VIDEO: Scene horror pe „Drumul Morții”. Accident grav pe cea mai periculoasă șosea din România

Încă un accident grav a avut loc pe „Drumul Morții", DN 2. Evenimentul nefericit s-a produs în după-amiază zilei de duminică, 12 iunie.
Filip Stan
12 iun. 2022, 19:17
VIDEO: Scene horror pe „Drumul Morții

Update

 

Potrivit IPJ Buzău, din primele date a reieşit că este vorba despre o coliziune între trei autovehicule: un autoturism condus pe direcţia Buzău către Bucureşti, de un şofer bucureştean, în vârstă de 54 de ani; un microbuz la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din Vrancea; un al doilea autoturism.

Șoferul de 54 de ani al autoturismului a lovit mirobuzul care circula în fața sa. Ulterior, autoturismul s-a ciocnit cu o maşină condusă din sens opus, de către un şofer buzoian, în vârstă de 30 de ani

„Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului bucureştean, decesul unui pasager minor, în vârstă de aproximativ 1-2 ani, din maşina buzoianului. De asemenea, impactul s-a soldat cu rănirea şoferului din Buzău şi a altor două pasagere din autoturismul acestuia, două femei în vârstă de 27, respectiv 50 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital pentru îngrijiri”, a notat sursa citată.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Știrea inițială

 

O persoană a decedat și cinci au fost grav rănite după o coliziune frontală între două autoturisme, produsă duminică după-amiază, în județul Buzău.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a transmis că, pe DN 2 Urziceni – Buzău, în afara localității Căldărușeanca, județul Buzău, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

Traficul se desfășoară îngreunat, pe un fir.

 

Până la finalizarea Autostrăzii Moldovei, românii sunt nevoiți să circule în continuare pe „Drumul Morții”

 

Constructorii vor trebui să se mobilizeze exemplar pentru a finaliza Autostrada Moldovei la termen. În ultimii ani, proiectele de infrastructură rutieră din România s-au împotmolit fie din cauza problemelor constructorilor, fie din cauza birocrației ori a organizării la nivelul CNAIR, fie din cauza decidenților politici.

În prezent, românii circulă din/către regiunile Moldovei/Muntenia pe DN2 (Drumul Național 2) /E85 (Drumul European 85), cunoscut și drept „Drumul Morții”.

Infrastructura DN2 nu face față aglomerației și vitezei cu care se circulă, motiv pentru care anual, sute de accidente sunt consemnate de Poliție. Pe acest drum sunt montate aproape 600 de cruci, în memoria celor decedați.

Din punct de vedere legal, drumul are doar câte o bandă pe sens și câte un acostament mai lat, asfaltat. Acostamentul consolidat, confundat de mulți șoferi cu o bandă mai îngustă, are o lățime de doar 2,5 metri, cu un metru mai puțin decât lățimea unei benzi de drum național și cu 1,25 metri sub lățimea unei benzi de autostradă. În cazul circulației pe acostament, se recomandă păstrarea unei distanțe de 1 metru față de marginea drumului.

În 2015, Guvernul avea în plan să construiască drum expres de la București la Suceava, nu autostradă. În 2016 s-a revenit la ideea autostrăzii și s-a scos la licitație proiectarea pentru A7, iar în 2018 au început activitățile de proiectare, finalizate.

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'