Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți! Două eleve s-au bătut cu pumnii și picioarele

Două eleve în clasa a VIII-a și-au împărțit pumni și picioare, chiar în sala de clasă. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.
Alina Costache
22 mart. 2021, 10:41
Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți! Două eleve s-au bătut cu pumnii și picioarele

Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți! Două tinere și-au împărțit pumni și picioare în sala de clasă. Pe imaginile video se observă cum cele două se păruiesc reciproc, mai mult decât atât acestea au fost încurajate de colegii de clasă.

Cele două eleve vor fi audiate în cursul zilei de astăzi, în prezența părinților. Este vorba despre o elevă de clasa a V-a și o elevă de clasa a VIII-a. Incidentul s-a petrecut în data de 10 martie, conform actualmehedinti.ro.

Citește și: Carantinarea Capitalei, ședința crucială de astăzi. Noi restricții pentru bucureșteni, discutate la Prefectura Capitalei

Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți

„În urma apariției, în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini care prezintă un caz de violență, produs într-o unitate de învățământ, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți este abilitatat să facă urmatoarele precizări: Polițiștii orașului Vânju Mare s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în altercație și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. De asemenea, mâine 22 martie a.c., se va lua legătura cu reprezentanții DGASPC, pentru consiliere psihologică. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.”, transmite IPJ Mehedinti.

Elev de șapte ani din Maramureș, snopit în bătaie de tatăl unei colege

Un elev de șapte ani a trecut printr-o experiență traumatizantă chiar în sala de clasă. Tatăl unei colege l-a agresat fizic sub privirea înspăimântată a învățătoarei. Tatăl unei colege l-a agresat fizic sub privirea înspăimântată a învățătoarei. Incidentul s-a petrecut luni, la Școala Generală din localitatea Repedea, județul Maramureș, în timpul orelor.

„Ieri fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă deși era oră. A întrebat cine este Abel. Copiii nu au înțeles care este de fapt problema și au arătat spre Abel. Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față.”, a declarat una dintre rudele copilului pentru presa locală.

Mama elevului a fost chemată la școală imediat după incident, iar apoi s-a prezentat direct la Poliție pentru a depune plângere.

„Polițiștii au constatat faptul că, în jurul orelor 10.00, ale aceleiași zile, un bărbat de 49 de ani din Repedea, a pătruns în incinta unității de învățământ, unde a agresat un minor de 7 ani. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș pentru Ziarul Libertatea.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Bursele pentru elevi se modifică din nou. Ce condiții sunt introduse în anul școlar 2024-2025
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Profesoară condamnată la închisoare pentru relații sexuale cu elevi, după un proces cutremurător
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!