Scene violente la un mall din Craiova. Bătaie ca pe maidan pentru un loc de parcare: „Aşa, şi? Vrea muşchiu’ meu locul ăsta!” VIDEO

Un mall din Craiova a devenit locul unor scene de violență, după ce două persoane au fost agresate pentru că au ocupat un loc de parcare.
Ruxandra Rădulescu
22 sept. 2021, 10:01
Scene violente la un mall din Craiova. Bătaie ca pe maidan pentru un loc de parcare:

Un mall din Craiova a devenit locul unor scene neașteptate de violență, după ce două persoane au fost agresate de trei fraţi şi tatăl lor, din cauza unui loc de parcare.

Victimele au parcat mașina pe un loc pe care agresorii puseseră ochii, cu toate că bătăușii găsiseră deja un loc unde să-și parcheze autoturismul.

Incidentul a avut loc luni seara în centrul Craiovei, în parcarea celui mai mare mall din oraş. Întreaga scenă a fost surprinsă de camere de supraveghere.

În imagini se vede clar cum o şoferiţă, care era la volanul unui BMW încearcă să ocupe un loc de parcare, nu reuşeşte, deşi avea loc suficient, într-un sfârșit intră într-un alt spaţiu de parcare ce era liber.

Un alt sofer aşteaptă când observă manevrele femeii, iar atunci când vede că aceasta a parcat în altă parte, intră cu maşina în locul unde încercase iniţial şoferiţa să parcheze.

Şoferul şi sotia lui coboară din autoturism, apoi bărbatul se trezeşte înconjurat de 4 indivizi care încep să-i  reproşeze ca a ocupat locul de parcare pe care îl aveau ei in vizor.

„Am văzut că a găsit loc de parcare. De ce să nu-mi bag eu maşina aici?”, a întrebat nedumerit omul. „Aşa şi? Vrea muşchiu’ meu locul ăsta! Care e problema?”, a venit replica unuia dintre bărbaţi.

Cei patru indivizi, trei frați și tatăl lor, au început să-l lovească violent pe şofer. Când soţia acestuia a încercat să intervină, a fost şi ea lovită.

Un mall din Craiova, locul unor scene de violență. Agresorii au fost prinși

O tânără a alertat imediat 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar cei doi soţi au primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi i-au identificat pe agresori. Este vorba de trei fraţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, şi tatăl lor, în vârstă de 48 de ani.

Agresorii i-au mințit inițial pe polițiști în legătură cu cele întâmplate şi au încercat să spună că nici măcar nu trecuseră prin parcarea mall-ului din centrul oraşului.

„În urma probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, cei 4 bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, potrivit Adevarul.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Bursele pentru elevi se modifică din nou. Ce condiții sunt introduse în anul școlar 2024-2025
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Profesoară condamnată la închisoare pentru relații sexuale cu elevi, după un proces cutremurător
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!