Scenariu de film la bordul unui avion. Un bărbat cu COVID-19 s-a deghizat în soţia lui ca să poată zbura. În ce ipostază a fost surprins

Un bărbat originar din Indonezia a fost săltat de poliţişti după ce s-a deghizat în soţia sa pentru a putea zbura cu avionul, scrie CNN. Acesta a fost identificat doar cu iniţialele „DW” şi s-a îmbarcat într-o călătorie de la Jakarta la Ternate, purtând îmbrăcăminte tradiţională musulmană.
Alina Costache
21 iul. 2021, 18:26
Scenariu de film la bordul unui avion. Un bărbat cu COVID-19 s-a deghizat în soţia lui ca să poată zbura. În ce ipostază a fost surprins

Scenariu de film la bordul unui avion. Chiar dacă bărbatul fusese depistat pozitiv la COVID, soţia sa a avut rezultat negativ. El s-a folosit de actele ei de identitate şi de rezultatul negativ al testului PCR pentru a urca în avion de pe aeroportul Halim Perdana Kusuma din Jakarta.

Scenariu de film la bordul unui avion. Un bărbat cu COVID-19 s-a deghizat în soţia lui ca să poată zbura

Identitatea bărbatului a fost descoperită în timpul zborului, când a renunţat la hainele femeieşti. O însoţitoare de bord a anunţat autorităţile că „DW” a mers la toaletă şi a ieşit de acolo în haine bărbăteşti. Acesta a fost reţinut la debarcarea din avion, pe aeroportul din Ternate. Bărbatul a fost testat, rezultatul găsit fiind pozitiv COVID-19.

Ulterior, aeroportul a contactat imediat o echipă dotată cu echipamente de protecţia, care l-au luat pe bărbat cu ambulanţa şi l-au plasat în izolare la casa sa din Ternate, unde va sta sub supraveghere. Poliţiştii au declarat că intenţionează să-l dea în judecată pe „DW”.

În prezent, Indonezia a devenit epicentrul pandemiei, cele mai multe cazuri referindu-se la varianta Delta. Până pe 21 iulie, au fost raportate 3 milioane de cazuri COVID-19 şi în jur de 75.000 de decese. Campania de vaccinare avansează lent, până acum fiind imunizată doar 6% din populaţie.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri 102 cazuri noi de COVID-19 şi două decese înregistrate în ultimele 24 de ore. Nu a fost raportat niciun deces anterior. La ATI sunt internaţii 38 de pacienţi cu COVID-19. Până astăzi, 21 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.081.875 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

1.046.952 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 102 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Valul 4 al pandemiei va fi al nevaccinaţilor, a declarat la Digi24 ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă. Ea a explicat că persoanele vaccinate au un risc mai scăzut să dezvolte forme grave, chiar dacă se infectează cu COVID-19. Ministrul spune că în acest moment nu se discută despre restricţii, deoarece incidenţa cazurilor este scăzută.

Până astăzi, 34.260 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 20.07.2021 (10:00) – 21.07.2021 (10:00) a fost raportat de către INSP 2 decese (1 bărbat și 1 femeie), al unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Arad și Brașov. Dintre cele 2 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 70-79 ani și 1 la categoria de vârstă peste 80 ani. Ambele decese înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 258. Dintre acestea, 38 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrat 8.578.335 de teste RT-PCR și 1.706.823 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 13.069 de teste RT-PCR (6.429 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 6.640 la cerere) și 14.095 de teste rapide antigenice.

Citeşte şi: Incident pe aeroportul Basel, Elveția! Avionul era plin cu români VIDEO
 

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Anca Dimancea a dezvăluit zodiile care vor avea cea mai bună lună din an. Prosperitate pentru 3 nativi, norocul e de partea lor
Capital.ro
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Oferta momentului în magazinele Profi. Românii fac cozi
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...