Scene dramatice în timpul unui meci de fotbal. Un sportiv celebru este în stare critică după ce s-a prăbușit pe teren

Damar Hamlin, fundaşul lui Buffalo Bills, este în stare critică după ce s-a prăbușit în timpul unui meci din Liga Națională de Fotbal american, aflat în prime-time. După acest incident meciul a fost suspendat timp de o oră.
Alina Costache
03 ian. 2023, 19:02
Scene dramatice în timpul unui meci de fotbal. Un sportiv celebru este în stare critică după ce s-a prăbușit pe teren
Un sportiv celebru este în stare critică după ce s-a prăbușit pe teren

Scene dramatice în timpul unui meci de fotbal. Damar Hamlin, în vârstă de 24 de ani, a căzut la pământ în timpul primului sfert al meciului cu Cincinnati Bengals, după ce s-a ciocnit cu un adversar.

Citește și Veste șoc în lumea fotbalului! Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea

Scene dramatice în timpul unui meci de fotbal

Sportivul a fost resuscitat timp de 30 de minute după care a fost transportat de urgență la spital, la ora locală 21:25. În acest timp jucătorii celor două echipe s-au îndreptat spre vestiare, unii dintre ei având ochii în lacrimi.

„Hamlin a primit imediat îngrijiri medicale pe teren din partea echipei şi a personalului medical independent şi a paramedicilor locali. El a fost apoi transportat la un spital local, unde se află în stare critică. Gândurile noastre sunt alături de Damar şi de Buffalo Bills. Vom oferi mai multe informaţii pe măsură ce vor fi disponibile”, a declarat comisarul NFL Roger Goodell, într-un comunicat de presă.

La întreaga scenă a asistat și familia lui Hamlin, care imediat după ce sportivul s-a prăbușit la pământ, a coborât din tribune pentru a-i fi alături.

Potrivit presei locale, fanii ambelor echipe care se aflau în tribune în timpul teribilului accident au mers în fața spitalului University of Cincinnati Medical Center, unde au aprins lumânări și s-au rugat pentru sportiv.

 Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea

Fanii fotbalistului Cristiano Ronaldo și ai Georginei Rodriguez au primit o veste șoc la începutul anului 2023. Cele două staruri și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea. Începutul de an vine cu o veste șoc în lumea fotbalului. Presa din Spania susține că relația lui Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez scârțâie din toate încheieturile.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu mai au gânduri de nuntă pentru că potrivit presei din Spania, relația lor a „intrat într-o criză”.

Se pare că cei doi nu se mai grăbesc să ajungă în fața altarului pentru că relația lor nu mai este ca pe vremuri, iar chimia pe care o aveau până nu demult a dispărut ca prin magie.

În ciuda tuturor postărilor de familie în care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez apar cu zâmbetul până la urechi, atât presa internațională, cât și fanii au sesizat o răcire evidentă între cele două staruri.

Citește și Veste șoc în lumea fotbalului! Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea

 

Spynews
Dacă stai la bloc, trebuie să știi că nu mai plătești această taxă
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
El e românul din Teleorman care și-a transformat curtea într-un paradis exotic. Are bananieri, dar și palmieri, iar locul arată incredibil
Capital.ro
Proprietarii de locuințe vor plăti ÎN PLUS. Obligația e trecută direct în lege
Playtech.ro
Se schimbă vremea în România. Vin ploile și vijeliile. Meterologii au emis cod galben
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
3 trucuri prin care să te răcorești pe timp de caniculă, fără aer condiționat. Puțini oameni știu că aceste sfaturi chiar funcționează
Spynews
Natura se dezlănțuie! Pe lângă codul roșu de caniculă, meteorologii anunță furtuni puternice cu grindină. Care sunt zonele vizate | FOTO
Evz.ro
De ce-și ascund, de fapt, împăcarea Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă? Preţ ameţitor pentru ţinuta făcută din dantelă 3D
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Țeapa pe care riscă să o ia românii care merg la mare în Bulgaria! Riscă amenzi usturătoare dacă nu fac acest lucru
Capital.ro
Cutremur total în Europa. Ungurii au dat cărțile pe față: Va crește radical
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Diana Șoșoacă: Prima transmiune live în Parlamentul European
MediaFlux
UCRAINA ATACĂ RUSIA! NATO și-a dat ACORDUL
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?