Antena 1 că promovează nonvalori, în detrimentul celor care merită cu adevărat să fie în lumina reflectoarelor.

„De ce se promovează așa porcărie? Doamne ferește ce a ajuns această emisiune”, „De ce alegeți să promovați așa ceva? Păcat de emisiune”, „Doamne am 41 de ani și am auzit-o și pe asta”, „Emisiunea s-a stricat!”, „Era o emisiune serioasă! Nu se mai poate urmări. Păcat de formatul ei”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina de Facebook a emisiunii.

Citește și: „Sorin Bontea va câștiga sezonul 12 din Chefi la Cuțite”. Cine a făcut dezvăluirea show-ului culinar

 

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Banii intră direct în conturile românilor. Se dau bonusuri pentru toți cetățenii români
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
DIFERENȚE DE 1.500 de lei la pensie. Harta pensiilor în România
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Nelu Vlad de la Azur, probleme cu banii. Are o pensie de mizerie
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
S-a dat ordin în toată România. Este interzis pentru trei săptămâni: Trebuie să ținem cont
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Falimentul Facultății de Științe Politice din SNSPA: Acuzații de hărțuire sexuală aduse lui Alfred Bulai
MediaFlux
Se PERMIT DROGURILE la volan! Prag pentru CONSUMUL de droguri, ca la ALCOOL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?