SCRISOAREA unei fete către fostul IUBIT. Băiatul a rămas şocat atunci când a citit aceste rânduri

Dragostea te poate duce pe cele mai înalte culmi, dar la un singur pas, tot dragostea te poate arunca în cea mai adâncă prăpastie.
Alina Costache
05 sept. 2014, 12:02
SCRISOAREA unei fete către fostul IUBIT. Băiatul a rămas şocat atunci când a citit aceste rânduri

Iată scrisoarea unei femei către bărbatul care i-a frânt inima, potrivit kudika.ro.

Dragul meu iubit,

Esti un bou si mi-ai frant inima. Este cel mai sincer lucru pe care ti l-am spus in ultimul an. Atunci cand te-am cunoscut, pareai barbatul ideal. Erai spontan si romantic, atent, grijuliu, pasional, ambitios si aveai maniere desavarsite. Acesta este barbatul de care m-am indragostit eu.

Apoi mi-am dat seama ca asta era doar gardul vopsit si ti-ai etalat arsenalul de Casanova asa cum isi etaleaza paunul coada. Daca tu ai fost paun, eu am fost pupaza pentru ca m-am lasat atrasa de tot ce straluceste.

Daca as fi ghicit ca te vei transforma complet, ti-as fi urat sa te duci acolo unde se duc cocorii cand se duc. Poftim, ca sa termin cu metafora zooida.

Imi aduc aminte cand m-ai dus prima data in casa parintilor tai. Radeai de mine ca tremuram de emotie si imi indreptam obsesiv fiecare cuta de pe rochia pentru care slabisem 3 kilograme ca sa ma cuprinda.

Stiam ca mama ta o adora pe fosta iubita, o diva inchipuita care arata ca decupata din revista asa ca eu trebuia sa ma ridic la inaltimea asteptarilor. Dar era o femeie de plastic, asa imi spuneai. Era o femeie care nu avea sentimente adevarate, stia doar sa le mimeze asa cum mima si orgasmul.

Mi-ai zis ca ma iubesti si te-am crezut. Te-ai mutat in casa mea pentru ca voiai sa fii aproape de mine mereu si te-am crezut. Dar n-am crezut niciodata ca o sa-mi atarni de gat. Abia atunci am descoperit cu stupoare ca esti la fel de neintarcat ca atunci cand erai un prunc.

Citeşte şi O scrisoare PIERDUTĂ şi REGĂSITĂ după 83 de ani

In ciuda imaginii tale de barbat care le poate face pe toate, am descoperit cu stupoare ca ai nevoie de o armata de oameni care sa stea drepti in fata chiar si atunci cand te dai jos din pat. Sportul tau preferat a fost, fara indoiala, autocompatimirea si pe cuvant ca erai campion. Tot universul complota impotriva ta dar nu ti-ai fi luat soarte in mainile tale.

Si pentru toata povestea asta, eu dau vina pe mama ta. De vina pentru neimplinirea ta ca om este femeia care, din egoism, te-a tinut legat de fustele ei si care nu te-a invatat sa te descurci singur niciun moment. Asta, dragul meu, este santaj emotional.

Spera ca ii esti atat de recunoscator pentru ca si-a sacrificat viata, coafura si silueta ca sa te creasca pe tine. Dar de fapt te-a sacrificat pe tine pentru interesele ei egoiste. Din teama de singuratate si din teama de abandon.

Daca nu va plac barbatii de azi, spunea cineva, aveti grija cum ii educati pe cei de maine. Pe tine te-a educat atat de bine incat, de fiecare data cand te lasam singur acasa pentru cateva zile, plangeai ca ai facut foamea si ai mancat doar resturi din frigider. Asta pentru ca mamitica se facea luntre si punte sa-ti gateasca tie tot ce iti tracea prin cap, chiar daca ea manca ceapa cu paine si culmea, ti le aducea in motul patului, sa nu care cumva sa dai de greu.

Masina de spalat este un mister pentru tine si nu iti dai seama daca e obiect de decor sau ceva tehnologie extraterestra. Iubitul meu, n-ai slugi. Si daca le-ai avea, nu le-ai merita pentru ca nu ai stiut sa apreciezi niciodata munca, eforturile pe care ceilalti le-au facut pentru tine sau macar un dram de recunostina.

Nu ti se cuvin toate de pe lumea asta si nimeni nu-i dator la tine nici cu un capat de ata, chiar daca socrela te-a invata ca tu esti buricul pamantului iar femeile trebuie sa stea pentru tine cand la orizontala in pat, cand la verticala in bucatarie, dupa pofta inimii tale.

Am crezut ca noi doi vom putea construi ceva impreuna si ca vom munci cot la cot ca apoi sa ne bucuram de tot ce am facut. Dar, la naiba, trebuia sa fac eu tot pentru tine ca la final sa iti asumi meritele. In ziua in care am primit o marire de salariu nu te-ai bucurat pentru mine, asa cum m-as fi asteptat.

Te-ai bosumflat tot pentru ca munca ta nu e apreciata si te simti castrat pentru ca aduc in casa mai multi bani decat tine. Care munca, iubitul meu, nu iti este apreciata? Cele 2-3 ore pe care le petreci la firma tatalui tau facand spirite cu angajatele?

Iti urez, iubitul meu, pe aceasta cale, sa te duci invartindu-te pana-n fusta ma-tii care te-a invatat ca ai doua maini de impresia artistica. Daca voiam sa cresc un copil, il faceam. Nu te-as fi adoptat pe tine. Te-am iubit dar nu te pot duce in carca toata viata.”

Citeşte şi Scrisoarea anonimă de dragoste care a emoţionat milioane de oameni

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Un tânăr de 19 ani și-a găsit sfârșitul în lacul Colibița. Se afla cu prietenii la scăldat când s-a dezechilibrat și a căzut de pe ponton
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...