Scandalul din familia Corduneanu continuă. Petronel Corduneanu, reținut de polițe după ce s-a atins de „Diamantul Roz” al lui Adrian Beleaua!

Scandal după scandal în familia Corduneanu. Petronel Corduneanu a fost ridicat de polițiști după ce ar fi lovit-o pe soția lui Adrian Corduneanu.
Alina Costache
15 dec. 2021, 15:14
Scandalul din familia Corduneanu continuă. Petronel Corduneanu, reținut de polițe după ce s-a atins de „Diamantul Roz” al lui Adrian Beleaua!

Scandalul din familia Corduneanu continuă. Acesta a fost ridicat de polițiști după ce ar fi lovit-o pe soția lui Adrian Corduneanu.

Scandalul din familia Corduneanu continuă. Petronel Corduneanu, reținut de polițe după ce s-a atins de „Diamantul Roz” al lui Adrian Beleaua!

Totul a început pe 30 noiembrie 2021,  când Alina și Ramona (Diamantul Roz) s-au întâlnit în fața unui notariat din zona centrală a Iașului. De la câteva cuvinte aruncate până la un scandal în toată regula nu a fost decât un pas. Cele două s-au agresat atât fizic, cât și verbal. În urma incidentelor, Petronel Corduneanu a fost reținut ieri.

„Astăzi (ieri – n.r.), 14 decembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe 30 noiembrie 2021, acesta ar fi lovit o femeie, tulburând totodată ordinea și liniștea publică. De asemenea, femeia ar fi lovit o altă persoană, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au menționat reprezentanții Poliției ieșene.

„Pe data de 30 noiembrie am fost sesizați despre un scandal produs pe raza municipiului Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au fost identificate patru persoane, respectiv doi bărbați și două femei. Un bărbat și o femeie au fost sancționați conform Legii nr. 61/1991. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, au menționat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Potrivit BZI, scandalul dintre frații Corduneanu a devenit public după ce, în mediul online, au început să circule câteva filmulețe realizate de Adrian Corduneanu și de soția sa, Ramona. „Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, vorbește extrem de urât despre soția fratelui său. În „clanul” Corduneanu, astfel de scandaluri nu au avut loc prea des. Este știut faptul că Adrian a avut ceva neînțelegeri cu fratele său, Petronel, și nu-și vorbesc. Totuși, se pare că Adrian ar avea ceva de împărțit cu soția lui Petronel, cu Alina Filip.

Citește și: Adrian Corduneanu și-a serbat ziua de naștere cu mare fast. Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune, printre invitaţi. VIDEO

Spynews
Anamaria Prodan, la un pas să piardă apartamentul pe care îl deține în clădirea lui Donald Trump, din cauza presupuselor datorii ale lui Laurențiu Reghecampf: ”N-a mai rămas nimic”
Bzi.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Magazin LIdl, închis de Protecția Consumatorilor. Ce au găsit inspectorii la ultimul control
Capital.ro
Rusia a blocat complet România. Decizia finală luată de Kremlin
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. E UNICĂ în lume, nimeni NU are așa vilă
DailyBusiness
COD ROȘU de caniculă în aceste județe! Mare atenție când ieșiți din casă!
Adevarul
Secretele lui Putin, dezvăluite de fostul său consilier economic: „Războiul din Ucraina se va termina într-un singur fel“
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Cum încearcă Oana Lis să facă rost de bani pentru tratamentul soțului ei, Viorel Lis: „Ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”
Evz.ro
Scăpați rapid de gheața din congelator. Și cartofii ajută
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Cătălina Ponor a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a transformat trupul ei, la 7 ani după ce s-a retras din gimnastică
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Avertizare ANM pentru ziua de marți: Două județe se află sub cod roșu de caniculă. Valul de căldură persistă asupra României
Capital.ro
A venit ordin de la UE! România trebuie să conformeze: Din anul 2026 se aplică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Lansetele Okuma: performanță și inovație pe malul apei
MediaFlux
De ce PENSIILE NU VOR FI MAJORATE pentru 700.000 de vârstnici. Șeful Casei de Pensii spune ADEVĂRUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...