SCOŢIA – UNGARIA: 0-1. Incident dramatic, tot stadionul a amuţit! Un jucător s-a accidentat grav

Ungaria a câștigat în mod dramatic meciul cu Scoția, cu un gol marcat în minutul 90+10, și a terminat pe locul trei, cu trei puncte. Scoția merge acasă, cu un singur punct obținut.
Filip Stan
23 iun. 2024, 21:52
SCOŢIA - UNGARIA: 0-1. Incident dramatic, tot stadionul a amuţit! Un jucător s-a accidentat grav

SCOŢIA – UNGARIA 0-1. La Stuttgart, Scoţia şi Ungaria aveau nvoie de victorie pentru a mai putea spera la calificarea în optimi de pe locul al treilea în grupa A. Însă nici una dintre cele două echipe nu a reuşit să producă ocazii clare de gol în prima repriză, exceptând bara lui Willi Orban, din minutul 41, atunci când Szoboszlai a centrat iar fundaşul maghiar a reluat cu o lovitură de cap. Ungurii au cerut penalti în minutul 70, la o cazătură în careul scoţian a lui Barnabas Varga, dar verificarea VAR nu a confirmat infracţiunea şi nu s-a dictat lovitură de pedeapsă. Elevii lui Marco Rossi au fost aproape de gol în minutul 90+2, când Kevin Csoboth a trimis în bară, la un contraatac. Portarul maghiar Gulacs a respins şutul lui Hanley, din minutul 90+7, dar Csoboth şi-a răscumpărat greşeala şi a reuşit să înscrie pe un contraatac în minutul 90+10. Ungaria s-a impus şi speră să se califice în optimi de pe locul al treilea.

SCOŢIA – UNGARIA, imagini cutremurătoare, care amintesc de accidentarea lui Eriksen

În urma unei faze de joc din minutul 69 al meciului dintre Ungaria şi Scoţia, de duminică, de la Euro 2024, un jucător maghiar a căzut pe gazon, după o fază confuză în careu, în urma căreia şi alţi doi jucători au avut de suferit, după o busculadă în careu.

Incident dramatic la meciul dintre Ungaria şi Scoţia. Un jucător s-a accidentat grav
Timp de mai multe minute, Barnabas Varga, 29 de ani, jucătorul lui Ferencvaros, a beneficiat de intervenţia cadrelor medicale, iniţial a celor din echipa medicală proprie, ca mai apoi să intre pe teren şi asistenţa medicală neutră.

Jucătorul a fost scos din teren cu targa, înconjurat astfel încât să i se asigure intimitatea. Jucătorii maghiari au făcut un zid uman în jurul colegului lor, atât timp cât acesta a fost sub observaţia cadrelor medicale.

Jucătorul a ieşit de pe stadion în aplauzele fanilor maghiari şi scoţieni, deopotrivă.

Scoția (5-4-1): Gunn – Ralston, Hendry, Hanley, McKenna, Robertson – Gilmour, McGregor, McTominay, McGinn – Adams
Rezerve: Kelly, Clark, Shankland, Christie, Cooper, Armstrong, Morgan, Conway, Jack, McCrorie, McLean, G. Taylor, J. Forrest
Selecționer: Steve Clarke

Ungaria (3-4-2-1): Gulacsi – Botka, Orban, Dardai – Bolla, Styles, Schafer, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga
Rezerve: Dibusz, Szappanos, Adam, Balogh, Csoboth, Fiola, Gazdag, Horvath, Kata, Kleinheisler, Lang, A. Nagy, Z. Nagy, Nego, Szalai
Selecționer: Marco Rossi

SCOŢIA – UNGARIA LIVE VIDEO online PRO ARENA. Ungaria este surpriza neplăcută a acestei grupe. Maghiarii nu au obținut niciun punct din primele două meciuri și au un golaveraj de -4, după înfrângerile cu Elveția și Germania, scor 1-3, respectiv 0-2.

Echipa lui Steve Clarke a răspuns înfrângerii suferite în seara inaugurală în faţa Germaniei cu o remiză în faţa Elveţiei – un rezultat care a menţinut vii speranţele de a ajunge în faza eliminatorie.

Fundaşul Jack Hendry consideră că performanţa de la Köln pune Scoţia pe poziţii bune pentru meciul crucial de duminică, spunând: „Momentul este esenţial. Având acest rezultat pozitiv, ne putem concentra acum pe deplin asupra [Ungariei]. Vom încerca să ne îmbunătăţim din nou jocul şi să obţinem trei puncte”.

După două înfrângeri consecutive în faţa Elveţiei şi Germaniei, Ungaria nu-şi poate permite un nou eşec la Stuttgart. Antrenorul Marco Rossi s-a declarat mândru de prestaţia jucătorilor săi în faţa gazdelor, un sentiment împărtăşit şi de fundaşul Zsolt Nagy.

„Am avut patru ocazii mari când era 0-0″, a spus el. „Acesta este un lucru uriaş, în opinia mea. Ne putem baza pe punctele noastre forte şi, dacă rezolvăm aspectele negative, vom avea şansa să câştigăm împotriva Scoţiei.”

Ungaria este fără victorie în opt meciuri la Euro (D4 L4), de la o victorie cu 2-0 împotriva Austriei, în meciul de deschidere de la Euro 2016.

SCOŢIA – UNGARIA LIVE VIDEO online PRO ARENA. De partea cealaltă, Scoția stă puțin mai bine decât Ungaria, întrucât a scos un punct din partida cu Elveția, scor 1-1. Scott McTominay deschisese scorul în minutul 13, însă Shaqiri a restabilit egalitatea și a stabilit rezultatul final după o reușită de generic, venită în minutul 26.

România, înfrângere cu Belgia la Euro-2024: Selecţionerul Iordănescu – Ne-am luptat, n-am cedat, am făcut tot ce am putut. Cu Slovacia este momentul adevărului

Acest duel extrem de echilibrat va decide ocupanta locului 3. Ungaria vrea să spele rușinea de la acest turneu și să obțină o victorie, cu care să spere că va fi una dintre cele mai bune patru echipe de pe locul trei.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...